سلام
دوستان خواهشا این بحث رو تمام کنند![]()
سلام
دوستان خواهشا این بحث رو تمام کنند![]()
سلامنوشته شده توسط Meisam
من که حرفی نزدم
بای
با سلام و خسته نباشید
گزارشهای جالبی دروکردین دستتون درد نکنه خیلی خوشحالم که بهتون خوش می گذره جای اونهایی که نیستند یه دشت پر از شقایق. راستی چرا به پیکنیک نمی رید ؟؟؟ خیلی حال میده ها !!! . هر از گاهی 1 سفر کوتاه به اطراف تهرون هم فاله هم تماشا . شاید مشکلاتی برا رفتن و یا اجازه از خانواده و غیره وجود داشته باشه ولی 1 بار که 100 بار نمیشه. اگه برا پایه های این ملاقات مقدور باشه و مشکل نباشه مطمینم خیلی خوش میگذره و گزارش و عکسهای خیلی جالبی میتونید از خودتون در وکنید
.
پیشنهاد خوبیها روش فکر کنی. حیف که من راهم دوره .
خوش باشین
فریند من رو ننوشتی که جیگر از همتون زود تر تو پارک بودم ها می گی نه از پاتال بپرس
آقا واسه 29 هم یکی توپ بیاره
از حالا بگم من توپ ندارم ها
منظور حامد جان از بچپ ها که توپ تهیه کردن پاتال هست .نوشته شده توسط Hamed_P30
در ضمن من این جا یه معذرت خواهی بهمهدی بست عزیز بدهکارم ====>>>> مهدی جون چشمت چه جوره ؟؟؟D:
با تشکر از همه دوستان بخاطر گزارش لحظه به لحظه شون از روز ملاقات، بخصوص Mehdi_Best عزیز.
اینطور بنظر می رسه که از خیل عظیم برو بچه های پی سی ورلد، خیلی کسی نسبت به شرکت توی این قرارا علاقه نشون نمی ده. شاید اگه شما هم جای ما بودین که ساکن تهرون نیستیم، ولی خیلی دلمون می خواد می تونستیم بیایم، بیشتر علاقه نشون می دادین. شایدم... چه می دونم والله.
در ضمن staywithme عزیز
بنظر شما بهتر نیست این سه پست آخری رو یکی می کردی؟
راستی من بعد سعی کن در این قرارها دستی دستی کسی رو مجروح نکنی.![]()
ببین اونی که اول ایدیش بی داره و با لا سره منه ببخشید که ایدی تو نمی تومن بخونم
و لی اگه پاک کردن پست دست من بود حتما سه تا شو یکی می کردم می کردم
Last edited by staywithme; 18-11-2005 at 16:25.
خیلی خیلی جالبهنوشته شده توسط staywithme
![]()
اگه شما نمی تونین ID منو که بزبون انگلیسی هست بخونین، پس چطوری یه ID معنی دار بزبون انگلیسی گرفتین؟
من که بالای سرتون بودم و الانم پایینم،Bithiah هستم. یعنی اینقدر سخته؟
نوشته شده توسط bithiah
سلام
اينطور هم نيست كه بچه هاي پي سي ورلد علاقه به حضور در قرار نداشته باشند. بلكه مسايل و مشكلاتي باعث مي شه كه غيبت داشته باشند. البته اين دفعه كه به دليل بارش باران، اكثر دوستان به اشتباه فكر كرده بودند كه قرار منتفي شده. اما در كل مشكلات مختلف باعث عدم حضور دوستان عزيزمون مي شه. مثلا يكي از دوستان عزيزمون كه در قرار اول بودند به دليل اينكه در خارج از كشور تحصيل مي كنند در قرارهاي بعدي نتونست حضور پيدا كنه. ولي يكي از دوستان عزيزمون به نام علي (كه البته نام كاربري ايشون علي نيست) در قرارهاي قبلي از اهواز خودش رو به تهران رسونده بود.
ولي اميدوارم كه در قرارهاي بعدي همه دوستان خوبمون شركت كنند.
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)