Karimi joon thanx a lot
Mr30 :x
Karimi joon thanx a lot
Mr30 :x
ممنون از لینکت![]()
اینقد ازش بد گفتی دلسرد شدم ازش .برای w810i بنظرت dl نکنم ؟
يه 10 15 تا منو واسه ك800 بذاريد بابا!!!!
سلام
دوست عزیز گوشی منم w810 هست منم این منو رو دانلود کردم و ریختم اولا خیلی کوچیکه ریزه ثانیا یه سکرول کنارش داره که به خواهی حذفش کنی باید layout رو بریزی تو گوشب اون موقع گوشی قاط می زنه مثلا وقتی sms میزنی حرغ ها را بالای صفحه برات میاره دیگه اون نمی یاد ولی در کل خوبه
فقط یه چیزی داره که خیلی از این منو خوشم میاد اینکه فوق العاده عالیه برای افه (پوز ) دادن بینظیره مردم رو کاملا میازره تو خماری و کف
سری کا فلش ساپورت نمیکنه
![]()
سلام. لطفا برای دبلیو 700 بذارین. اگه قبلا گذاشتین بگین کدوم صفحه است. چون باید 105 صفحه رو بگردم !!!!!!
چون من تازه از نوکیا جدا شدم و سونی خریدم!!!!!
ممکنه 1 توضیح بدی باید چطور رو گوشی بزارمشآخه تابحال تم اینجوری رو گوشیم نزاشتم ...
سلام .
خوشبختانه تونستم کا 510 ام رو هک کنم، همه اش هم به خاطر منوهایی بود که گذاشته بودید ، این کک رو به جان ما انداخت ، دستتون مرسی . . .
اما تو رو خدا انی قدر منوی فلش خوشگل مشگل نذارید بابا دل ما رو که آب کردید رفت . . .
لطفا بهم بگید منوی چه گوشی هایی رو می تونم بریزم رو گوشی ام ؟
و لینک هم بدین بی زحمت . مرسی![]()
سلام
بیا اینم فایل pdf آموزش تغییر منو فقط تو w810 در آخر باید فایل ریستور رو فلش کنی ا xs++ که فایل ریستور رو هم از تاپیک افزایش صدای w810 بگیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منوهایی که تا حالا میزاشتم فلش بود اما این فرق داره . اولش که دانلود کردم برام عجیب بود ... داشتم دنبال فایل SWF میگشتم !
بازم ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)