زمانی که پروفایل میسازی دوباره بعدش ازت سوال میکنه که میخوای پروایل بسازی و تو باید yes رو بزنی و بعد save کنی
زمانی که پروفایل میسازی دوباره بعدش ازت سوال میکنه که میخوای پروایل بسازی و تو باید yes رو بزنی و بعد save کنی
من پرو فايل رو ميسازم و وقتي وارد بازي ميشم وچند تا مرحله رو ميرم و سيو ميكنم دوباره وقتي وارد بازي ميشم ميگه پرو فايل جديد بساز(در صورتي كه پرو فايل قبلي وجود داره)وتمام سيو هام پاك ميشه.مثل اين كه چند تا از بچه ها هم اين مشك رو داشتن و تونستن حل كنن اما ما نفهميديم چجوري
agha kasi mitone save game kamele in bazio vasam bezare??
sam جان شما بگو چجوری میشه سیوام پاک نشه منم برم بازی کنم .![]()
- دریافت پچ ورژن 1.2 بازی Colin McRae: DIRT و کرک از این آدرس ها:
Colin McRae: DIRT 1.2 Patch | Size: 52.6MB
Colin McRae: DIRT 1.2 Patch Crack | Size: 2.62MBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این پچ رسمی, ایرادات و مشکلات بازی از جمله اجرا, گرافیک, صدا, سیو بازی (که خیلی ها این مشکل رو دارند) و ... رو برطرف میکنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این Dirt رو دست Pro Street واقعا بلند شده
آخه اگه گرافیکو بیاری رو پایین ترین درجه بازم گرافیک اصلیشو داره
ولی یه انتقاد اونم اینکه دست فرمون ماشین یا فیزیکش یکم بگی نگی بده
آخه انگار ماشین انقدر سبکه که میخواد پرواز کنه با یه اشاره کل ماشین 360 درجه می چرخه
فکر میکنید تو رالی واقعی اینطوری باشه؟![]()
دوست عزیز حق با شماست ! فرمون ماشین خیلی تند هست .این Dirt رو دست Pro Street واقعا بلند شده
آخه اگه گرافیکو بیاری رو پایین ترین درجه بازم گرافیک اصلیشو داره
ولی یه انتقاد اونم اینکه دست فرمون ماشین یا فیزیکش یکم بگی نگی بده
آخه انگار ماشین انقدر سبکه که میخواد پرواز کنه با یه اشاره کل ماشین 360 درجه می چرخه
فکر میکنید تو رالی واقعی اینطوری باشه؟
ولی سازندگان فکر اینجاشو هم کرده بودن .
یه قسمت داره که میتونی تنظیمش کنی .
من خودم روی خیلی آهسته گذاشتم تازه شده حالت معمولی !!!
به نظر من توی رالی واقعی همینطوریه .
سلام دوستان من بازي رو نصب كردم ولي وقتي كرك رو كپي ميكنم همون پيغام معروف dont send مياد و بازي اجرا نميشه اين كرك بالاي رو هم دانلود كردم فرقي نكرد.
دوستاني كه با سيو مشكل دارند بايد يك كانكشن lan بسازند و اونو enabale كنند تا مشكلشون حل بشه همين و بس !!!
بايد اول از توي بايوس اگر مادربرد lan داره فعال كنند ///
با ريختن پچ و update بازي هم مشكل بر طرف ميشه // در واقع اين يه باگ در بازيه كه بعد درست شد !!!
واقعا بازي محشريه من همون روزا اول كه اومد گرفتم و تمومش كردم ....![]()
در بازی dirt زمانی که سیو میکنم و از بازی خارج میشوم و دوباره وارد بازی میشوم موقع لود کردن ارور (load faild ) را میدهد.
اگر کسی میتونه کمک کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)