ٍٍE2 جان از چه روشی برای هک گوشیت استفاده میکنی فار خالی یا فون ایکس اس هم هست؟بعنی اول با phone xs یه فایل sswروی گوشی فلش میکنی بعد با far هک میکنی یا نه مستقیم با far هک میکنی.
ٍٍE2 جان از چه روشی برای هک گوشیت استفاده میکنی فار خالی یا فون ایکس اس هم هست؟بعنی اول با phone xs یه فایل sswروی گوشی فلش میکنی بعد با far هک میکنی یا نه مستقیم با far هک میکنی.
Last edited by vahidsport; 29-05-2007 at 10:19.
ٍٍE2 جان از چه روشی برای هک گوشیت استفاده میکنی فار خالی یا فون ایکس اس هم هست؟ یعنی اول با phone xsیه فایل sswروی گوشیت فلش میکنی بعد با far iهک میکنی یا نه مستقیم با far هک میکنی.
E2 جان از چه روشی برای هک گوشیت استغاده می کنی؟ یعنی اول با فون ایکس اس یه فایل اس اس دابیو رو روی گوشیت فلش میکنی بعد با فار هک میکنی یا نه مستقیم با فار هک می کنی.
باشه من امروز واست آپلود مي كنم . راستي گوشيت چيه ؟؟![]()
عزیزم من با xs یه فایل روی گوشی میریزم بعد با Far وصل میشم کارامو می کنم و بعد با فار دوباره یه فایل فلش روش میریزم و ... تا حالا 1000000000000 دفعه این کارو کردم تازه برای بیشتر دوستام هم انجام دادم خبره شدم تو این کار راستی من K750 دارم ولی قاب W800 روشه با فایل های W800 فلشش کردم شده w800 یه منوی خدا انداختم روش صدا بردم بالا دوربین خفن کردن رنگ باتری رو تو گوشی تغییر داردم همون که بالا صفحه سمت راست هست اسم اپراتور رو پاک کردم خدایی با P990 کل بندازه P990 کم میاره پیشش
دوست عزيز خواب نديدي !
يا خوابي يا توهمه يا گوشيت واقعا عاليه كه دووم آورده !![]()
Last edited by ARASH66; 29-05-2007 at 16:15.
آقا جان اگه گوشيت همونايي هست كه تو فايلهاي بالا ميبيني يعني k750 يا w800 و red هم باشه نه brown خيلي راحت با همين روش كه عرض كردم ميتونين روي گوشي تغييرات انجام بدين
و هيچ تفاوتي هم نداره كه چنج باشه يا نه چون فايل اولي ( k750w800_r2e_dcu.49r.ssw ) گوشي رو خاموش ميكنه كه بتوني در برنامه Farmanager راحت وارد بشي و كار كني . . . و فايل دومي ( rest_K750_R1CA021.bin ) دوباره گوشي رو روشن ميكنه يعني بحالت اوليه برمي گردونه والسلام
دوستان من یه مشکلی دارم و اینکه وقتی با xs++ بهد از اینکه start sfx رو میزنم بعد پیام no رو میزنم بعد از اینکه چند مرحله میره گوشیم روشن میشه ایا راهی هست که گوشیم رو شن نشه؟
؟
e2 جان گوشیت رجیستر چنجیه؟؟؟
بعد اینکه با فار اخرین مرحله چه فایلی رو میریزی؟؟
آره عزیزم گوشیم چنجی هست بعد از اینکه کارات رو با فار انجام دادی و تغییرات رو انجام دادی برنامه رو ببند البته گوشی رو شاتدان کن بعد که دوباره گوشی رو وصل کردی برو تو قسمت فلش بعد با زدن کلید تب از سمت راست فایل ریست مربوط به گوشیت رو گیر بیار و بعد کلید F5 رو بزن ......اون فایل ریست میاد اون تغییراتی که در اول کار برای محیا کردن محیطی که با اون بتونی با فار کنی رو به ا.ل بر می گردونه و اون به گوشیت و البته به Framware گوشیت بستگی داره من الان گوشیم k750 هست ولی فلششش کردم و شده W800 نسخه Framware گوشیم که شده w800 این هست R1BC002 که وقتی می خواهم گوشیم روشن بشه با فار فایل ریست مربوط به این رو میریزم تو گوشی و .... راستی این رو بگم من گوشیم علان خیلی شاخ شده خداییی گوشی باحالی هست هیچ چیزی هم بهش نشده راستی من نه خوابم و نه توهم زدم گوشیم خوش دسته و گیر هم تو کارم نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)