تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 14 اولاول ... 7891011121314 آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 133

نام تاپيک: دلیل شما برای نصب ویستا چی هست جدن؟!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

9

بنظرم ویستا واقعا مزخرفه،هیچ برنامه ای روش اجرا نمی شه.یه سیستم فوق العاده قدیمی داشتم که ویندوز xp داشت،واقعا ازش راضی بودم،هر برنامه ای که میخواستم روش اجرا میشد با وجود قدیمی بودن سیستمم،اما حالا رفتم یه لپ تاپ گرفتم،یعنی جزء اخرین مدلای بازار بود،5/1 هم پولشو دادم،این ویستای روش نمیذاره حتی ساده ترین برنامه ها هم که رو سیستم قدیمیم به راحتی اجرا میشد رو اجرا کنه،طوری که دوباره رو آوردم به سیستم قدیمیم.آخه یکی نیست بگه تا کی باید سماق بمکیم که این نسخه بخواد درست شه!تکلیف ما تا سالهای آینده که بخوان نواقصشو رفع کنن با این لپ تاپ به درد نخور چیه؟بهتر بود اول کاملا بررسی میشد بعد میدادن بیرون...چقدر هم به این نسخه ویندوز می بالن که هر سیتمی که جدیدا میدن بیرون،روش با افتخار ویستا نصب کردن!!!

داره خودمونی میشه Proeex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    هر جا که او باشد

پيش فرض

بنظرم ویستا واقعا مزخرفه،هیچ برنامه ای روش اجرا نمی شه.یه سیستم فوق العاده قدیمی داشتم که ویندوز xp داشت،واقعا ازش راضی بودم،هر برنامه ای که میخواستم روش اجرا میشد با وجود قدیمی بودن سیستمم،اما حالا رفتم یه لپ تاپ گرفتم،یعنی جزء اخرین مدلای بازار بود،5/1 هم پولشو دادم،این ویستای روش نمیذاره حتی ساده ترین برنامه ها هم که رو سیستم قدیمیم به راحتی اجرا میشد رو اجرا کنه،طوری که دوباره رو آوردم به سیستم قدیمیم.آخه یکی نیست بگه تا کی باید سماق بمکیم که این نسخه بخواد درست شه!تکلیف ما تا سالهای آینده که بخوان نواقصشو رفع کنن با این لپ تاپ به درد نخور چیه؟بهتر بود اول کاملا بررسی میشد بعد میدادن بیرون...چقدر هم به این نسخه ویندوز می بالن که هر سیتمی که جدیدا میدن بیرون،روش با افتخار ویستا نصب کردن!!!
    اصلا با شما موافق نیستم، بالاخره شرکت میکروسافت به این بزرگی حتما دلیلی داره که داره این ویندوز رو عرضه میکنه، در ضمن من الان استفاده میکنم خیلی هم راضی هستم. درسته برنامه های کمی رو نمیگیره، ولی در عوض خیلی بهتر شده، مخصوصا من با سرچش و ظاهرش خیلی حال کردم، ولی به هر حال ایراد هایی هم داره

موفق باشید دوست عزیز

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

10 سلام به همگی

من حدود 1 سالی هست که از ویستا استفاده میکنم و تا الان هیچ مشکلی باهاش نداشتم و به نظرم دلیل اینکه بعضی از دوستان با این ویندوز مشکل دارن اینه که از نسخه ارجینال ویستا استفاده نمیکنن یا اینکه سیستم این دوستان قدرت کافی برای اجرای این ویندوزو نداره.

4. این کاربر از A.IvI.I.N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pcali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

من حدود 1 سالی هست که از ویستا استفاده میکنم و تا الان هیچ مشکلی باهاش نداشتم و به نظرم دلیل اینکه بعضی از دوستان با این ویندوز مشکل دارن اینه که از نسخه ارجینال ویستا استفاده نمیکنن یا اینکه سیستم این دوستان قدرت کافی برای اجرای این ویندوزو نداره.
    اره ویندوز خوبی هستش دایرکت ایکس 10 تنها دلیل استفاده کردن من از این سیستم عامل هستش
    ولی زمانی که من ازش استفاده میکنم نمیدونم چرا حالت خفگی بهم دست میده آدم توی ایکس پی خیلی
    دست پاش باز تره

حـــــرفـه ای sin2x=2sinxcosx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دلیل شما برای نصب ویستا چی هست جدن؟!!! بنظر من ویندوز از این آشغالتر نیست! خودم یه روزی که مایکروسافت تازه نسخه های آزمایشی میداد بیرون عاشقش بودم اما الان با وجود آخرین نسخش که دارم آشغاله بنظرم. آخه چه کاری میشه باهاش کرد؟؟! بازی که اصلا اجرا نمیکته اگرم بکنه تیک تیک میکنه همه ی این کارارو تو اکس پی میشه کرد تازه سرعتش 100 برابر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اینو که همه میدونن حالا مایکروسافت تو یه مجله خوندم گفته چند وقت دیگه ویندوز اکس پی بازنشسته میشه؟!!!!! و ویستا همه گیر خواهد شد اما من که چشم آب نمیخوره همه گیر بشه مگر اینکه فکر اساسی بکنن این تجریبه ی من از ویستای آشغال بود. خیلی زد تو ذوق همه؟!!!!
    اوووووهههههههههههههه .....
    خیلی دلتون پره از مایکروسافت ها . مردم یه جوری راجع به مایکروسافت همیشه حرف می زنن که مثلا یه شرکت همین جوری سرپاییو و بی دروپیکره . تو هر کجا هر مجله ای و هر کتابی و هر مطلبی تو اینترنت بر ضد مایکروسافت .
    به نظر من که مایکروسافت واقعا غوغا کرد تو تاریخ کامپیوتر . خیلی براتون آسون نیاد . اصلا شما رو نمی گم . شما فقط به ویندوزش ایراد گرفتین . با همه کسایی که برضد مایکروسافت حرف می زنن . یه جوری می گن انگار خودشون 40 تا سیستم عامل بدون باگ نوشتن و بیرون اومدن دارن سیستم عامل اونو نقد می کنن . درصد بگیرین ببینین چند درصد مردم از ویندوز استفاده می کنن ؟
    بله ویستا هم ایراداتی داشت که به مرور بعضی ها حل شده و بعضی ها رو هم قول دادن تو seven حل کنن . ولی واقعا سزاوار این چنین نقد تندی نیستن ..
    امیدوارم الان هم نظرتون راجع به ویستا همونایی نباشه که تو این پست گفتین .

اما دلایل من برای نصب ویستا :
    یه بار نصب کردم برای خوشگلی و روم به دیوار کلاس گذاشتن و این حرفا که موقعی که دارم باهاش کار می کنم لذت ببرم . بعد اوردم godfather رو نصب کردم اجرا نکرد . بعد از چند روز یه مشکلات دیگه ای پیش اومد که نتیجتا تصمیم گرفتم پاکش کنم و XP بزنم . این کارو کردم . godfather رو هم بازی کردم . همین چند روز پیش دلم براش تنگ شد و باز برای خوشگلی در کنار XP نصبش کردم .

دلایل :
    1- خوشگلی
    2- خوشگلی
    3 - خوشگلی

7. این کاربر از sin2x=2sinxcosx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    آذربایجانشرقی- اهر

پيش فرض

من که رو لب تاب و دسکتابم ویندوز ویستا اورجینال دارم و الان هم حدود هفت ماهی است که ا دسکتابم با ویستا کار می کنم هیچ مشکلی نیست به نظرم مشکل از سیستم شماست مه مزاجش با ویستا جور نیست ایکس پس کهنه شده الان به درد لای جرز می خوره نه سیستم می بخشید ولی تجربه من اینه اینم بگم وقتی که ایکس پی تازه اومده بود بازار و همه از 98 استفاده می کردند می گفتند ایکس پی رایتر ها را می سوزونه مادربور را خراب می کنه ویستا هم الن تواین وضعیتی است

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

سلام
    بابا یکم حرفه ای باشین !
    من که همه چور نرم افزاری روی ویندوزم همیشه نصب میکردم از نرم افزارهای تخصصی گرفته تا ...
    الانم حدوده یک ساله دارم از ویستا سرویس پک یک استفاده میکنم عالی بوده
    با هیچ نرم افزاری هم مشکل نداشته غیر از Multimedia Bulder . که البته اونم نسخه جدیدشو نتونستم دانلود کنم ببینم جواب میده یا نه . بقیه نرم افزارها همشون عالی اجرا میشند . من نمیدونم اون دوستانی که میگند با نرم افزارها مشکل داره چیکار میکنند !
    انشاالاه نسخه نهایی 7 هم که اومد ویستا رو حذف میکنم میرم سراغ 7 .

داره خودمونی میشه Oscar-Rivers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    بابا یکم حرفه ای باشین !
    من که همه چور نرم افزاری روی ویندوزم همیشه نصب میکردم از نرم افزارهای تخصصی گرفته تا ...
    الانم حدوده یک ساله دارم از ویستا سرویس پک یک استفاده میکنم عالی بوده
    با هیچ نرم افزاری هم مشکل نداشته غیر از Multimedia Bulder . که البته اونم نسخه جدیدشو نتونستم دانلود کنم ببینم جواب میده یا نه . بقیه نرم افزارها همشون عالی اجرا میشند . من نمیدونم اون دوستانی که میگند با نرم افزارها مشکل داره چیکار میکنند !
    انشاالاه نسخه نهایی 7 هم که اومد ویستا رو حذف میکنم میرم سراغ 7 .

تایید میشه. دوستانی که نظرات منفی میدن یا احتمالا سیستم های قدیمی دارن . یا اصلا تا حالا ویستا نریختن و همش تایید میکنن نظر دیگران رو و یا از دیگران بدیش رو شنیدن و یا خیلی مبتدی هستند. من مدت هاست استفاده میکنم (حدود 1 سال) ویستا رو و هیچ مشکلی با هیچ بخشیش نداشتم. چند هفته پیش هم خواستم برای بررسی و مقایشه یه روز اکس پی بریزم دیدم اصلا یک سری ویژگی هاش مثل سرعت انتقال فایل و اینترنت و همچنین سرعت نصب نرم افزار ها (باز هم وابسته به سرعت انتقال فایل هست) و همچنین امنیتش که اصلا قابل مقایسه نیست با اکس پی. میشه گفت اگه بدون آنتی ویروس و سکیوریتی تریت وارد شبکه بشی ظرف 14 دقیقه ی اول بیش از 20 ویروس بی شک وارد سیستمت میشه. من که اکس پی ریختم دقیقا بعد از 2-3 روز سرعت به قدری کم شد که درایو ویندوز رو فرمت کردم ویستا ریختم و با سرعت تمام هم کار میکنه الان. اگه یه آنتی ویروس خوب هم داشته باشی که سیستمت با ویستا کاملا بدون نقص و غیر قابل آلودگی میشه. و در ضمن ویستا مثل اکس پی با نصب 20-30 تا نرم افزار سریع سرعت بالا اومدنش اونقدر کم نمیشه که 10-15 دقیقه طول بکشه تا بالا بیاد. من هم فکر میکنم 7 هم باید خوب باشه (البته نهاییش) . با وعده هایی که داده ده باید بهتر از ویستا باشه که در این صورت واقعا عالیه.
    Last edited by Oscar-Rivers; 15-07-2009 at 15:39.

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض دلیل نیازی نیست!

دلیل شما برای نصب ویستا چی هست جدن؟!!! بنظر من ویندوز از این آشغالتر نیست! خودم یه روزی که مایکروسافت تازه نسخه های آزمایشی میداد بیرون عاشقش بودم اما الان با وجود آخرین نسخش که دارم آشغاله بنظرم. آخه چه کاری میشه باهاش کرد؟؟! بازی که اصلا اجرا نمیکته اگرم بکنه تیک تیک میکنه همه ی این کارارو تو اکس پی میشه کرد تازه سرعتش 100 برابر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اینو که همه میدونن حالا مایکروسافت تو یه مجله خوندم گفته چند وقت دیگه ویندوز اکس پی بازنشسته میشه؟!!!!! و ویستا همه گیر خواهد شد اما من که چشم آب نمیخوره همه گیر بشه مگر اینکه فکر اساسی بکنن این تجریبه ی من از ویستای آشغال بود. خیلی زد تو ذوق همه؟!!!!
    ببین دوست من
    اولا شما که 399$ پول برای ویستا ندادی،دادی؟ (حتما هم داری از ویستا ultimate استفاده می کنی!)
    خوب معلومه که ندادی و این حرفها رو میزنی !
    ویندوز ویستا هیچ ایرادی نداره ، سرعت خوبی داره ، بازی ها رو هم با DirectX10 اجرا میکنه!،امنیتش نسبت به xp بالا تره ، زیبا تره ، و.... کلا هیچ مشکلی نداره!(البته من نسبت به xp مقایسه میکنم نه 7)

وقتی شما بلد نیستی با ویستا کار کنی دلیل نمی شه که یک ، به مایکروسافت بد وبیرا بگی!!!!
    نکنه توقع داشتی آقای بیل گیتس (مدیر عامل سابق مایکروسافت) شخصا بیاد به شما آموزش ویندوز ویستا رو بده! (اگر هم می اومد ، تا می دید ویندوزت کرکی فرار میکرد!)

البته فقط مشکل شما نیست ، خیلی ها اینجورین!

مثال : خوب دوست من وقتی nero8، یا nero9 اومده شما چه اسراری دارین که nero6،یا nero7 رو ویستا نصب کنی ،خوب معلومه که نمیشه!(این سئوال یکی از بچه های همین انجمن بود!!!!) البته این فقط یک مثال بود لطفا سریع جبهه گیری نکنید!

در ضمن من خودم تقریبا با تمام سیستم عامل های موجود کار کردم (ویندوز (3.1تا7)،لینوکس(ubuntu،kubuntu،fedora، redhat) ،سولاریس(solaris،open solaris) ، مک(tiger،Leopard)، دروغ چرا ؟ گفتم تقریبا ، با debian و freebsd کار نکردم!!)

و شخصا مک اواس ایکس لئوپاردو ترجیح می دم! ام دلیل نمیشه که بیخودی بگم اپل خوب مطلاقه! نه این درست نیست چرا که تا نرم افزارهایی مثل Microsoft Visual Studio هست! میشه گفت که مایکروسافت best مطلقه!
    اگه حرفی زدم که ناراحت شدی ، منظوری نداشتم ، Sorry!!!

12. 2 کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mh.attari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ببین دوست من
    اولا شما که 399$ پول برای ویستا ندادی،دادی؟ (حتما هم داری از ویستا ultimate استفاده می کنی!)
    خوب معلومه که ندادی و این حرفها رو میزنی !
    ویندوز ویستا هیچ ایرادی نداره ، سرعت خوبی داره ، بازی ها رو هم با DirectX10 اجرا میکنه!،امنیتش نسبت به xp بالا تره ، زیبا تره ، و.... کلا هیچ مشکلی نداره!(البته من نسبت به xp مقایسه میکنم نه 7)

وقتی شما بلد نیستی با ویستا کار کنی دلیل نمی شه که یک ، به مایکروسافت بد وبیرا بگی!!!!
    نکنه توقع داشتی آقای بیل گیتس (مدیر عامل سابق مایکروسافت) شخصا بیاد به شما آموزش ویندوز ویستا رو بده! (اگر هم می اومد ، تا می دید ویندوزت کرکی فرار میکرد!)

البته فقط مشکل شما نیست ، خیلی ها اینجورین!

مثال : خوب دوست من وقتی nero8، یا nero9 اومده شما چه اسراری دارین که nero6،یا nero7 رو ویستا نصب کنی ،خوب معلومه که نمیشه!(این سئوال یکی از بچه های همین انجمن بود!!!!) البته این فقط یک مثال بود لطفا سریع جبهه گیری نکنید!

در ضمن من خودم تقریبا با تمام سیستم عامل های موجود کار کردم (ویندوز (3.1تا7)،لینوکس(ubuntu،kubuntu،fedora، redhat) ،سولاریس(solaris،open solaris) ، مک(tiger،Leopard)، دروغ چرا ؟ گفتم تقریبا ، با debian و freebsd کار نکردم!!)

و شخصا مک اواس ایکس لئوپاردو ترجیح می دم! ام دلیل نمیشه که بیخودی بگم اپل خوب مطلاقه! نه این درست نیست چرا که تا نرم افزارهایی مثل Microsoft Visual Studio هست! میشه گفت که مایکروسافت best مطلقه!
    اگه حرفی زدم که ناراحت شدی ، منظوری نداشتم ، Sorry!!!

مکروسافت جان من می خوام ویستام رو اپگریت کنم به 7 می دونی چقدر هزینه داره؟
    Last edited by mh.attari; 16-07-2009 at 13:20.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •