تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 542 اولاول ... 7891011121314152161111511 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 5419

نام تاپيک: كلوپ ا N95 ا

داره خودمونی میشه e.m.kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض n93i بهتر از n95 فیلم میگیره

باسلام

من عادات ندارم زیاد تاپیک بزنم فقط جهت اطلاع اینو می گم

در نگاه اول با خودت فکر می کنی که چون n95 یه گوشی با 5مگاپیکسل قدرت عکس برداری و قدرت فیلمبرداری vga یعنی 640 در 488 پیکسل است از n93i با 2/3 مگاپیکسل قدرت عکس برداری و قدرت فیلمبرداری (vga ( 640 488
    در فیلمبرداری نیز از n93i برتر است درصورتی که n93i لنز گشاد تر وقدرت بیشتری در زوم دارد من فیلمبرداری جفت این گوشی ها را دیده ام برتری از آن n93i میباشد در فیلم n95 نویز ها کاملا واضح دیده میشوند و اگر در هنگام فیلمبرداری دقت نشود و دست کسی که گوشی درآن است تکان بخورد فیلم افتضاح گرفته می شود ولی درn93i فیلمها دارای نویز کمتری هستند و با هر تکانی فیلم خراب نمیشود خلاصه بگم این گوشی نسبت به مدل قبلی خودش یعنی n93 در فیلمبرداری 180 درجه تغییر کرده است زوم اپتیکال ×3 این گوشی واقعا فوق العاده است
    حالا بازم اگه با این تفاسیر هرف مرا قبول ندارید لینک فیلم های گرفته شده از n95 و n93i را که مردم از سراسر دنیا در سایت youtube.com بار گزاری کرده اند را لینک دانلود آنها را برای شما میگذارم تعجب نکنید سایت یوتوب این ویدیو ها را به صورت آنلاین پخش میکند که من به وسیله برنامه ای به نام اربیت آدرس سروری که این ویدیو ها را پخش می کند بدست آوردم . شما میتوانید ویدیو هایی را که در پایین لینک آنها را میگذارم به طور کامل در کامپیوتر خود ذخیره کنید و هر وقت که خواستید آنها را مشاهده کنید .
    در ضمن حجم این ویدیو ها کم است زیرا به فرمت flv توسط خود سایت برای کم حجم شدن تبدیل شده اند
    شما برای اینکه آنها را بتوانید مشاهده کنید به یک تبدیلگر ویدیویی نیاز دارید که همه سایت ها دارند
    شما باید فرمت flv را به فرمت dvd یا vcd یا فرمت های دلخواه خودتان تبدیل کنید اگر میخواهید فیلم ها را با هم مقایسه کنید همه آنها را به یک فرمت تبدیل کنید
    لینک فیلم های گرفته شده با nokia n93i

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لینک فیلم های گرفته شده با nokia n95

Last edited by e.m.kh; 15-05-2007 at 13:32.

حـــــرفـه ای Sasan Info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ممنون از اطلاعاتتون.....
    من كه از همون اول گفتم رزولوشن ربطي به كيفيت نداره بعد ميگين كه كيفيت به مگاپيكسله

اگه نباشه جاش خالی می مونه alimohammadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اولا مرسی از این تابیک.

ثانیا کسی یه برنامه داره که بشه رو این گوشی ریخت تا مکالماتو باهاش ظبط کرد؟

دربایان میدونید کجا میتونم واسش کاور و اینجور چیزا بگیرم. تو علاالدین که خبری نبود!

آخر فروم باز بیلچه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

1 سلام

اولا مرسی از این تابیک.

ثانیا کسی یه برنامه داره که بشه رو این گوشی ریخت تا مکالماتو باهاش ظبط کرد؟

دربایان میدونید کجا میتونم واسش کاور و اینجور چیزا بگیرم. تو علاالدین که خبری نبود!

ضبط مکالمه می خوای
    بیا به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همه ی برنامه هاش به گوشیت می خوره.
    در ضمن نگفتی حال می کنی با n95 یا نه؟؟!!
    Last edited by بیلچه; 17-05-2007 at 16:37.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

برای تم هم بیا به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    67 تا تم همش به گوشیت میخوره

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

رفیق جان این تابیکو من قبلا دیدم ولی برنامه ضبط مکالمش کار نمیکنه. نمیدونم چرا. نصب میشه کرک هم میشه وقتی هم کسی زنگ میزنه میبرسه که ظبط کنم و منم میگم آره ولی وقتی چک میکنم میبینم هیچی ظبط نشده.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض ذوق زده

يه عده هستند كه به محض اينكه يه گوشي وارد بازار ميشه شروع مي كنن به تبليغ اون و حتي خودشون هم محو اون گوشي جديد ميشن در حالي كه درست حسابي هم نميشناسنش و جريان اين n95 هم به همين صورت هستش در هر حال اونم با داشتن برگه سبز گمرك ريجستر ميشه و ميشه ازش استفاده كرد اما اگه نظر من رو بخواهيد ميگم كه بهتره به جاي اين گوشي كه واقعا يه فول اينجكشن هستش بيايد بگزريم و با پولي كه ميخوايد بديد براي اون بديد يه n73 يا n92 بخريد با بقيه پولتون هم حتما ميتونيد يه p990 بخريد مثل خود من اين طوري بهتون قول ميدم كه عقده n95 از سرتون خارج ميشه
    فعلا ........

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

رفیق جان این تابیکو من قبلا دیدم ولی برنامه ضبط مکالمش کار نمیکنه. نمیدونم چرا. نصب میشه کرک هم میشه وقتی هم کسی زنگ میزنه میبرسه که ظبط کنم و منم میگم آره ولی وقتی چک میکنم میبینم هیچی ظبط نشده.
    ببین برو تو برنامه تو صفحه اول مکالات ضبط شدت رو می بینی. در ضمن برو تو تنظیمات ببین برنامه active هست یا نه. در قسمت rule یا روی هر دو گزینه کلیک کن و ask رو تیکشو بردار.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز من به یه مشکل برخوردم. راستش من این برنامه رو باک کردم و حالا که میخوام دوباره نصب کنم اصلا نصب نمیشه. همش میگه expired certificate. ای ول یه راهنمایی بده.

درضمن کسی به من نگفت کاور و کیف و اینجور چیزا از کجا واسه این گوشی میتونم بخرم؟

پروفشنال netlcom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام alimohammadi من یه چندتا سوال داشتم
    گوشی شما ان95 هست و اگه هست دزسته که می گن دوتا سیم کارت می خوره و 8 گیگ حافظه داره
    و چند قیمت خریدینش و کجا ریجیسترش کردین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •