خوبه ولی ...
خوبه ولی ...
Last edited by interior_design; 18-08-2007 at 10:37.
دوست عزیز اگر مدلینگ کارا رو خودت میکردی ارزش کارت بالا تر میرفت. رندرو نورت خوبه.
من پارسال آبجکت همین ماشینا رو 120 تومان از تهران گرفتم.
موفق باشی
سلام علی جان
ببخشید من نظر میدم.
مدلینگ خیلی خوبه. به نظر من روی رندر باید بیشتر کار کنید، با پلاگین احتمالا بهتر میشه. تکسچرها هم انگار هیچکدوم عکس نبودند(بجز Gauge ها).
ایول داش علی ....
اینو تویه چه مدت ساختی؟
با چی رندر کردی؟
کلا برای کار اول قشنگه ... ادامه بده.
رفیق میشه بگی کدوم ماشینا ؟
خوبه همش سه هفتس داری سه بعدی کار میکنی ، اومدی اینجا دار همچین ادعایی میکنی، اگه به 6 ماه یا یه سال بکشه میری سایت نومون به الکس آلوارز هم میگی کارات دزدیه.
قبلا هم یکی این حرف رو زده بود ، اما ارزش جواب دادن رو نداشت.
من که به خودم شک ندارم ، اینقدرم سرم شلوغه که حال و حوصله این بچه بازیا رو ندارم که بخوام به کسی ثابت کنم اینا کار منه یا کس دیگه ...
اما هرکی ادعا کرده باید پاش وایسه ...
یکی از این ماشینها که خریدی رو آپلود کن ببینیم دقیقا با ماشینهای من یکیه؟
برای هر ماشین دوروز تموم جون کندیم که بیام چپ و راست بهمون وصله بزنن ...
اصلا از این به بعد دیگه هیچ کدوم از کارهامو تویه این انجمن نمیذارم
یا حق
Last edited by Aminzikzak; 18-08-2007 at 16:21.
بابا هيچ كه شما رو نشناسه من كه شما رو مي شناسم پسر خالمه (شوخي) بابا كاراي خودشه
و فعاليتش توي انجمن اينو ثابت مي كنه
اصلا از این به بعد دیگه هیچ کدوم از کارهامو تویه این انجمن میذارم
سلام امين جان خوبي حدود چهار پنج ماه طول كشيد تا بسازم الان هم دارم رو يه مدل ديگه كار ميكنم.
با خود مكس رندر كردم نميدونم اگه با نرم افزار ديگه اي رندر مي گرفتم بهتر ميشد يا نه.
ممنونم امين جون قربانت علي.
دوست عزیز اگر مدلینگ کارا رو خودت میکردی ارزش کارت بالا تر میرفت. رندرو نورت خوبه.
من پارسال آبجکت همین ماشینا رو 120 تومان از تهران گرفتم.
موفق باشی.
اول سلام دوست من.
منظورت اينه كه كار خودم نبوده؟
اگه منظورت اينه ميتوني كاراي منو تو تاپيك هام ببيني.
اي كاش منم ميتونستم اين آبجكت ها رو از شهر بخرم ولي من تو يه روستا زندگي ميكنم و اينجا هم هيچي زي واسه خردين نيست.
من الان سه سال و نيمه كه شب و روز دارم با مكس كار ميكنم پس فكر نكنم ديگه شكي در اين باشه.
قربانت علي..
سلام علی جان معمولا ماشینهایی که با مکس ساخته میشه رو با برازیل رندر میگیرن ...
در کل برای کار اول خوبه ولی ساخت ماشین بین 2 تا 4 روز باید طول بکشه بیشتر نباید بشه ... صعی کن زمانشو کمتر کنی ....
اون رفیقمونم منظورش با کارای منه نه کارای شما ...
سلام امين جان خوبي؟
اگه قرار بود كه يه روزه هم درستش مي كردم آخه من هر يه روز در ميان يه ساعت رو مكس ميشينم و هر يه هفته يه بار براي ساخت ماشين كار ميكنم.
در مورد اون دوستمون كه اشتباه شده بود هم معذرت مي خوام قربانت علي..
سلام علی جون...
اختیار داری ناراحت واسه چی ... تعریف که نکرده بود ایراد گرفته بود از ماشینها برایه همین حدس زدم که با منه ... اگه تعریف میداد صد در صد مطمئن بودم که با شماست ....
به نظر من یه کم بیشتر رویه مادلینگ ماشین وقت بذاری بهتره ... آخه کارهایی که بینشون زیاد فاصله میفته از دست آدم در میره ...
ممنون بای.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)