مشكل از كرك نيست
كلا توي اين بازي اسلحه ها معلوم نيستن متاسفانه
مشكل از كرك نيست
كلا توي اين بازي اسلحه ها معلوم نيستن متاسفانه
تو اوایل بازی یه مرحله هست که یه نفر یه ماشین سفید رو میاد کنار یه خیابون پارک میکنه بعدش نمیدونم باید چی کار کرد سوار ماشین هم میشم اما باز هیچ کار نمیکنه اگه میشه کسایی که این مرحله رو رد کردن یه کم راهنمایی کنن
يه عكسي چيزي بذار
اومدي ميگي اوايل بازي
بگو دقيقا كجاست
مثل اينكه بازي قديميه ها...
ba dokmeye PrtScn SysRq ro keyboard ax migiri baed miri to Paint windows unja load kon axo baed save konesh ba format JPG. baed boro to tinypic.com upload kon
با ویندوز ویستا چه جوری عکس بگیرم؟یعنی PrtScr رو میزنم اما تو پینت نمیدونم چه جوری لود کنم
بیخود زور نزنین
اشکال بازی هست
ولی خیلی باهاله
یه دفعه کل شهر عوض شد و رفتم توی زمان حال
چه حالی میده
بچه ها بازی باهالیه
تا آخر برین(من که هنوز وسطاشم)
بچه ها من تو اين بازي همون اولاش گير كردم . اونجايي كه مثل يك مرحله آموزشي هست . بايد به چند جا تير بزنيم . بعد نوبت به يه ماشين ميرسه كه بايد به اون تير بزنيم كه من هر كاري ميكنم نميتونم رد كنم اصلا نميدونم بايد چيكار كرد هي ميگه فيلد شدي . اگه ميشه راهنمايي كنيد منو . مرسي .
بچه ها من تو اين بازي همون اولاش گير كردم . اونجايي كه مثل يك مرحله آموزشي هست . بايد به چند جا تير بزنيم . بعد نوبت به يه ماشين ميرسه كه بايد به اون تير بزنيم كه من هر كاري ميكنم نميتونم رد كنم اصلا نميدونم بايد چيكار كرد هي ميگه فيلد شدي . اگه ميشه راهنمايي كنيد منو . مرسي .
فکر کنم باید دور ماشینه حرکت کنی و به همه جاش تیر بزنی.(اگر اونی نباشه که می خواد پنچرش کنی.چون 2 تا ماشینه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)