تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 100 اولاول ... 7891011121314152161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 993

نام تاپيک: خدا [ عارفانه ]

پروفشنال rsz1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    در اينده

پيش فرض

در خواست من از خدا
    از خدا خواستم تا درد هایم را التیام بخشد ، خداوند پاسخ گفت :مخلوق خوب من ! هر دردی را درمانی است و این تو هستی که باید درمان دردهایت رابجویی.
    از خدا خواستم تا جسم فرزند ناتوانم را توانایی بخشد .خداوند پاسخ گفت :آفریده من ! آنچه باید تگامل یابد روح اوست ، جسمش تنها قالبی گذراست .
    از خدا خواستم تا به من صبر عنایت کند .خداوند پاسخ گفت :بنده قدرتمند من ! صبر حاصل سختی است ، عطا شدنی نیست بلکه آموختنی است .
    از خدا خواستم تا مرا شادی و شعف بخشد . خداوند پاسخ گفت : نازنینم من به تو موهب بسیار بخشیدم ، شاد بودن با خود توست .
    از خدا خواسم تا رنجم را کاستی دهد . خداوند پاسخ گفت: مخلوق صبورم ! بهای رنج و دوری از دنیا و نزدیکی به من است .
    از خدا خواستم تا روحم را شکوفا سازد .خداوند پاسخ گفت : پرورش روح تو با تو اما آراسن آن با من .
    از خدا خواستم تا از لذایذ دنیا سر شارم سازد .خداوند پاسخ گفت :
    من به تو زندگی بخشیدم ، بهره مندی از آن با تو .
    از خدا خواستم تا راه عشق ورزیدن را به من بیاموزد .خداوند پاسخ گفت : اشرف مخلوقات من ، بالاخره دریافتی که چه از من بخواهی .
    به خاطر داشته باش که در مسیر عشق ورزیدن به من ، به مقصد دوست داشتن دیگران خواهی رسید

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    در اينده

پيش فرض

نامه ای از خدا

آنگاه كه دوست مي داري همواره كسي به
    ياد تو باشد به ياد من باش كه من هميشه به
    ياد تو هستم از طرف بهترين دوست تو خدا

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    در اينده

پيش فرض

نامه ای از خدا

ميدوني وقتي خدا داشت بدرقه ات مي کرد
    بهت چي گفت ؟جايي که ميري مردمي داره که می شکننت نکنه غصه بخوري من همه جا باهاتم.
    تو تنها نيستي . توکوله بارت عشق ميزارم
    که بگذري، قلب ميزارم که جا بدي، اشک میدم که همراهيت کنه، ومرگ که بدوني برميگردي پیشم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه •*´• pegah •´*•'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    neverland

پيش فرض

خدایا!دستان من نیز بوی گل می دهند،نکند مرا هم به جرم چیدن گل بگیرند.خدایا!دلتنگ شده ام به اندازه ی آسمانت!
    خدایا!می دانم مرا غمی نخواهد بود،اگر تو با من باشی!چه می گویم؟اگر من با تو باشم.تو که خود هستی!
    مرا چه غم اگر دروغ می شنوم،چه غم اگر اینجا همه چیزها آبی نیست،اگر دنیا هفت رنگ شده است،وقتی تو هستی!
    یادم باشد خیالی نیست اگر دلم را شکستند،اگر تنهایم گذاشتند،اگر هوای دلم را ابری کردند!تو که باشی غم رنگ می بازد و شادی جلا می گیرد و عشق را باران آبی خواهد کرد!
    دیروز آرزو داشتم می توانستم دست اتفاق را بگیرم تا نیفتد،اما امروز فهمیدم اتفاق هم که بیفتد،باز من زندگی خواهم کرد چون تو می خواهی!

خدایا!خدایا!این آرامش را از من نگیر!!!

5. این کاربر از •*´• pegah •´*• بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    neverland

پيش فرض

خدایا در این تنهایی و در این اوج نیاز بگذار برای تو بمانم و نیازم را برای تو بخوانم .
    جز راهی که تو نشانم دادی صراط مستقیمی نمی یابم .
    من غریبه نیستم و ناله هایم با تو از سر حسرت و گناه است .
    شعر هایت را گم کرده ام و دستانی را که سایبانم بوده نمی بینم .
    تنها پناهم در این وادی وحشت تویی ...
    به آسمانت سوگند می میرم اگر به فریادم نرسی .

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    در اينده

پيش فرض

ای خدای بزرگ ان قدر به ما عظمت روح و تقوا عطا کن که همه ی وجود خود را با عشق و رغبت قربانی حق کنیم.
    خدایا ان چنان تار و پود وجود ما را به عشق خود عجین کن که در وجودت محو شویم
    خدایا ما را از گرداب خود خواهی و از گرد باد هوا و هوس نجات ده و به ما قدرت ایثار عطا کن.
    خدایا در این لحظات سخت امتحان نور ایمان را بر قلب ما بتابان و ما را از لغزش نگاه دار.
    خدایا ما را قدرت ده که طاغوت خود پرستی را به زیر پا افکنیم و حق و حقیقت را فدای منفعت های شخصی نکنیم

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    در اينده

پيش فرض

الهی زهی خداوند پاک که بنده گناه کند و تو را شرم کرم بود.
    الهی تو دوست می داری که من تو را دوست دارم با ان که بی نیازی از من.پس من چگونه دوست ندارم که تو مرا دوست داری با این همه احتیاج که به تو دارم.
    الهی من غریبم و ذکر تو غریب.ومن با ذکر تو الف گرفته ام زیرا که غریب با غریب الف گیرد.
    الهی شیرین ترین عطاها در دل من جاری تو خداوند است و خوش ترین سخن ها بر زبان این گنهکار ثنای توست و دوست ترین وقت ها بر این بنده ی مسکین گنهکار لقای توست.
    الهی مرا عمل بهشت نیست و طاقت دوزخ ندارم.اکنون کار با فضل تو افتاد.
    الهی اگر فردا گویند چه اوردی؟گویم خداوندا از زندان موی بالیده و جامه ی شوخگن و عالمی اندوه وخجلت وان اورد.مرا بشوی خلعت فرست و مپرس!

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    neverland

پيش فرض

چهار ساله بودم که از دور و برم اسم خدا را مي شنيدم. کلمه ي جديدي که نمي دانستم چيست! فقط در جستجويش بودم.
    مادرم مي گفت: خدا خيلي مهربان است. او هميشه مواظب توست. مواظب باش کار بدي نکني که باعث دلخوري اش شود. پس سعي کن هميشه خوب باشي. خدا بخشنده است.
    توي کمد لباس قايم مي شدم و از مادرم مي پرسيدم: مامان خدا الان مرا مي بيند؟
    مي گفت: هر جا که باشي مي بيندت.
    اين بار لباس ها را دور خودم مي پيچيدم و مي گفتم: حالا چي؟
    مي خنديد و مي گفت: حالا هم مي بيندت.
    همان لحظه بود که خدا را پيدا کردم، در همان تاريکي کمد لباس. پيرزني مهربان با موهاي بافته و سفيد، مثل برف. درشت، چاق و پر قدرت. لباس مادربزرگ ها را به تن داشت با دست هايي توانا که در دست راستش چوب بزرگي بود. چهارزانو نشسته و نگاه مهربان و معصومش مرا مجذوب خود مي کرد.
    خانه اش از چوب بود. از زمين خيلي فاصله داشت. از پنجره ي خانه اش که نگاه مي کردم، همه جا آبي بود. پر از آرامش. خانه اش با رنگ هاي خيلي زيبا تزيين شده ولي خيلي ساده و کوچک.
    چقدر دوستش دارم. هميشه تا صدايش مي کنم در کنارم ظاهر مي شود، با همان فضاي آرام بخش. سرم را روي زانو هايش مي گذارم و او نوازشم مي کند، گاهي هم اشکهايم را مي بوسد. من نگاهش مي کنم و او هميشه به من لبخند مي زند، از ته دل مي خندم و گونه هاي شيرينش را مي بوسم. مرا در آغوش مي گيرد و آن لحظه مي دانم که از هيچ چيز نمي ترسم، هيچ وقت تنها نيستم.
    ولي هيچ وقت حرف نمي زند، دوست دارد از بازي چشم هاي زيبا و پاکش همه چيز را بخوانم.چه احساس غريب و زيباييست. خدايا چقدر دوستت دارم. در کتابي خوانده ام: انسان خوشبخت کسي است که خدا را در درون خود دارد، و من چقدر خوشبخت

10. این کاربر از •*´• pegah •´*• بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه n_ravi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    نا معلوم

پيش فرض خداي من

خدايا تنها اميدم را به نا اميدي تبديل نكن

12. این کاربر از n_ravi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    در اينده

پيش فرض

از تنگناي محبس تاريكي از منجلاب تيره
    اين دنيا بانگ پر از نياز مرا بشنو آه اي
    خداي قادر بي همتا تنها تو آگهي و تو مي داني
    اسرار آن خطاي نخستين را تنها تو قادري
    كه ببخشايي بر روح من صفاي نخستين را

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •