تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 24 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 236

نام تاپيک: بهترین درایور دوربین(v8.54 super cam drive) برای گوشی های : w800 - k750 - w810 به همراه آموزش نصب

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

ٍٍE2 جان از چه روشی برای هک گوشیت استفاده میکنی فار خالی یا فون ایکس اس هم هست؟بعنی اول با phone xs یه فایل sswروی گوشی فلش میکنی بعد با far هک میکنی یا نه مستقیم با far هک میکنی.
    Last edited by vahidsport; 29-05-2007 at 10:19.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

ٍٍE2 جان از چه روشی برای هک گوشیت استفاده میکنی فار خالی یا فون ایکس اس هم هست؟ یعنی اول با phone xsیه فایل sswروی گوشیت فلش میکنی بعد با far iهک میکنی یا نه مستقیم با far هک میکنی.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

E2 جان از چه روشی برای هک گوشیت استغاده می کنی؟ یعنی اول با فون ایکس اس یه فایل اس اس دابیو رو روی گوشیت فلش میکنی بعد با فار هک میکنی یا نه مستقیم با فار هک می کنی.

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

عزیزان سلام اقا یکی در مورد این Display Driver یه توضیحی بدین برای من فرقی نمیکنه چون این قدر گوشیم رو دسکاری کردم که دیگه برام عادی شده صدای خفن داره همه چیزش خوبه تا اون جایی که خوندم یه جا گفته بودین که با این Display Driver کیفیت بالا میره منظورتون کدومه کیفیت lcd گوشی رو می گید من گوشیم ریجستر دستی هست لطف کنید فقط فایل رو بگذارید و بگید کجا بگذارمش من با Far کار میکنم مرسی
    باشه من امروز واست آپلود مي كنم . راستي گوشيت چيه ؟؟

پروفشنال E2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    C:\WINDOWS\SYSTEM32

پيش فرض

عزیزم من با xs یه فایل روی گوشی میریزم بعد با Far وصل میشم کارامو می کنم و بعد با فار دوباره یه فایل فلش روش میریزم و ... تا حالا 1000000000000 دفعه این کارو کردم تازه برای بیشتر دوستام هم انجام دادم خبره شدم تو این کار راستی من K750 دارم ولی قاب W800 روشه با فایل های W800 فلشش کردم شده w800 یه منوی خدا انداختم روش صدا بردم بالا دوربین خفن کردن رنگ باتری رو تو گوشی تغییر داردم همون که بالا صفحه سمت راست هست اسم اپراتور رو پاک کردم خدایی با P990 کل بندازه P990 کم میاره پیشش

آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

عزیزم من با xs یه فایل روی گوشی میریزم بعد با Far وصل میشم کارامو می کنم و بعد با فار دوباره یه فایل فلش روش میریزم و ... تا حالا 1000000000000 دفعه این کارو کردم تازه برای بیشتر دوستام هم انجام دادم خبره شدم تو این کار راستی من K750 دارم ولی قاب W800 روشه با فایل های W800 فلشش کردم شده w800 یه منوی خدا انداختم روش صدا بردم بالا دوربین خفن کردن رنگ باتری رو تو گوشی تغییر داردم همون که بالا صفحه سمت راست هست اسم اپراتور رو پاک کردم خدایی با P990 کل بندازه P990 کم میاره پیشش
    دوست عزيز خواب نديدي !
    يا خوابي يا توهمه يا گوشيت واقعا عاليه كه دووم آورده !
    Last edited by ARASH66; 29-05-2007 at 16:15.

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezakf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

[
    فقط كافيه ابتدا با Phone Xss فايل k750w800_r2e_dcu.49r.ssw رو روي گوشي فلش كنيد تا در برنامه Farmanager گوشي روشن نشه وبعد از نصب درايورها در همون برنامه Farmanager بايد فايل rest_K750_R1CA021.bin رو روي گوشي ريخت تا دوباره گوشي روشن بشه .

فقط می خواستم یکمی در مورد این طوری هک کردن توضیح بدین.می خوام بدونم روی 810 چنج میشه این کارو کرد یا نه .یه توضیح کامل می خوام.تمامی نر افزار هارو و ssw , bin هارئ دارم
    آقا جان اگه گوشيت همونايي هست كه تو فايلهاي بالا ميبيني يعني k750 يا w800 و red هم باشه نه brown خيلي راحت با همين روش كه عرض كردم ميتونين روي گوشي تغييرات انجام بدين

و هيچ تفاوتي هم نداره كه چنج باشه يا نه چون فايل اولي ( k750w800_r2e_dcu.49r.ssw ) گوشي رو خاموش ميكنه كه بتوني در برنامه Farmanager راحت وارد بشي و كار كني . . . و فايل دومي ( rest_K750_R1CA021.bin ) دوباره گوشي رو روشن ميكنه يعني بحالت اوليه برمي گردونه والسلام

داره خودمونی میشه mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض کمک

دوستان من یه مشکلی دارم و اینکه وقتی با xs++ بهد از اینکه start sfx رو میزنم بعد پیام no رو میزنم بعد از اینکه چند مرحله میره گوشیم روشن میشه ایا راهی هست که گوشیم رو شن نشه؟

؟

داره خودمونی میشه mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

e2 جان گوشیت رجیستر چنجیه؟؟؟
    بعد اینکه با فار اخرین مرحله چه فایلی رو میریزی؟؟

پروفشنال E2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    C:\WINDOWS\SYSTEM32

پيش فرض

آره عزیزم گوشیم چنجی هست بعد از اینکه کارات رو با فار انجام دادی و تغییرات رو انجام دادی برنامه رو ببند البته گوشی رو شاتدان کن بعد که دوباره گوشی رو وصل کردی برو تو قسمت فلش بعد با زدن کلید تب از سمت راست فایل ریست مربوط به گوشیت رو گیر بیار و بعد کلید F5 رو بزن ......اون فایل ریست میاد اون تغییراتی که در اول کار برای محیا کردن محیطی که با اون بتونی با فار کنی رو به ا.ل بر می گردونه و اون به گوشیت و البته به Framware گوشیت بستگی داره من الان گوشیم k750 هست ولی فلششش کردم و شده W800 نسخه Framware گوشیم که شده w800 این هست R1BC002 که وقتی می خواهم گوشیم روشن بشه با فار فایل ریست مربوط به این رو میریزم تو گوشی و .... راستی این رو بگم من گوشیم علان خیلی شاخ شده خداییی گوشی باحالی هست هیچ چیزی هم بهش نشده راستی من نه خوابم و نه توهم زدم گوشیم خوش دسته و گیر هم تو کارم نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •