آخرین خبر فقط مثل اینکه مشخص شده بازی حتما امسال میاد!دیگه داره مسخره بازی میشه خوب بگن کی میاد دیگه انگار میخوان موشک هوا کنن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخرین خبر فقط مثل اینکه مشخص شده بازی حتما امسال میاد!دیگه داره مسخره بازی میشه خوب بگن کی میاد دیگه انگار میخوان موشک هوا کنن.
امسال رو شاخشه ! شک ندارم !
273 مگا بایت
یا لینک زیر:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تشکر از بچه های عزیز!
من فکر می کردم از اون بازی هاییه که می شه با اسکرول ماوس از سطح سیاره دور شد و مثلا چند تا سیاره رو تو صفحه مانیتور دید! بعد دوباره زوم کرد تو میدان نبرد! یه چیزی مثل بازی روم یا جنگ ستارگان استراتژیک که قدیم اومده بود یا sins of solar empire ولی از قرار معلوم شبیه وارکرفت و نسخه قبلی استارکرفت جنگ ها به شکل خیلی محدودی انجام می شن... درسته؟ به این ترتیب اون هیجان جنگ های فضایی رو نداره که!
هر جي هست اميدوارم ! 1.هر جه سريع تر بياد !
2. سيستم بالايي نخواد ! خوشبختانه اين طور كه معلومه سيستم بالايي هم نمي خواد ! :]
battle report 3 هم اومد !
Starcraft 2 Battlereport 3 (HD)
دلتونو لیف نزنین حالا حالا ها نمیاد من پای استار کرافت پیر شدم با زرگ ها بزرگ شدم و با ناول رفاقت ها کردم بیلزارد چرت زیاد میگه
لینک GameTrailers برای BattleReport 3 که حدود 15 دقیقه هست و 145 مگ. این بلیزارد واقعاً داره مردم رو زجرکش میکنه.
سلام!
یه ویدئو از قسمت ملتی پلیر بازی منتشر شده که از لینک های زیر قابل دریافت هستش:
Multiplayer Gameplay
SD...58MB
HD...160MBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک خبر بد
Rob Pardo از بلیزارد گفته که بازی از LAN پشتیبانی نخواهد کرد و بازی آنلاین فقط از حالت Battle.net خواهد بود !
یعنی کاری کردن که همه مجبور بشن بازی اصلی رو بخرن
دیگه تو گیم نت هم نمیشه بازی کرد
البته کار خوبی کردن یعنی به نفعشونه
از الان پول جمع کنیم واسه نسخه ی اصلی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)