اين يك نظر خواهي است براي اينكه دوستان ديگر از تجربه هاي ديگران بهره ببرند .... قبلا هم گفتم انتقاد رو اصلا نمي پذيريم![]()
اين يك نظر خواهي است براي اينكه دوستان ديگر از تجربه هاي ديگران بهره ببرند .... قبلا هم گفتم انتقاد رو اصلا نمي پذيريم![]()
سلام، قويترين N73، باكيفيتترين N80، هدفون W800i.
اين گوشي رو خودم از نزديك نديدم، ولي چون تعداد كانالهاي پليفونيك اون 128 هست، احتمال ميدم صداي محشري داشته باشه، هم قدرت هم كيفيت. در برند SonyEricsson و NOKIA فكر ميكنم بيشترين تعداد كانال 72 باشه. حالا خودتون مقايسه كنيد.
Last edited by maxeemo; 15-05-2007 at 15:42.
6233 ... بدو ببر که آخرشه ها... قیمت نسبت به 3 ماه پیش 60 تومن زیاد شده ، دیگه خودتونبرید ببینید چیه!!
عزیز ÷لی فونیک خیلی رو کیفیت صدا تاثیری نمیزاره...تعداد کانالها واسه فایل های میدی هست....
هر گوشیی در یک فرکانس خاصی خوب می تونه از خودش صدا در کنه مثلا فایل زیر را دانلود کنید روی k750 صدای یه ضبط هزار واتو میده ولی رو بقیه ی گوشی ها(که مشابه k750 نباشه مثل w700) صدای شبیه صدای رادیو که بلندش کردند.حتی رو کامپیوتر هم خوب پخش نم شه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما دوست عزیز یه باره هدفون هم می نوشتید n91 تا کلکسیونتون کامل شه تازه هدفون w800 و w700 و چند مدل دیگه از سری w مثل همه .
شايد، من زياد تو اين زمينه تخصص ندارم. گفتم تو فرمتهاي موزيك كه اينطوريه، شايد تعدد كانلهاي پليفونيك هم به همين منظور باشه. من تو ديكشنري gsmarena خوندم كه قابليت پخش تعداد تونهاي مختلف به صورت همزمان هست اما تاكيدي رو midi نكرده بود. به هر حال حق با شماست كه كاربر فعال اين زمينه هستين.
در مورد نوكيا درسته، ولي در كل درمورد هدفون بين گوشيهاي رايج در ايران هيچي به W800 و W550 نميرسه، بعد اونا W700 و بقيه.
من هم حرف ايشون رو تاييد ميكنم !
عزیز پلی فونیک خیلی رو کیفیت صدا تاثیری نمیزاره...تعداد کانالها واسه فایل های میدی هست....
خوب پس دوستان يكي توضيح بده معيار كيفيت صداي گوشي مخصوصا در رابطه با mp3 چيه؟
به نظر خودم براي كيفيت:
1- عبور دادن درصد زيادي از فركانسها
2- استفاده از حداقل يك ووفر و يك توئيتر معمولي
3- تقويتكنندهي Hi-Fi (كه ميشه گفت همون مورد اوليه، اما داشتن حداقل درصد نويز و اعوجاج هم موردنظر هست)
و براي قدرت:
4- تقويت كنندهي نسبتا قوي (مثلا 2 وات)
5- استفاده از باطري قدرتمند براي ساپورت مناسب تقويتكننده
فكر ميكنين همچين گوشياي تا چند سال ديگه ساخته بشه؟![]()
يا اصلا ساخت گوشيها به اين سمت پيش ميره يا نه؟
مطمئن باش كار به اينجايي كه گفتي هم مي كشه.
زماني بود كه موبايل جز يك تلفن معمولي چيزي نبود ولي حالا اينقدر چيزي داره كه آدم يادش ميره كه اين فقط يك موبايله![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)