ببین دوست من
اولا شما که 399$ پول برای ویستا ندادی،دادی؟ (حتما هم داری از ویستا ultimate استفاده می کنی!)
خوب معلومه که ندادی و این حرفها رو میزنی !
ویندوز ویستا هیچ ایرادی نداره ، سرعت خوبی داره ، بازی ها رو هم با DirectX10 اجرا میکنه!،امنیتش نسبت به xp بالا تره ، زیبا تره ، و.... کلا هیچ مشکلی نداره!(البته من نسبت به xp مقایسه میکنم نه 7)
وقتی شما بلد نیستی با ویستا کار کنی دلیل نمی شه که یک ، به مایکروسافت بد وبیرا بگی!!!!
نکنه توقع داشتی آقای بیل گیتس (مدیر عامل سابق مایکروسافت) شخصا بیاد به شما آموزش ویندوز ویستا رو بده! (اگر هم می اومد ، تا می دید ویندوزت کرکی فرار میکرد!
.gif)
.gif)
)
البته فقط مشکل شما نیست ، خیلی ها اینجورین!
مثال : خوب دوست من وقتی nero8، یا nero9 اومده شما چه اسراری دارین که nero6،یا nero7 رو ویستا نصب کنی ،خوب معلومه که نمیشه!(این سئوال یکی از بچه های همین انجمن بود!!!!) البته این فقط یک مثال بود لطفا سریع جبهه گیری نکنید!
در ضمن من خودم تقریبا با تمام سیستم عامل های موجود کار کردم (ویندوز (3.1تا7)،لینوکس(ubuntu،kubuntu،fedora، redhat) ،سولاریس(solaris،open solaris) ، مک(tiger،Leopard)، دروغ چرا ؟ گفتم تقریبا ، با debian و freebsd کار نکردم!!)
و شخصا مک اواس ایکس لئوپاردو ترجیح می دم! ام دلیل نمیشه که بیخودی بگم اپل خوب مطلاقه! نه این درست نیست چرا که تا نرم افزارهایی مثل Microsoft Visual Studio هست! میشه گفت که مایکروسافت best مطلقه!
اگه حرفی زدم که ناراحت شدی ، منظوری نداشتم ، Sorry!!!
.gif)
.gif)
.gif)