باسلام
من عادات ندارم زیاد تاپیک بزنم فقط جهت اطلاع اینو می گم
در نگاه اول با خودت فکر می کنی که چون n95 یه گوشی با 5مگاپیکسل قدرت عکس برداری و قدرت فیلمبرداری vga یعنی 640 در 488 پیکسل است از n93i با 2/3 مگاپیکسل قدرت عکس برداری و قدرت فیلمبرداری (vga ( 640 488
در فیلمبرداری نیز از n93i برتر است درصورتی که n93i لنز گشاد تر وقدرت بیشتری در زوم دارد من فیلمبرداری جفت این گوشی ها را دیده ام برتری از آن n93i میباشد در فیلم n95 نویز ها کاملا واضح دیده میشوند و اگر در هنگام فیلمبرداری دقت نشود و دست کسی که گوشی درآن است تکان بخورد فیلم افتضاح گرفته می شود ولی درn93i فیلمها دارای نویز کمتری هستند و با هر تکانی فیلم خراب نمیشود خلاصه بگم این گوشی نسبت به مدل قبلی خودش یعنی n93 در فیلمبرداری 180 درجه تغییر کرده است زوم اپتیکال ×3 این گوشی واقعا فوق العاده است
حالا بازم اگه با این تفاسیر هرف مرا قبول ندارید لینک فیلم های گرفته شده از n95 و n93i را که مردم از سراسر دنیا در سایت youtube.com بار گزاری کرده اند را لینک دانلود آنها را برای شما میگذارم تعجب نکنید سایت یوتوب این ویدیو ها را به صورت آنلاین پخش میکند که من به وسیله برنامه ای به نام اربیت آدرس سروری که این ویدیو ها را پخش می کند بدست آوردم . شما میتوانید ویدیو هایی را که در پایین لینک آنها را میگذارم به طور کامل در کامپیوتر خود ذخیره کنید و هر وقت که خواستید آنها را مشاهده کنید .
در ضمن حجم این ویدیو ها کم است زیرا به فرمت flv توسط خود سایت برای کم حجم شدن تبدیل شده اند
شما برای اینکه آنها را بتوانید مشاهده کنید به یک تبدیلگر ویدیویی نیاز دارید که همه سایت ها دارند
شما باید فرمت flv را به فرمت dvd یا vcd یا فرمت های دلخواه خودتان تبدیل کنید اگر میخواهید فیلم ها را با هم مقایسه کنید همه آنها را به یک فرمت تبدیل کنید
لینک فیلم های گرفته شده با nokia n93i
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک فیلم های گرفته شده با nokia n95