منم sms رو تست کردم قبلا (البته با PHONE XS alpha5 ) مثل شما شد گوشیم=====> فلش کردمش
تو SE-NSE همه نوشته بودن این روش فقط واسه K750 و w800 جواب میده نه واسه w810i... امروز میخوام FIRM Ware جدیدو تست کنم با گوشیم.. خبرشو میدم بهتون
منم sms رو تست کردم قبلا (البته با PHONE XS alpha5 ) مثل شما شد گوشیم=====> فلش کردمش
تو SE-NSE همه نوشته بودن این روش فقط واسه K750 و w800 جواب میده نه واسه w810i... امروز میخوام FIRM Ware جدیدو تست کنم با گوشیم.. خبرشو میدم بهتون
بله...پس منتظر خبر های خ.ب از شما می مونیم...به امید خدا![]()
عزیزان یه خبر خوب
کپسول صدای W850 به W810i میخوره فقط با 10 تا 15 هزار تومن صدایی با کیفیت بالا داشته باشید
آخه یکی از مشتریا انداخته بود دادم واسه منم بندازه
یعنی هیچ کسی با w810 نتونسته حجم sms ها رو زیاد کنه ؟؟؟؟؟
عزیزان دوستان من میخوام یه باکس مخصوص سونی اریکسون و نوکیا بگیرم یه مارک خوب که اکثر گوشی ها رو ساپورت کنه معرفی کنید ممنون میشم
عزیزان دوستان من میخوام یه باکس مخصوص سونی اریکسون و نوکیا بگیرم یه مارک خوب که اکثر گوشی ها رو ساپورت کنه معرفی کنید ممنون میشم
آقایان لطفا" چند تا اسکین مدیا پلیر واسه w810 آپ کنید ... ممنون
نه عزیزم من قصد توهین به هیچکس رو ندارم فقط دوست دارم راهنماییم کنید تا بتونم انجامش بدم .
من تو برنامه ی فار که بودم قسمت اولش گوشیه منو نشناخت همون قسمتی که نوعه کابلو و فایله w810 رو باید انتخاب کرد دلیلش چیه که گوشیه منو نمیشناسه منم طبق حرفای خودت اول enter the matrix رو زدم بعد c رو گرفتم و بعد کابلو وصل کردم ولی بازم نشناخت حدود 4 ساعت اینکارو تکرار کردم ولی بازم نشناخت یه تغییراتی توش به وجود میومد اما ارور میداد بازم معذرت![]()
![]()
![]()
![]()
قدیمی بید خبرت جیگر![]()
اما خداییش یکی از دلیلایی که خواستم اولین بار با کپسولیه 800 این کار رو امتحان کنم حرفهای تو بود....اینقدر از صدای 800 تعریف کرده بودی دیگه منم رفته بودم تو کفش....نمی خاااااااااام منم 850 موخام!!!![]()
والا به منم گفتن نمیشه
حالا خودمونیم اگه میشه بگید به کسی نمیگیماااااا
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)