سلام
اقا میخواستم بدونم این بازی بیشتر توزیر زمین های تاریک ماموریت داره یا تو هوای ازاد؟(اگه مراحلش مثل دوم3 باشه اصلا خوشم نمیاد)![]()
لطفا جوابمو بدید چون میخوام بخرمش.
سلام
اقا میخواستم بدونم این بازی بیشتر توزیر زمین های تاریک ماموریت داره یا تو هوای ازاد؟(اگه مراحلش مثل دوم3 باشه اصلا خوشم نمیاد)![]()
لطفا جوابمو بدید چون میخوام بخرمش.
بیشتر تویه هوایه آزاده از بین 20 - 30 تا ماموریت تا حالا 3 بار بیشتر نرفتم زیرزمین .... منم مثل خودت از محیط بسته و کارخونه و اینجور چیزا زیاد خوشم نمیاد ..... بخر پشیمون نمیشی
مراحلش اکثرا تو هوای آزاده ولی انقدر باید پیاده روی کنی که حوصلت سر میره.
ولی به نظرم بخر تجربه خوبیه.
درسته که باید پیاده روی کنی ولی تو راه انقدر اتفاق هایه مختلف میوفته که خسته نمیشی ... البته بازی یه مد داره که میتونی با نصب اون سوار ماشین بشی ..... تقریبا با پچی که باید نصب کنی 12 مگه
من این x16 رو رفتم ولی بازم نتونستم فرماندرو ببینم .
من در بدر اون مسلسله هستم که هنوز نتونستم بفهمم کدوم کمپ منظورته ، میشه یه جورایی راهنمایی کنی که بتونم برم برش دارم ؟!
این دیوتی ها هم دیووووونم کردند ، فقط یسری از اونها باهام دشمن هستند نه همشون ، گیر عجب احمقهایی افتادم من !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
کوووووووو ؟!؟!؟!؟!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
میبینم که تو از من خوره تری تو بازی ، حالا لینک این مد رو هم بده ببینم چی میشه !
از همگی ممنون که جوابمو دادید.
سلام
این لینک مد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فکر کنم باید پچ 10001یا همچین چیزی رو نصب کنی که احتمالا سیو های قبلیت از بین بره شایدم نره .... سیو هاتو یه جا کپی کن بعد نصب کن حتا خود سازنده پچ هم گفته که من امتحان نکردم
اگه زبانت خوبه توضیحات رو بخون نوشته چطوری بازی رو سوم شخص کنی..... اگه امتحان کردی یه ندا بده ببینم چطور شد آخه من نمیتونم از اول بازی کنم
وقتی x16 رو تموم کردی برو پیش barkeeper و ماموریت جدید بگیر اونوقت راهت میدن
در مورد کمپ فریدوم هم آدرس میدم شاید یافتی ..... تویه شهر که هستی یه منطقه داره به اسم wild zone (همون منطقه ای که تفنگه زیر پل افتاده بود) در ابتدای اونجا چند تا مانع و بروبکس دیوتی رو میبینی که دارن که دارن نگهبانی میدن وروبروشون یه در شکسته هست که اگه وارد بشی لودینگ داره و به وایلد زون وارد میشی ولی تو نرو تو اون دره و به سمت راست بپیچ .... یه جاده ست که میره به خارج شهر رو نقشه نگاه کنی میبینی نوشته توی این جاده یه ساختمونه که بری روش مینویسه army old base یا همچین چیزی .... اونجا کمپ فریدوم هست
قابلی نداشت محمد جون البته باید دستگاه نسبتا قوی داشته باشی تا از این بازی لذت ببری
Last edited by MAXXX; 05-05-2007 at 23:33.
سلام
من این بازی رو خریدم فقط یه مشکلی دارم این که حدود نیم ساعت از بازی که میگذره جونم شروع میشه به کم شدن نمیدونم چی کار کنم؟
لطفا منا راهنمایی کنید.
احتمالا یا وارد منطقه آلوده شدی یا زخمی شدی و بخاطر خونریزی جونت کم میشه اگه زخمی شده باشی یه علامت شبیه قطره میاد گوشه تصویر اگر هم آلوده شده باشی علامت رادیواکتیو میاد گوشه پایین سمت چپ تصویر
فکر میکنم یکی از این دو باشه که مورد اول رو باید با باند و کیت های پزشکی درست کنی و دومی رو با آمپول مخصوص
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)