تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 33 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 324

نام تاپيک: سووالات پزشکی بپرسید !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ممنون دکتر جون

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahrzad2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

چرا نگفتین با جوش های صورت باید چی کار کرد؟
    Last edited by shahrzad2006; 26-04-2007 at 13:18.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

من يه آزمايش دادم كه جوابش رو اينجا مي نويسم:
    Test ------------------------- Result------------------------- Units------------------------- EXpected Value

Glucose------------------------- 94------------------------- G/DL------------------------- (70/115) .1

UREA------------------------- 35------------------------- MG/DL------------------------- (10/50) .2

URIC-ACID ------------------------- 5.7------------------------- MG/DL------------------------- (2.4/7.2) .3

Cholesterol ------------------------- 140------------------------- MG/DL------------------------- (50/230) .4

Triglycerides------------------------- 82------------------------- MG/DL------------------------- (50/220) .5

Creatinine------------------------- 0.8------------------------- MG/DL------------------------- (0.5/1.5) .6

S.G.O.T------------------------- 15 ------------------------- U/L------------------------- (0/40) .7

S.G.P.T------------------------- 10------------------------- U/L------------------------- (0/40) .8

FE------------------------- 133------------------------- UG/DL------------------------- (23/168) .9

ALP------------------------- 200------------------------- U/L------------------------- (60/306) .10

PHOS------------------------- 4.2------------------------- MG/DL------------------------- (2.1/5) .11

CA------------------------- 8.8------------------------- MG/DL------------------------- (8.1/10.4) .12

D-BIL------------------------- 0.45 *** H *** MG/DL------------------------- (0.00/.025) .13

T-BIL------------------------- 1.76 *** H *** MG/DL------------------------- (0.00/1.10) .14

من يكي از آشناهام تو آزمايشگاه تشخيص طبي كار ميكرد...دو هفته پيش خون من رو گرفت و اين نتيجه رو به من داد....
    خودش زياد حرفه اي نبود ولي گفتش با توجه به دو مورد آخر T-BIL و D-BIL من هپاتيت دارم.....
    حالا تشخيص شما چيه؟

ببينم ما اگه هپاتيت مزمن داشته باشيم كه احتمالا 90 % داريم ....عملا فوت شده محسوب ميشيم ديگه؟در ضمن چند سال امكان داره عمر مفيد كنم؟ يعني معمولا اين جور آدما چند سال زنده ميمونن؟
    در ضمن با توجه به اين كه مشكل بيماري من كبدي است و من قليون هم ميكشم....تا چه حد اين قليون ضرر داره؟و آيا اندازه ي آدماي عادي ضرر ميرسونه يا خيلي بيشتر؟

((انا لله و انا عليه راجعون))
    بازگشت همه به سوي اوست.
    Last edited by alonelytree; 26-04-2007 at 16:29.

Banned masoud908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    :::: I.R :::: Tehran ::::

پيش فرض

با سلام و خسته نباشيد خدمت شما:

من پسري 15 ساله هستم كه مدتي از ريزش مو رنج ميبرم...
    با اين هر كس موهام ميبينه فكر نميكنه من موهام ريزش داشته باشه...راستش از زماني كه من موهام ميريزه حتي جرات نميكنم موهام خوب بشورم...فقط روش يه ذره شامپو ميريزم ...به ريشه مو ميترسم دست بزنم...حتي موهام رو به جز قسمت جلو كه ميخوام حالت بدم شونه نميكنم...الان هم موهايم به طرز فوق العاده شوره و چربي داره...مثلا الان مويي كه ريزش ميكنه تا وسطش چربي داره و يا مثلا وقتي موهام خارش پيدا ميكنه و من با ناخن ميخارونم كلي چربي زير ناخن هام جمع ميشه...در ضمن من دو سال پيش به طرز وحشتناكي روي موهام ژل و واكس مو خالي ميكردم كه از اون موقع ريزشم شروع شد و موهام رو خوب نميشستم ولي الان فقط مقداري خيلي كم در جلوي موهام براي اينكه حالت بگيره ميزنم...
    حالا از شما عاجزانه ميخوام كه يه راه حلي ارائه بديد...مثلا يه شامپويي قوي براي از بين بردن چربي و شوره مو بگيد و يا....
    با تشكر از زحمات شما

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

با اين هر كس موهام ميبينه فكر نميكنه من موهام ريزش داشته باشه...راستش از زماني كه من موهام ميريزه حتي جرات نميكنم موهام خوب بشورم...فقط روش يه ذره شامپو ميريزم ...به ريشه مو ميترسم دست بزنم...حتي موهام رو به جز قسمت جلو كه ميخوام حالت بدم شونه نميكنم...الان هم موهايم به طرز فوق العاده شوره و چربي داره...مثلا الان مويي كه ريزش ميكنه تا وسطش چربي داره و يا مثلا وقتي موهام خارش پيدا ميكنه و من با ناخن ميخارونم كلي چربي زير ناخن هام جمع ميشه...در ضمن من دو سال پيش به طرز وحشتناكي روي موهام ژل و واكس مو خالي ميكردم كه از اون موقع ريزشم شروع شد و موهام رو خوب نميشستم ولي الان فقط مقداري خيلي كم در جلوي موهام براي اينكه حالت بگيره ميزنم...
    حالا از شما عاجزانه ميخوام كه يه راه حلي ارائه بديد...مثلا يه شامپويي قوي براي از بين بردن چربي و شوره مو بگيد و يا....
    با تشكر از زحمات شما

ريزش مو هاي خود را بدست خدا بسپاريد...
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    شامپو يدالله....

(دوست عزيز فقط خواستم كمي مزاح كنم و گفتگو ازين حالت خشك بيرون بياد...در هر صورت اميد وارم نارحت نشده باشيد)

در آغاز فعالیت koorosh_bozorg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

.............................................

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید خواستم ببینم این تشخیص چیا هست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahrzad2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با تشكر از زحمات شما
    دوست عزیز امیدوارم این به دردتون بخوره.
    یزش مو یکی از مشکلاتی است که به جرات می توان گفت اکثر مردم دنیا با آن مواجه هستند. عوامل زیادی مانند عوامل محیطی، ژنتیکی، هورمونی ، برخی بیماری ها مانند اختلالات تیروئید ، آنمی ( کم خونی ) و نوع تغذیه در ریزش مو دخیل است.
    اهمیت رژیم غذایی را در حفظ سلامتی بدن به خصوص مو ، نمی توان نادیده گرفت. تحقیقات اخیر ژاپنی ها بعد از جنگ جهانی دوم این امر را تایید می کند؛ چرا که استفاده از رژیم غذایی غربی ها به وسیله ی ژاپنی ها باعث اضافه وزن توام با ریزش مو در اکثر مردم شد.
    شایع ترین دلیل ریزش مو در زنان کمبودهای غذایی است، زیرا معمولاً برای کاهش وزن خود رژیم های غیر اصولی را به کار می برند که نتیجه ی آن بروز این مشکل است. همچنین کسانی که مواد غذایی حیوانی مصرف نمی کنند و به اصطلاح گیاهخوار هستند، به دلیل عدم اطلاع کافی در زمینه چگونگی مصرف غذاهای گیاهی، دچار کمبود پروتئین ، روی ، آهن ، اسیدهای آمینه ی ضروری ، ویتامین های گروه B و ... می گردند.
    در زیر منابع برخی از عناصر مهم و موثر در سلامت مو ذکر شده است :
    پروتئین : اساس و پایه ی نیاز بافت های بدن مانند مو، ناخن، پوست و ... می باشد و در موادی مانند انواع گوشت ( مرغ ، ماهی و گوشت قرمز ) ، تخم مرغ ، لبنیات و حبوبات به میزان فراوان وجود دارد. در مواد نشاسته ای مثل نان ، برنج ، ماکارونی و سبزی ها نیز به مقدار کمی وجود دارد.
    اسیدهای آمینه اجزای تشکیل دهنده پروتئین ها هستند که در مواد ذکر شده در بالا وجود دارند.
    کلسیم و منیزیم : گروه شیر و لبنیات منابع غنی کلسیم و منیزیم و نیز پروتئین هستند.
    اگر فردی دچار عدم تحمل لاکتوز ( قند موجود در شیر ) باشد و از سایر مشتقات لبنیاتی نیز برای تامین نیازهای بدن خود استفاده نکند، باید به طور روزانه مکمل کلسیم مصرف کند و مصرف سایر غذاهای غنی از پروتئین را نیز افزایش دهد.
    ویتامین های گروه B: یکی از راههای درمان ریزش مو مصرف مواد مغذی حاوی ویتامین B زیاد است که در گروه ویتامین های B ، ویتامین B۶ و بیوتین اهمیت خاصی دارند. بیوتین ویتامینی است که دربسیاری از محصولات آرایشی به عنوان مکمل بهبود دهنده وضعیت مو اضافه می شود، زیرا عارضه مشخص کمبود بیوتین، ریزش مو است. منابع غذایی غنی از ویتامین B۶ و بیوتین را برایتان ذکرمی کنم. منابع غنی از B۶ : جگر، موز ، دانه آفتابگردان، ماهی ، مرغ، جوانه گندم ، آلوی خشک ، گوشت ، غلات سبوس دار ، مخمر و زرده تخم مرغ ( به ترتیب) و منابع غنی بیوتین : جگر و گوشت مرغ، جوانه گندم، سبوس گندم، تخم مرغ و بادام زمینی است .
    آنتی اکسیدان ها شامل ویتامین E ، ویتامین C ، بتاکاروتن ( پیش ساز ویتامین A که در سیب زمینی شیرین، هویج ، اسفناج پخته، کدو حلوایی، طالبی ، زرد آلو ، کلم بروکلی ، گریپ فروت قرمز وجود دارد ) ، روی و سلنیوم می باشد. رژیم های غذایی نامناسب توام با سیگار کشیدن و آلودگی هوا باعث فعال شدن رادیکال های آزاد و به خطر افتادن سلامت فرد می شود. آنتی اکسیدان ها مولکول هایی هستند که می توانند اثر رادیکال های آزاد را خنثی کنند. همچنین باعث ساخته شدن موی جدید و استحکام آن می شوند.
    به هر حال رفتار تغذیه ای صحیح که همیشه مورد تاکید می باشد، میزان رشد و استحکام فولیکول مو را بهبود می بخشد.
    طبق نظر کارشناسان تغذیه می توان گفت ویتامین ها به خصوص ویتامین های گروه B مانند بیوتین، اسید فولیک ، پانتوتنیک اسید و برخی املاح مانند روی، آهن، گوگرد، سیلیس و مس اثرات مثبت زیادی بر روی مو دارند. آزمایش ها حاکی از آن است که مصرف بیوتین به صورت مکمل باعث تقویت و بهبود پوست به خصوص فولیکول های مو می شود.
    در ضمن در مورد کاهش مصرف نمک و اثر آن در توقف ریزش مو نظریه هایی ارائه شده است، اما در صحت این نظریه ها تردید وجود دارد . ولی در هر حال کاهش مصرف نمک برای سلامت عمومی بدن مفید است.دانشمندان ژاپنی بر اساس تحقیقات خود معتقدند که وجود چربی زیاد در رژیم غذایی مردان، مکانیسم طاسی را سرعت می بخشد. به این ترتیب که قسمتی از پوست سر آنزیمی به نام گاما- آلفا- رداکتاز تولید می کند. این آنزیم باعث تبدیل هورمون تستوسترون به دی هیدروتستوسترون (DHT) می شود که این ترکیب باعث ریزش مو می شود. غدد چربی مجاور هر فولیکول مو نیز این آنزیم را تولید می کنند. وجود چربی زیاد در غذا باعث تحریک غدد چربی و افزایش فعالیت این غدد برای تولید آنزیم نام برده می شود.
    بهترین توصیه این است که غذاهای مفید و خوشمزه اما کم چرب مصرف نمایید. البته این عمل باعث رویش موی جدید نمی شود، اما می تواند از ریزش سایر موها جلوگیری کند. به طور کلی باعث سلامت جسم نیز می شود.
    همچنین مصرف مقداری مخمر همراه یک لیوان آب پرتقال در صبح بسیار سودمند می باشد؛ زیرا مخمر منبع مناسبی از ویتامین های گروه B و املاح کمیاب ( املاحی که بدن به میزان خیلی کم به آن ها نیاز دارد) و اسیدهای آمینه است. به علاوه مصرف روغن ماهی و گردو که دارای اسیدهای چرب اُمگا- ۳ و تخمه آفتابگردان که دارای اسیدهای چرب اُمگا-۶ است ، مفید می باشد.
    برخی از مردم برای تامین مواد مغذی مورد نیاز خود تمایل دارند از قرص و دارو استفاده کنند و کمتر سراغ مواد غذایی مفید می روند. متخصصان تغذیه معتقدند که تنها ۱۰ تا ۲۰ درصد از مواد مغذی این قرص ها جذب می شوند و هنوز عوامل ناشناخته ی زیادی در غذاها وجود دارد که هنوز به شکل شیمیایی در داروها ساخته نشده اند، در نتیجه قرص و دارو هرگز نمی تواند جانشین غذا شود و فقط در مواقع ضروری از مکمل های غذایی می توان استفاده کرد.
    بررسی ها نشان می دهند که اسیدهای چرب اُمگا- ۳ و اُمگا-۶ با سلامت مو در ارتباط هستند؛ زیرا اغلب مردم وقتی منابع این نوع اسیدهای چرب را کمتر مصرف می کنند و یا اصلاً مصرف نمی کنند، دچار خشکی و شکنندگی مو ، خارش و شوره پوست سر و در نهایت ریزش مو می شوند.
    منابع اسیدهای چرب اُمگا-۳ و اُمگا-۶
    اسیدهای چرب اُمگا-۳ شامل آلفا- لینولنیک اسید و ایکوزا پنتانوئیک اسید (EPA) است در ماهی های آب سرد مانند ماهی سالمون و ساردین، روغن سویا و کانولا، جوانه گندم ، روغن گردو ، روغن تخم کتان یا پنبه و روغن ماهی یافت می شود.
    اسیدهای چرب اُمگا-۶ شامل اسید لینولئیک و اُمگا- لینولئیک اسید می باشد و در روغن های غیر اشباع گیاهی مانند روغن ذرت، روغن کانولا، روغن سویا، روغن بادام زمینی و روغن آفتابگردان یافت می شوند
    منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینجا هم شاید بهتون کمک کنه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه Sector-0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با تشكر از زحمات شما
    سلام دوست جوانم
    ریزش مو در این سن کاملا غیر طبیعی است . با توجه به تاریخچه ، احتمالاً از مواد آرایشی غیر استاندارد استفاده کرده اید .
    لطفاً برای بررسی دقیقتر نوع آسیبی که به پیازموهایتان رسیده به یک متخصص پوست و مو مراجعه کنید .
    فعلا از یک شامپوی خنثی مثل شامپو بچه استفاده کنید و از هیچ دارو و تونیکی استفاده نکنید تا متخصص مربوطه به شما دستور مصرف بدهد.

داره خودمونی میشه Sector-0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من يه آزمايش دادم كه جوابش رو اينجا مي نويسم:
    Test ------------------------- Result------------------------- Units------------------------- EXpected Value

Glucose------------------------- 94------------------------- G/DL------------------------- (70/115) .1

UREA------------------------- 35------------------------- MG/DL------------------------- (10/50) .2

URIC-ACID ------------------------- 5.7------------------------- MG/DL------------------------- (2.4/7.2) .3

Cholesterol ------------------------- 140------------------------- MG/DL------------------------- (50/230) .4

Triglycerides------------------------- 82------------------------- MG/DL------------------------- (50/220) .5

Creatinine------------------------- 0.8------------------------- MG/DL------------------------- (0.5/1.5) .6

S.G.O.T------------------------- 15 ------------------------- U/L------------------------- (0/40) .7

S.G.P.T------------------------- 10------------------------- U/L------------------------- (0/40) .8

FE------------------------- 133------------------------- UG/DL------------------------- (23/168) .9

ALP------------------------- 200------------------------- U/L------------------------- (60/306) .10

PHOS------------------------- 4.2------------------------- MG/DL------------------------- (2.1/5) .11

CA------------------------- 8.8------------------------- MG/DL------------------------- (8.1/10.4) .12

D-BIL------------------------- 0.45 *** H *** MG/DL------------------------- (0.00/.025) .13

T-BIL------------------------- 1.76 *** H *** MG/DL------------------------- (0.00/1.10) .14

من يكي از آشناهام تو آزمايشگاه تشخيص طبي كار ميكرد...دو هفته پيش خون من رو گرفت و اين نتيجه رو به من داد....
    خودش زياد حرفه اي نبود ولي گفتش با توجه به دو مورد آخر T-BIL و D-BIL من هپاتيت دارم.....
    حالا تشخيص شما چيه؟

ببينم ما اگه هپاتيت مزمن داشته باشيم كه احتمالا 90 % داريم ....عملا فوت شده محسوب ميشيم ديگه؟در ضمن چند سال امكان داره عمر مفيد كنم؟ يعني معمولا اين جور آدما چند سال زنده ميمونن؟
    در ضمن با توجه به اين كه مشكل بيماري من كبدي است و من قليون هم ميكشم....تا چه حد اين قليون ضرر داره؟و آيا اندازه ي آدماي عادي ضرر ميرسونه يا خيلي بيشتر؟

((انا لله و انا عليه راجعون))
    بازگشت همه به سوي اوست.
    سلام
    دوست عزیز با یک آزمایش که نمی توان روی سلامت یا مدت عمر فرد نظر داد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    درضمن همه ما باید یاد بگیریم که هر کار را بدست متخصصش بسپاریم . کار کردن در آزمایشگاه دلیلی برای توانایی فرد در نظر دادن در امور پزشکی نیست !
    اگر دقت کرده باشید متخصصین مجرب آزمایشگاه همیشه در زیر برگه های آزمایش مینویسند : تفسیر نتیجه آزمایش برعهده پزشک معالج است . -
    بگذریم ....
    اگر قرار باشد احتمال هپاتیت را در شما اثبات کنیم باید آزمایشات دقیقتری را انجام دهید . مثل H B S -Ag و یا H C V -Ab و یا H B S _D N A و .... آیا انجام داده اید ؟
    درضمن کمی بالا بودن بیلیروبین خون دلیلی برای اثبات بیماری کبدی نیست - آنهم این حد بسیار کم !!! ممکن است سرما خورده باشید و یا غذای چرب و چیلی میل کرده باشید . واز همه رایج تر ممکن است آزمایشگاه اشتباه کرده باشد !!!
    تازه اگر قرار باشد بر اساس آزمایشات به عملکرد کبد شما شک کنیم . به اندازه آنزیمهای کبدی یعنی SGPT , SGOT توجه میکنیم . که هردوی آنها در شما نرمال هستند .
    دخانیات صرفنظر از شکل مصرف آن مضر است . حال برای کبد مضر نباشد - که حتماً هست - برای اکثر اعضای بدن زیانبار است .
    -------------------
    در آخر : به یاد مرگ بودن خوب است ، اما نه فقط هنگام بیماری !
    قال معصوم : برای دنیای خود چنان زی که گوئی همیشه در آن خواهی ماند . و برای آخرت چنان که گوئی هر لحظه ممکن است بمیری !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •