می خواستم sharim جان از شما سوال کنم زدن 1 کتاب تست برای کنکور کافیه شما که امسال رتبه خوبی می یاری برا هر درس چند تا کتاب زدی و چند بار دوره کردی میشه اونارو نام ببری (لطف می کنی اگه جوابمو بدی)
می خواستم sharim جان از شما سوال کنم زدن 1 کتاب تست برای کنکور کافیه شما که امسال رتبه خوبی می یاری برا هر درس چند تا کتاب زدی و چند بار دوره کردی میشه اونارو نام ببری (لطف می کنی اگه جوابمو بدی)
خیلی جالبهشنیدید که دولت برنامه توسعه میریزه ؟! مثلا برنامه 5 ساله چهارم توسعه !!
خوب حالا که چی ؟
شما هم باید برای خودتون برنامه توسعه بریزین ! چند تا
1-برنامه هفتگی توسعه که اول هر هفته باید ببینید تا آخر هفته میخواید چیکار کنید و به کجا برسید
2- برنامه ماهانه توسعه که اول هر ماه باید ببینید تا آخر ماه میخواید چیکار کنید و به کجا برسید
3-برنامه 3 ماهه اول - دوم - و سوم توسعه
4 - تا عید چیکارا باید کرده باشد
5 - تا کنکور هم که باید همه کارها تمام شده باشه
این طوری یک دور نما از کارهاتون به دست میاد
دارم سعی میکنم یه این جور کاری رو کنم
سلام به تمام کنکوریهای عزیز من امسال کنکور داشتم و اصلا هم سخت نبود ، جای هیچ نگرانی نیست فقط باید به کتابهاتون تسلط کافی داشته باشید من مطمئنم که همتون موفق میشید بهتون قول میدم به خدا توکل کنید و تمام تلاشتونو واسه ی درس خوندن بکنید ( یک سال سعی و تلاش فراوان بعدش یه عمر صفا )
سلام شما چه رشته ای بودید؟
سلام.من همه تاپیکو نخوندم اما می خوام یکم از درس بگم(پیش ریاضی معدلم شد 19.42).من رشته ریاضی هستم و امسال کنکور خیلی ساده تر از چیزی که فکر میکردم بود اصلا نترسید.من 1 سال رفتم کانون فرهنگی آموزش واقعا کارش عالیه(مخصوصا اگه مشاورتون خوب باشه)پیشنهاد می کنم برین کانون.==========>(معرفی کتاب)====>درس فیزیک بهترین کتاب حال حاضر اندیشه سازان-ریاضی هم همینطور البته غیر از هندسه هاش-ادبیات ها و شیمی هم همینطور.البته برای دروس فیزیک و شیمی کتابهای 10 سال کانون فرهنگی هم رو حتما بگیرید و بعد از اندیشه سازان تست اونارم بزنید-شیمی گاج و اندیشه سازان(میل خودتونه)-زبان گاج-عربی دوم کانون سبز و عربی سوم گاج سبز- (سعی کنید هر درس رو بعد از کلاس بخونید همون روز)-خوب اگه کسی سوال داره می تونم جواب بدم.
سلام بچه ها منم اومدم ان شاءالله چيزهاي خوبي ياد بگيريم
من پيش رشته تجربي رو تمام كردم حالا مي خواهم شروع كنم به درس خوندن ولي اصلا برنامه ريزي نكردم و بلد نيستم از كجا شروع كنم مثلا اول تخصصي ها رو بخونم يا عمومي يا دو تا شونو با هم قاتي كنم
بلا خره يكي به من كمك كنه.
مهمترين قسمت موفقيت در كنكور ، يه برنامه ريزي دقيق است ولي چه كنم كه من بلد نيستم برنامه ريزي كنم![]()
نویسندش کیه؟درس فیزیک بهترین کتاب حال حاضر اندیشه سازان
فقط سومش هست یا 1 و 2 هم هست؟
اگه میخوای 1و2وسه تا پیش رو پیدا کنی باید تو زیرزمین های انقلاب دنبالش بگردی من گرفتم کتاباش عالیییییییییییییی
هر درس رو چند بار خوندی و برا هرکدوم چند تا کتاب تست زدی راستی روزی چند ساعت درس میخوندی
Last edited by GALAKSI; 24-07-2007 at 15:27.
یعنی کتاب فروشیا پیدا نمیشه؟اگه میخوای 1و2وسه تا پیش رو پیدا کنی باید تو زیرزمین های انقلاب دنبالش بگردی من گرفتم کتاباش عالیییییییییییییی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)