برای رفع این مشکل باید از منوی edit قسمت keyboard shortcut رو بزنید و در کادی که ظاهر شد روی کادر سفید قسمت current shirtcut کلیک کنید بعد دکمه cancel رو بزنید.!! خیلی این راه عجیبه و می دلیل ولی باعث میشه دکمه های ترکیبی کیبورد درست بشه.
برای رفع این مشکل باید از منوی edit قسمت keyboard shortcut رو بزنید و در کادی که ظاهر شد روی کادر سفید قسمت current shirtcut کلیک کنید بعد دکمه cancel رو بزنید.!! خیلی این راه عجیبه و می دلیل ولی باعث میشه دکمه های ترکیبی کیبورد درست بشه.
سلام، اگه پیغام من رو می خونید لطفاً حتماً جواب بدید.
من تو وب کلی دنبال این مسئه گشتم ولی حتی اینجا هم جواب درستی پیدا نکردم
" موقع کار با ایندیزاین من از رنگ مشکی خالص تو مدل CMYK استفاده می کنم. ولی خروجی تصویر من 4 رنگ هست، و موقع چاپ افست دورنگ به مشکل می خوره. لطفاً اگه می تونید کمک کنید، به من میل بزنید. ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
کسی یک آموزش کلی نحوه ی کار با این نرم افزار رو داره ؟ البته به زبان فارسی ! چون من تازه از فتوشاپ به ایندیزاین اومدم و خیلی محیطش نا آشناست !!!![]()
سلام
می خواستم ببینم کسی به این مشکل بر خورده که وقتی متنی از ورد به InDesign ایمپورت میشه، شماره ها رو جابجا نشون میده؟
ضمناً اکثر فونتهایی که امتحان کردم حالت ایتالیک ندارند. البته بیشتر فونتهایی که برای متن استفاده میشن مثل لوتوس و نازنین.
با تشکر
سلام
من یه مشکل اساسی با این نرم افزار دارم.
همونطوری که در شکل زیر میبینید صفحه از سه قسمت تشکل شده است.
قسمت بالا یه متن دو ستونی ، قسمت وسط یه عکس یا نمودار و قسمت پایینی ادامه متن بالا.فلشهای قرمز مسیر خواندن و ترتیب اونها رو نشون میده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودمو کشتم نتونستم راه حلشو پیدا کنم که چطور میشه Baseline رو به این شکل تغییر داد.(البته در این نرم افزار تازه کار هستم).
دوستان کسی راه حل داره؟
با تشکر
دوست عزیز هرچه گشتم راهی نیافتم. به گمانم باید دستی انجام شود.
سلام
ممنون از پاسختون.
امکان داره بفرمایید چطوری میشه اینکارو کرد؟(حالا به هر شکلی).
اگر امکان داره جواب بدید .خیلی حیاتیه و ضروری.
با تشکر
یه سوال دیگه
چطور میشه تو این نرم افزار آکولاد کشید؟آیا طرح آماده داره؟
با تشکر
یه سوال دیگه
چطور میشه تو این نرم افزار آکولاد کشید؟آیا طرح آماده داره؟
با تشکر
سلام
نگفتی چطور میشه اینکار رو انجام داد؟
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)