اسم تاپیک که اینو میگه ! حالا نمی دونم دیگه ...آخرين درايور صدا(acustic ) براي گوشي هاي : w810 - k750 - z530 -w700 - w800
اسم تاپیک که اینو میگه ! حالا نمی دونم دیگه ...آخرين درايور صدا(acustic ) براي گوشي هاي : w810 - k750 - z530 -w700 - w800
دوست عزيز تعداد دانلود ربطي به كيفيت درايو نداره.
اين كلمه enhanced باعث ميشه كه زياد دانلودش كنن.
من الان مي خوام بيشتر درايو هاي صدا را امتحان كنم
هر وقت امتحان كردم خبرش را به شما مي دهم
راستي مي خواستم بگم كه با ++xs تونستم تا نيم ساعت موبايل را هك كنم جالب نيست ؟
ONLY ++XS
این درایور برای k750 هم هست یا نه
چرا جالبه
با كدوم ورژنش هك ميكني؟1.2 يا 1.5
گوشيت چيه؟
در مورد امتحان كردن درايوها زياد خودتو به زحمت ننداز مطمئن باش 1.6 از همه بهتره.
حالا از ما گفتن بود ميل خودته
منظورت 1.4 هست؟
اره ميشه من خودم روي k750 هم نصب كردمش ولي از من بپرسي 1.6 بهتره
دوست عزیز مطمئنن هر چیزی که بیشتر دانلود بشه یعنی طرفدار بیشتری داره و این بخاطره بهتر بودنشه.
به هر حال ورژن 1.6 هم یکی از ورژن های پرطرفداره و من اینو قبول دارم. به هر حال به دوستانی که می خوان درایور صدا رو تغییر بدن می گم که فعلا بهتر از ورژن 1.4 و 1.6 ورژن دیگه ای نیست و دوستان می تونن هر دو رو امتحان کنن و هر کدوم رو خواستن استفاده کنن.
من 1.4 رو نصب نکردم ولی امشب 1.6 رو نصب کردمدوست عزیز مطمئنن هر چیزی که بیشتر دانلود بشه یعنی طرفدار بیشتری داره و این بخاطره بهتر بودنشه.
به هر حال ورژن 1.6 هم یکی از ورژن های پرطرفداره و من اینو قبول دارم. به هر حال به دوستانی که می خوان درایور صدا رو تغییر بدن می گم که فعلا بهتر از ورژن 1.4 و 1.6 ورژن دیگه ای نیست و دوستان می تونن هر دو رو امتحان کنن و هر کدوم رو خواستن استفاده کنن.
به نظر من 1.2 بهتر بود
هم کیفیت صدا داشت (که این هم داره) هم به طور قابل توجهی بلند تر بود (البته این نظر منه شاید نظر بقیه متفاوت باشه)
سلام...
آقا يك نفر به من كمك كنه و بگه دقيقا فايل هاي درايور رو كجا بايد كپي كنم؟ ( واقعا گيج شدم!)
آيا اين مسير درسته؟
D:\shoniz.com\Phone-XS V2\files_to_upload\tpa\preset\system\MY ACCOUSTIC
با تشكر از شما
نه مسيرش اينطوريه
\D:\shoniz.com\Phone-XS V2\files_to_upload\ifs\settings\acoustic
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)