همه ی ما یه روزی عضو جدید بودیم...مخصوصا من!!..
از ماریو واسه این تاپیک ممنون..یه جاهایی خیلی کمکم کرد!
کسی هنوز نفهمیده این "اضافه به لیست دوستان" چه کاربردهایی داره؟
همه ی ما یه روزی عضو جدید بودیم...مخصوصا من!!..
از ماریو واسه این تاپیک ممنون..یه جاهایی خیلی کمکم کرد!
کسی هنوز نفهمیده این "اضافه به لیست دوستان" چه کاربردهایی داره؟
سلام
اگر اشتباه نكنم مي توني پيام خصوصي رو محدود كني به ليست دوستان يعني هركس كه در ليست دوستان باشه پيام هاشو دريافت مي كنيکسی هنوز نفهمیده این "اضافه به لیست دوستان" چه کاربردهایی داره؟
سلام........کسی هنوز نفهمیده این "اضافه به لیست دوستان" چه کاربردهایی داره؟
همچنین وقتی شما از منوی لینکهای سریع گزینه ی لیست دوستان رو انتخاب کنید وضعیت آفلاین یا آنلاین بودن دوستانتون رو میبینید که هر دقیقه یک بار به طور خودکار ریفرش میشه........ + توی همون لیست میتونید افراد مورد نظر رو انتخاب کنید و دکمه ی پیغام خصوصی رو بزنید........ اما باید بدونید که در آن واحد اجازه دارید تنها به یک نفر پیغام خصوصی بدین......... .و در کل این قسمت میتونه به شما کمک کنه راحتتر پیغام خصوصی بدین......همچنین دسترسی سریعتری به پروفایل اونها دارین..........
علاوه بر این توی لیست کاربران که در صفحه ی اصلی انجمن هست کنار نام کاربری دوستان شما یک علامت + اضافه میشه که تشخیص دوستان رو توی لیست آسون تر میکنه........ (در تاپیک ها هم همینطور)
موفق باشید![]()
Last edited by amintnt; 28-07-2007 at 12:29.
سلام و ممنون
بچهها همگي آماده كمك هستند .
![]()
شايد دوست داشته باشيد وقتي در حالت Offline هستيد ، در حالت " ارسال جواب سريع " نقل قولي كامل از پست يا پستهايي داشته باشيد. شايد قصد داشته باشيد فقط قسمتي از يك پست را بصورت كامل نقل قول كنيد.
چه راهي بهتر از اينكه خودمان بصورت دستي قسمتي از اون پست رو بتونيم بصورت كامل نقل قول كنيم.
فقط بايد يك فرمول ساده را رعايت كرد.
فرمول اين است :
كه در آن :
XXXXX : نام دقيق كاربر
YYYYY : عدد پست. عددي است كه وقتي شما بر روي عدد سمت چپ واقع بر نوار آبي پست مورد نظر كليك راست كرده و Properties را انتخاب ميكنيد ، قبل از &postcount ميبينيد.
و هنگامي كه نام كاربر فارسي است :
بطور مثال ، قسمتي از پست شماره 101 اين تاپيك را نقل قول كرده و پستم را مينويسم.
بايد به اين صورت بنويسم :
و سپس پاسخ خود را زير نقل قول بنويسم.
خواهش ميكنم.
----------------
اين كار را ميتوان براي هر تعداد پست انجام داد.
![]()
اقایون من به شخصه با مدیریت اینجا ( کل پی سی ) رو میگم خیلی حال میکنم . یعنی این اقای سینا خان رو خیلی قبول دارم .
امید وارم به پیشنهاد های ما هم یه نگاهی بندازه مخصوصا در مورد دنیای اتومبیل ...
سلام
اگه کسی حالت مخفیو انتخاب کرده باشه...وقتی از سایت خارج میشه تاریخ آخرین فعالیتهاش ثبت میشه؟
سلام......
توی پروفایل دیگه هیچی در مورد فعالیت اون کاربر وجود نداره......... نه وقتی که آنلاینه، نه وقتی که آفلاینه
![]()
سلام
تاپيك بسيار بسيار جالبيه.
===============
من يه سوال داشتم، مثلا در همين نقل قول بالايي، جناب آقاي حامد دهقاني، لابلاي پستتون شكلهاي كوچولويي رو استفاده كردين... يعني همه اونها رو آپلود كردين و بعد لينكش رو گذاشتين؟ يا راه حل ديگه اي هم داره؟
به نظر مياد كه اگه يكي يكي بخواد آدم اونها رو آپلود كنه ... پير شه...![]()
Last edited by shvalaie; 05-08-2007 at 14:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)