متشکر.
با برنامه DAEMON Tools ایمیج رو باز کردم مشکل حل شد. لینک هم مشکلی نداره. اگر کسی لینک برنامه رو خواست بزارم براش.
متشکر.
با برنامه DAEMON Tools ایمیج رو باز کردم مشکل حل شد. لینک هم مشکلی نداره. اگر کسی لینک برنامه رو خواست بزارم براش.
یکی جواب مارو بده !!!! نسبت به ترجمه اینترنتی بابیلون چجوری ترجمه میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟ یهتره یا بدتر؟؟؟؟؟؟؟
زود تر جواب بدید که من دانلود کنم یا نه !!!!!
بابیلون که قابل مقایسه نیست در ضمن محدودیت هم داره
===
میشه گفت مترجم پارس در حد 90 درصد ترجمه رو انجام میده 10 % هم ویرایش توسط خودت هست
بابیلون از نظر ویرایش واقعا خوبه . من با توجه به نظر شما دانلود میکنم ببینم واقعا چجوری ترجمه میکنه !!!! مرسی
به نظز من خودت بشینی ترجمه کنی راحتری
برای یه ترجمه خیلی خوب شما باید اول با یک مترجم خارجی متن رو به فرانسه ترجمه کنید و هر 3 یا 4 خط رو با بابیلون به فارسی ترجمه کنید!! تا حالا این روش از پارس و پدیده و هر مترجم مترجمی که من دیدم بهتر جواب میده!!!!!!!!!
به نظر من اصلا مترجم پارس رو خوب نساختن، من خریدم که الان پشیمون هستم، هوشش خیلی پایینه.
دوستان مگه خوشي زده زير دلتون كه هي تو رپي اپ ميكنيد و واسخ خودتون دردسر درست ميكنيد خوب تو پست اول اينك مستقيم و با قابليت رزيوم و سرعت بالا از پارسي سافت هست اونوقت اين دوستمون mx2dar خودشو به ابو اتيش ميزنه
بچه ها اگه میشه یه لینک سالم برای دانلود خود برنامه و کرکش بزارید
ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)