خيلي زرنگيا![]()
من از تو زرنگترم
به دليل خسارت وارد شدن به برادران ما در شركت مخابرات شما مجاز به اشتفاده از گوشي به صورت آفلاين نمي باشيد.![]()
خيلي زرنگيا![]()
من از تو زرنگترم
به دليل خسارت وارد شدن به برادران ما در شركت مخابرات شما مجاز به اشتفاده از گوشي به صورت آفلاين نمي باشيد.![]()
ایمان حالا میخوای منو رنگ کنی ؟من خودم نقاش ماشینم اصلا".مخابرات سیخی چنده؟خودش هم تو مخابرات آشنا دارم.
بيا دادا خدمت شما!
گوشياي ديگه اشانتيونن!!!!![]()
![]()
![]()
مباركه!!!![]()
![]()
به علت اينكه صاحب فروشگاه ديگه از بين ماها رفته اين فروشگاه هم براي هميشه تعطيل ميشه!
تاروزي كه خود ايمان بياد كركره مغازه رو بالا بكشه!![]()
خداحافظ
سلام به همه دوستان خوبم
سلام به ممل و ساسان و سامان و شاگرد خوب مغازه و رامين و بهنام و همه دوستاني كه شايد الان اسمشون تو ذهنم نباشه
ممنون از پيامهاي خصوصي كه برام فرستادين![]()
دوستان خوبم من ميدون رو خالي نكردم ولي به خدا ديگه حس اينجا اومدن نيست
نه اينكه نمي يام من بخدا بعد از اون روز هميشه اومدم و تك تك پياماتونو خوندم و همه مطالبتونو
شما خيلي بچه هاي باحالي هستين بخدا روزي نيست كه تو فكر شما و اينجا نباشم
ولي هميشه كنار چندتا گل بايد يه مشت خار هم باشه و شيرينيش هم به همينه
الان مديران ميان به دليل بي ارتباط بودن اين چند جمله به كلوپ اينجا رو قفل مي كنن![]()
ولي بدونين كه دل به دل راه داره![]()
در مورد مديريت هم بايد بگم كه فكر نكنيد اين مديران آدماي خاصي هستن اينا فقط به دليل اينكه آشنايي با طراحان سايت دارن و همچنين به دليل تعداد پستهاي بيشتر از بقيه مي شوند مدير .... تو يه كلوپ ديگه به من هم پيشنهاد مديريت شد ولي به خاطر همين دردسراش قبول نكردم..البته به اين دوستمون هم كمي حق مي دم اونم مي خواد به بالاييها جواب پس بده و منطقي هست كه بيستر دنبال منافع خودشه و نه راحت بودن ما
به هر صورت خوش باشيد دوستان اينجا نه مال ماست نه مال مدير و نه مال مدير ارشد
اينجا يه مكان عموميه و مال همه هست
بابا شاگرد تو كه مغازه رو ول كردي اي بابا
حالا دو روز بهت حقوق ندادما![]()
داستي يه محموله 10 ميلين تومني تو راهه
بايد بگردي 2 ميليون جور كني برامون كم اوردم ولي گوشيها كه برسه 73 در صد سود مي كنيم![]()
بجنب پول جور كن
سلام به همه دوستان خوبم
سلام به ممل و ساسان و سامان و شاگرد خوب مغازه و رامين و بهنام و همه دوستاني كه شايد الان اسمشون تو ذهنم نباشه
ممنون از پيامهاي خصوصي كه برام فرستادين![]()
دوستان خوبم من ميدون رو خالي نكردم ولي به خدا ديگه حس اينجا اومدن نيست
نه اينكه نمي يام من بخدا بعد از اون روز هميشه اومدم و تك تك پياماتونو خوندم و همه مطالبتونو
شما خيلي بچه هاي باحالي هستين بخدا روزي نيست كه تو فكر شما و اينجا نباشم
ولي هميشه كنار چندتا گل بايد يه مشت خار هم باشه و شيرينيش هم به همينه
الان مديران ميان به دليل بي ارتباط بودن اين چند جمله به كلوپ اينجا رو قفل مي كنن![]()
ولي بدونين كه دل به دل راه داره![]()
در مورد مديريت هم بايد بگم كه فكر نكنيد اين مديران آدماي خاصي هستن اينا فقط به دليل اينكه آشنايي با طراحان سايت دارن و همچنين به دليل تعداد پستهاي بيشتر از بقيه مي شوند مدير .... تو يه كلوپ ديگه به من هم پيشنهاد مديريت شد ولي به خاطر همين دردسراش قبول نكردم..البته به اين دوستمون هم كمي حق مي دم اونم مي خواد به بالاييها جواب پس بده و منطقي هست كه بيستر دنبال منافع خودشه و نه راحت بودن ما
به هر صورت خوش باشيد دوستان اينجا نه مال ماست نه مال مدير و نه مال مدير ارشد
اينجا يه مكان عموميه و مال همه هست
------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------
بابا شاگرد تو كه مغازه رو ول كردي اي بابا
حالا دو روز بهت حقوق ندادما![]()
داستي يه محموله 10 ميلين تومني تو راهه
بايد بگردي 2 ميليون جور كني برامون كم اوردم ولي گوشيها كه برسه 73 در صد سود مي كنيم![]()
بجنب پول جور كن
ایمان جان سلام .
تو تو این کلوپ میای ؟ آشناس . گیر میر کسی نمیده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بای .
سلام بهنام جان
به اين كلوپ رفتم ولي جالب نبود
باور كن ديگه اصلا حس كلوپ نيست نيست نيست
نم نمک حسش میاد ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)