فقط W960
اگه بیاد و بودجشو داشته باشم حتما میگیرم
دل منو برده W960
به طرز بسیار خفن
![]()
فقط W960
اگه بیاد و بودجشو داشته باشم حتما میگیرم
دل منو برده W960
به طرز بسیار خفن
![]()
یه سری عکس از گوشی ها پیدا کردم که واقعی تره
W910 مشکی
![]()
اینم 910
اینها هم یه سری عکس از W960
امیدوارم تکراری نباشن
960 با قلمش :
پلیر گوشی
و از زوایای دیگه
تو لینکهای زیر هم برید عکسهای بیشتری هست
W910
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
W960
K850
خود GSM تو خبراش زده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] record video at QVGA@15fps only. The new [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] feature-rich Walkman phone would also record video in QVGA@15fps only. We certainly hope that VGA@30fps will not be far away since QVGA is already outdated.
همه جاهایی که این گوشی را اعلام کردند گفتند با QVGA فیلم می گیره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکسی که Mobileburn زده رو ببین ماکسیمم 320x240 طبق FRANCEPDA قیمت 750 یورو یعنی 933000 تومان.![]()
![]()
آرمين جان هيچكدوم از عكسات بالا نيومدند
من كه از خودم نگفتمخود GSM تو خبراش زده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] record video at QVGA@15fps only. The new [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] feature-rich Walkman phone would also record video in QVGA@15fps only. We certainly hope that VGA@30fps will not be far away since QVGA is already outdated.
همه جاهایی که این گوشی را اعلام کردند گفتند با QVGA فیلم می گیره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ايناها نگاه كن :
اينم لينك خودجي اس ام :
Last edited by R@R#M@N; 17-06-2007 at 22:32.
تو یکی از عکسا که شما نتونستید ببینید Menu Video Recording هست که ماکسیمم 320x280 .
درسته الان ديدم
عكسها بالا اومدن
راستش من نميدونم جي اس ام يه چيزي نوشته موباي برن يه چيزو و ..........
آره دوست عزیز ولی Mobile Burn عکس منوی ظبط فیلم گذاشته.اینقدر اعصابم خورده!!!!الان P990 دارم می خوام یه جایگزین بگیرم.ولی یه مشکل هایی دارن که اعصاب آدمو خورد می کنه!یکی اینکه دیر میاد یکی ای دوربینشولی بقیش خیلی عالیه.اون موقع هم که میاد N99 اومده با 8MP دوربین 16GB حافظه......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)