تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 19 اولاول ... 789101112131415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 184

نام تاپيک: افت قيمت N73

داره خودمونی میشه amirfarrokh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

يك چيز ديگه نوشته با اينها فرق ميكنه .قطعات داخلش هم فرق داره.
    آره یه چیز دیگه نوشته...نوشته من چینی هستم...نوشته این لنز نیست دکور است...

شما قطعات داخلشو از کجا خبر داری؟؟؟گوشیتو باز کردی تا قطعاتشو ببینی؟؟؟همه رو چک کردی و MADE IN CHINA رو روی ic ها و قطعات داخلش دیدی؟؟؟بابا این همه فدا کاری و گذشت و نمیشه جبران کرد...میگم این قطعاتشو بفرست واسه شرکت نوکیا ، شاید اونا هم خونشون به جوش بیاد و از دست این چینیا که دارن گوشیای نوکیا رو درست میکنن به یه جایی شکایت کنن...شایدم به جای این گوشیت که داغون کردی تا ثابت کنی چین داره اینا رو میسازه ، یه گوشی دیگه واست فرستادن...کوتاهی نکن...

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

گوشی ارزون شده...چون تعرفه رو برداشتن...چون وارداتش راحت شده...گوشی که شما خریدید دوست ندارید ارزون بشه این جو رو درست کردید که وارد کننده ها هم استفاده کنن و قیمتا رو ببرن بالا؟؟؟
    کاملا موافقم ..... این افت قیمت هیچ دلیلی جز ازادشدن واردات گوشی و باز شدن رجیستر گوشی توسط مخابرات نداره ....
    مطمینم اگه قیمت N73 بشه 800 تومن همه میگن بهترین گوشیه ... 100% اصل فنلانده ... و ....
    پس الکی برای خودتون تفصیر نکنید ...که این گوشیها چینی هستن و .....
    این گوشیهای 100% فنلاندی هستن... هر کسی میگه چینی هستن با مدرک و دلیل ادعای خودشو ثابت کنه ....
    بازم میگم سعی نکنیم الکی شلوغش کنیم ... تا وقتی از چیزی مطمین نیستیم حرف نزنیم ...

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

امیر جان بی خیال .... ما تا صبح هم بگیم بابا به خدا این گوشی ها فنلاندی هستن کو گوش شنوا ....؟
    این قیمت واقعی این گوشی نیست مطمین باشین میره بالا ...
    این رجیستر کردن مخابرات شوک بزرگی به بازار زد .. و بیشترین افت قیمت رو هم N73 کرد ....تقریبا نصف
    پس این افت قیمت رو با شایعاتی مثل چینی بودن گوشیها .. قاچاقی بودن ... تغییر سریال و لیبل زدن روی جعبه و .... دامن نزنیم ....

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آقا هر کدومتون یه چیزی میگید. بابا یکیتون که ان 73 داره نمیتونه بره با این جدیدا چکش کنه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا هر کدومتون یه چیزی میگید. بابا یکیتون که ان 73 داره نمیتونه بره با این جدیدا چکش کنه؟
    عزیز ، مطمئن باش هیچ فرقی ندارن...خوش به حال کسایی که الان دارن میرن بخرن...ارزون شده...اونایی هم که گرون خریدن برن به اونایی که باعثش شدن نق بزنن..اونایی که گفتن گوشی باید رجیستر باشه...اونایی که گوشی آورده بودن و میدونستن تعرفه داره میشه 60 %...اونایی که گوشیایی که وارد کردن رو به لطف تعرفه 60 % ، دو برابر قیمت فروختن...

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

عزیز ، مطمئن باش هیچ فرقی ندارن...خوش به حال کسایی که الان دارن میرن بخرن...ارزون شده...اونایی هم که گرون خریدن برن به اونایی که باعثش شدن نق بزنن..اونایی که گفتن گوشی باید رجیستر باشه...اونایی که گوشی آورده بودن و میدونستن تعرفه داره میشه 60 %...اونایی که گوشیایی که وارد کردن رو به لطف تعرفه 60 % ، دو برابر قیمت فروختن...
    عزیزم اگه منظورت با ماست. اون موقع که من n73 خریدم چیزی به نام رجیستر نبود و تعرفه 60% هم اعمال نشده بود.
    امیدوارم حرف شما درست باشه و این گوشی ها اصل باشن.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیزم اگه منظورت با ماست. اون موقع که من n73 خریدم چیزی به نام رجیستر نبود و تعرفه 60% هم اعمال نشده بود.
    امیدوارم حرف شما درست باشه و این گوشی ها اصل باشن.
    من منظورم اونایی بود که تو این تعرفه بازار رفتن خریدن...اگه شما اون اول که گوشی اومده بود خریدید ، خب مسلما گرون بوده...هر گوشی که تازه میاد گرونه..6600 مگه یه موقعی 370 تومن نبود؟؟؟
    N73 هم همین جوره...اولش گرون بوده...بعدش تا داشته ارزون میشده ، گند زدن به تعرفه و بحث رجیستر بودن و این حرفا ، خب ، قیمتش از اون اولشم که تازه اومده بود گوشی ، امکان داشته بالاتر رفته باشه...بعد گفتن غلط کردیم ، رجیستر و تعرفه برداشته شد...افت قیمتش نسبت به قیمتی که موقع افزایش تعرفه داشته ، زیاد بوده...ولی شما بیا و فرض کن افزایش تعرفه صورت نمیگرفت...روند کاهشیه قیمت این گوشی چه جوری بود اون وقت؟؟؟این کاهش قیمت طبیعی نبود؟؟شما فرض کن این 6 ، 7 ماه خبری نبوده...قیمت N73 با توجه به تجربه ای که همه از افت قیمت گوشی داریم ، چه قدر میبایست باشه؟؟؟
    با این حرفا و این طرز فکر گوشیا قیمتاشون به زودی گرون میشه ، تنها کسایی هم که سود میبرن وارد کننده ها هستن...وقتی طرف میبینه اگه قیمتا رو بالا ببره مردم بهتر میخرن ،مگه مغز خر خورده بالا نبره؟؟؟
    چرا ما ایرانیا این جوری هستیم؟؟؟؟
    بابا یه کم بیاید فکر کنیم

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

من واسه دوستم n73 گرفتم...374 تومن...همه چیشم درسته...محض اطلاع دور لنزشم دقیقا همینی که شما گفتی و نوشته...مگر اینکه اشتباهی ! عکس چینی رو گذاشته باشی اینجا...
    بابا بیخیال...چرا اینقدر جو میدید؟؟؟گوشی ارزون شده...چون تعرفه رو برداشتم...چون وارداتش راحت شده...چون شما ها گرون خریدید دلیل نمیشه که قیمت واقعیش اون بوده...قیمت واقعی اینم نیست...خیلی کمتر از ایناس...محض اطلاع بگم این گوشی 1000 درهمه تو دبی ، کجای کارید شما ها؟؟؟چون گوشی که شما خریدید دوست ندارید ارزون بشه این جو رو درست کردید که وارد کننده ها هم استفاده کنن و قیمتا رو ببرن بالا؟؟؟
    از نظر شما هر چیزی که گرونتر باشه بهتره؟؟؟آره...چون تو ایران زندگی میکنیم این جوریه...خیلی چیزا دست یه عده خاصه ، اونا هم هر جوری بخوان مصرف کننده رو میرقصونن...یه کم منطقی تر و درست تر فکر کنیم...
    عزیز میتونی کیفیت ساخت این گوشی و اینکه پشت گوشی زیر باطری چی نوشته منظورم اینه نوشته فنلاند یا نه
    خوب میتونیم بگیم که مردم کشور ما از جنس چینی خوبی ندیدن و فکر میکنم بدبینی مردم به خاطر همینه

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیز میتونی کیفیت ساخت این گوشی و اینکه پشت گوشی زیر باطری چی نوشته منظورم اینه نوشته فنلاند یا نه
    خوب میتونیم بگیم که مردم کشور ما از جنس چینی خوبی ندیدن و فکر میکنم بدبینی مردم به خاطر همینه
    اره...زیر باطری نوشته made in finland...بازم میگم ، این حرفا همش بیخوده..خودتون رو اذیت میکنید...
    قبول دارم که جنس چینی آشغاله...ولی فراموش نکنید درباره نوکیا حرف میزنیم...یکی از کت و کلفت ترین شرکتای دنیا...نمیاد محصول خودشو این جوری زیر سوال ببره...

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

من سوالم اینجاست که چرا یه گوشی مثل n80 که یه سال زودتر از n73 وارد بازار شده این همه نوسان نداشته ؟ چرا باید یه گوشی که پرفروشه اینقدر نوسان قیمت داشته باشه ؟ اینا همش سوالایی که باید براشون جواب پیدا کرد. n73 هر چه قدرم ارزون میشد دیگه از n70 me که ارزون تر نمیشد ( اتفاقی که الان افتاده ) به نظر شما این مشکوک نیست ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •