Only The Punisher
اوج خشونت
Manhunt
The Punisher
Fear
Estaghferollah
quake3
quake4
contract jack
Other (اين ها اصلا خشن نيستن)
Only The Punisher
اوج خشونت
Manhunt خشن ترین بازی ایه که من تا حالا بازی کردم...ممکنه بازی خشن تر از این هم وجود داشته باشه.
هرکی میگه the punisher خشنترینه , مطمعن باشید که 100000000000% , manhunt رو بازی نکرده.
اونایی که اصلاً تو عمرشون manhunt رو بازی نکردن برن به این پروفایل, ببینن manhunt یعنی چی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by tarkan_tan; 02-08-2007 at 21:38.
دوست عزیز مطمعن باش که روی manhunt هیچ گیم خشنی وجود نداره.
من the punisher ,postal رو بازی کردم ولی هیچ کدوم از اونا به manhunt نمیرسه.
به به!!! چطور بازی به مهمی و ترسناکی و خشنی Codemned(محکوم شده) رو فراموش کردین با داستان و گرافیک و نورپردازی فوق العادش. بازی ای که توش یه قاتل قاتلای دیگه رو با وضع فجیعی می کشت و برای شخصیت اول بازی ردپا می ذاشت تا بیاد و جنازه هارو پیدا کنه(مثل فیلم هفت). این بازی پر بود از لحظه های غافلگیری مخصوصا صحنه ای که جنازه ای رو تو گنجه پیدا می کنی(که خودش قاتل بوده) و لبهاشو بریدن و فکر می کنی مرده و بعد می خوای وارسی اش کنی و یه دفعه زنده می شه و بهت اطلاعات می ده من که تو اون صحنه ترس رو در یک آن احساس کردم. تازه تو یه صحنه هم اون قاتل اصلیه تو رو گرفته و انگشتت رو قطع می کنه![]()
Last edited by Inter; 03-08-2007 at 17:58.
من هم به تازگی codemend رو بازی کردم اون صحنه که جنازه تو گنجه هستش هم واقعا ترسناک بود از اول تا آخر بازی نترسیدم تو این صحنه کپ کردم.
مبارزه با سلاح سرد هم که بازی رو خشنتر می کرد!!!!!![]()
اره درستهنوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
نوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترس نه ! خشونت منظور ماست !
تائيد ميشهخشنترین رو نمیدونم! ولی بعنوان یک نمونه فعلا Manhunt به خاطرم میرسه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)