بابا همچین یه کم رحم داشته باش!
بابا همچین یه کم رحم داشته باش!
Last edited by DaRiOuShJh; 25-05-2007 at 03:21.
به نظر منم این بار خیلی سخته یک راهنمایی کلی بکن اقا فرهاد
خوب تو کلیپشو دیدی ! من که کلا از نظر کلیپ تعطیلیم اینترنتم که از این کند تر نمی شه پس باید قید دانلودم بزنم !!!!!!!!!
راستی چه گروههایی مورد علاقته !؟؟!![]()
میترسم اینجا جوابت رو بدم بزن بزن بشه!![]()
برات پیغام خصوصی میفرستم که به مقررات تاپیک هم بی احترامی نشه!
میگما چه قد من قانونمندم!![]()
با این پستاتون موضوعی که تو پست های 65# و 66# مطرح کردیدو دوباره مطرح کردید!!
پس دوباره پست 67# رو بخونید ... رویه صحبتم بیشتر با توئه داریوش جان ..
تکرار بشه شک نکن , شخص خاطی از مسابقه حذف خواهد شد .. !
موفق و موید![]()
ای به چشم من که چیزی نگفتم!
منم که قبلا استعفا م رو اعلام کرده بودماون پستم هم که گفتم سخته سوالا به طور کلی و از طرف دوستان گفتم!
![]()
اون موضوع پست 64 هم که با استفاده از اسلحه گرمی که آقا داوود زحمتش رو کشیدن در همون جا حل شد!
من منظورم این بود که به پوریا جان بگم از چه سبکها یی بیشتر خوشم میاد نه اینکه تقلبی چیزی برسونم! (آش نخورده و دهن تاول زده!)
ولی خودمونیم ها دوباره اسم اون پست رو آوردی دوباره به قولی فکری شدم ها! (همچین ایده ی بدی هم نیستا!)
اوکی اوکی بابا شوخی کردم اصلا سعی میکنم دیگه تو این تاپیک پست ندم یا اینکه تا اونجا که میشه کم بدم خوبه؟!
ولی دوستیمون سر جاش(البته این شلوغ بازی ها که نباشه دیگه زندگی حال نمیده، باید برم دنبال طنابی چیزی بگردم برای حلق آویزی!
)
آره طعم زندگی به این شوخیاست ! من سایه داریوشو با تیر می زنم اونم همین طور ! ( شوخی ! )
DoyenFery عزیز اگه می شه یک عکس دیگه از گروه سوال 5 بزار واضح تر ممنون میشم !
اینم از عکس ... ببینم چکار می کنید . (پستو ویرایش کردم )DoyenFery عزیز اگه می شه یک عکس دیگه از گروه سوال 5 بزار واضح تر ممنون میشم !
ولی دوستیمون سر جاشما کوچیکیم
موفق باشید
شفاف سازی از این شفاف تر دیگه نمی شه !ممنون
![]()
شما نظر لطفتونه!
ولی سعی کن سایمو خوب نشونه گیری کنی نزنی کمونه کنه بزنه خودمونو شل و پل کنه!![]()
البته برای من که هر چی تیر غیبیس هم هست یه راس اول میاد سراغ من و در تمامی کارهای بد و نیمه بد مضنون اول منم!(نمیدونم من که این قدا هم آدم بدی نبودم! تازشم وقت رانندگی هم کمربند میبندم هم با موبایل حرف نمیزنم! نمیدونم ولی چرا ....
)
هنوز قولم سر جاشه ها!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)