لطفا بگوييد كه پس از گرفتن بك آپ و سي دي بوت هنگامي كه ويندوز بالا نياد چكار بايد كرد ؟خواهشمندم مراحل را مو به مو شرح دهيد
لطفا بگوييد كه پس از گرفتن بك آپ و سي دي بوت هنگامي كه ويندوز بالا نياد چكار بايد كرد ؟خواهشمندم مراحل را مو به مو شرح دهيد
سلام من خیلی دنبال این تایپ بودم یک مشکل با چند تا سوال دارم خواهشمندم که جواب بدید
یک سیستم دارم یک برنامه مال یک دستگاهcnc روشه که کارخانه فروشنده اصل برنامه را نمی ده هر موقع مشکلی برای کامپیوتر پیش میاد باید اونها بیایند برنامه را روسیستم بریزند ویک پول مفت میبرندحالا اگه با این برنامه معرفی شده یک بک اپ بگیرم اگه برای ویندوز یا برنامه مشکلی پیش بیاد میتونم دوباره اون را رستور کنم سوال دوم اگه مجبور بشم ویندوز را عوض کنم بازم میشه ؟ مر30
کسی نیست کمک کنه
سلام به همگی
لطفاً این 2 گزینه در Acronis True Image Home 2009 v12.0.0.9709 در هنگام restore کردن را یکی توضیح بده!!!
1- Restore absolute path
Restore files with their original security settings -2
در ضمن برای image گرفتن از windows باید از acronis bootable media استفاده کرد؟؟؟
اگه دو ویندوز xp و vista رو سیستم نصب باشه میشه از هر کدوم جداگانه image گرفت و بعداً recover کرد؟؟؟
Last edited by بهزاد_mb; 25-05-2009 at 15:15.
Acronis True Image Home 2009 12.0.9769 | 91534 KB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها اين سايت كه فايل دانلود كردم Trojan داشت حواستون باشه
![]()
Acronis True Image Home 2009 v12.0.0.9770 93.4 MBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Acronis.True.Image.Home.2009.v12.0.0.9770-IND | 91.29 MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Download Acronis True Image Home 2009 12 Build 9796 | 91.09 MB
Serial # :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)