تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 21 اولاول ... 789101112131415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 201

نام تاپيک: كدام گوشي بلندترين صدا را دارد ؟ كدام گوشي شفاف ترين صدا را دارد ؟

آخر فروم باز labkhand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    روی لب های شما

7

عزیزان بابا بیاید بی خیال این تایپیک شید . آخه چه معنی داره هر کی میاد تو از صدای گوشی خودش تعریف میکنه .

حیف تایپیک های خوب که واسه این تایپیک زپرتی دارن میرن پایین . هدفتون چیه آخه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اين يك نظر خواهي است براي اينكه دوستان ديگر از تجربه هاي ديگران بهره ببرند .... قبلا هم گفتم انتقاد رو اصلا نمي پذيريم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام، قوي‌ترين N73، باكيفيت‌ترين N80، هدفون W800i.

اين گوشي رو خودم از نزديك نديدم، ولي چون تعداد كانال‌هاي پلي‌فونيك اون 128 هست، احتمال مي‌دم صداي محشري داشته باشه، هم قدرت هم كيفيت. در برند SonyEricsson و NOKIA فكر مي‌كنم بيشترين تعداد كانال 72 باشه. حالا خودتون مقايسه كنيد.

Last edited by maxeemo; 15-05-2007 at 15:42.

اگه نباشه جاش خالی می مونه wantonboy13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

6233 ... بدو ببر که آخرشه ها... قیمت نسبت به 3 ماه پیش 60 تومن زیاد شده ، دیگه خودتونبرید ببینید چیه!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اين گوشي رو خودم از نزديك نديدم، ولي چون تعداد كانال‌هاي پلي‌فونيك اون 128 هست، احتمال مي‌دم صداي محشري داشته باشه، هم قدرت هم كيفيت. در برند SonyEricsson و NOKIA فكر مي‌كنم بيشترين تعداد كانال 72 باشه. حالا خودتون مقايسه كنيد.

عزیز ÷لی فونیک خیلی رو کیفیت صدا تاثیری نمیزاره...تعداد کانالها واسه فایل های میدی هست....

آخر فروم باز بیلچه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

هر گوشیی در یک فرکانس خاصی خوب می تونه از خودش صدا در کنه مثلا فایل زیر را دانلود کنید روی k750 صدای یه ضبط هزار واتو میده ولی رو بقیه ی گوشی ها(که مشابه k750 نباشه مثل w700) صدای شبیه صدای رادیو که بلندش کردند.حتی رو کامپیوتر هم خوب پخش نم شه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز بیلچه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

شما دوست عزیز یه باره هدفون هم می نوشتید n91 تا کلکسیونتون کامل شه تازه هدفون w800 و w700 و چند مدل دیگه از سری w مثل همه .

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

عزیز ÷لی فونیک خیلی رو کیفیت صدا تاثیری نمیزاره...تعداد کانالها واسه فایل های میدی هست....
    شايد، من زياد تو اين زمينه تخصص ندارم. گفتم تو فرمت‌هاي موزيك كه اين‌طوريه، شايد تعدد كانل‌هاي پلي‌فونيك هم به همين منظور باشه. من تو ديكشنري gsmarena خوندم كه قابليت پخش تعداد تون‌هاي مختلف به صورت همزمان هست اما تاكيدي رو midi نكرده بود. به هر حال حق با شماست كه كاربر فعال اين زمينه هستين.

شما دوست عزیز یه باره هدفون هم می نوشتید n91 تا کلکسیونتون کامل شه تازه هدفون w800 و w700 و چند مدل دیگه از سری w مثل همه .
    در مورد نوكيا درسته، ولي در كل درمورد هدفون بين گوشي‌هاي رايج در ايران هيچي به W800 و W550 نمي‌رسه، بعد اونا W700 و بقيه.

آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

من هم حرف ايشون رو تاييد ميكنم !

عزیز پلی فونیک خیلی رو کیفیت صدا تاثیری نمیزاره...تعداد کانالها واسه فایل های میدی هست....

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خوب پس دوستان يكي توضيح بده معيار كيفيت صداي گوشي مخصوصا در رابطه با mp3 چيه؟

به نظر خودم براي كيفيت:
    1- عبور دادن درصد زيادي از فركانس‌ها
    2- استفاده از حداقل يك ووفر و يك توئيتر معمولي
    3- تقويت‌كننده‌ي Hi-Fi (كه ميشه گفت همون مورد اوليه، اما داشتن حداقل درصد نويز و اعوجاج هم موردنظر هست)

و براي قدرت:
    4- تقويت كننده‌ي نسبتا قوي (مثلا 2 وات)
    5- استفاده از باطري قدرتمند براي ساپورت مناسب تقويت‌كننده

فكر مي‌كنين همچين گوشي‌اي تا چند سال ديگه ساخته بشه؟ يا اصلا ساخت گوشي‌ها به اين سمت پيش ميره يا نه؟

آخر فروم باز labkhand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    روی لب های شما

6

خوب پس دوستان يكي توضيح بده معيار كيفيت صداي گوشي مخصوصا در رابطه با mp3 چيه؟

به نظر خودم براي كيفيت:
    1- عبور دادن درصد زيادي از فركانس‌ها
    2- استفاده از حداقل يك ووفر و يك توئيتر معمولي
    3- تقويت‌كننده‌ي Hi-Fi (كه ميشه گفت همون مورد اوليه، اما داشتن حداقل درصد نويز و اعوجاج هم موردنظر هست)

و براي قدرت:
    4- تقويت كننده‌ي نسبتا قوي (مثلا 2 وات)
    5- استفاده از باطري قدرتمند براي ساپورت مناسب تقويت‌كننده

فكر مي‌كنين همچين گوشي‌اي تا چند سال ديگه ساخته بشه؟ يا اصلا ساخت گوشي‌ها به اين سمت پيش ميره يا نه؟
    مطمئن باش كار به اينجايي كه گفتي هم مي كشه.
    زماني بود كه موبايل جز يك تلفن معمولي چيزي نبود ولي حالا اينقدر چيزي داره كه آدم يادش ميره كه اين فقط يك موبايله

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •