تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 91 اولاول ... 7891011121314152161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 901

نام تاپيک: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام
    اقا میخواستم بدونم این بازی بیشتر توزیر زمین های تاریک ماموریت داره یا تو هوای ازاد؟(اگه مراحلش مثل دوم3 باشه اصلا خوشم نمیاد)
    لطفا جوابمو بدید چون میخوام بخرمش.

آخر فروم باز MAXXX's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بیشتر تویه هوایه آزاده از بین 20 - 30 تا ماموریت تا حالا 3 بار بیشتر نرفتم زیرزمین .... منم مثل خودت از محیط بسته و کارخونه و اینجور چیزا زیاد خوشم نمیاد ..... بخر پشیمون نمیشی

آخر فروم باز @R3Z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مراحلش اکثرا تو هوای آزاده ولی انقدر باید پیاده روی کنی که حوصلت سر میره.
    ولی به نظرم بخر تجربه خوبیه.

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

درسته که باید پیاده روی کنی ولی تو راه انقدر اتفاق هایه مختلف میوفته که خسته نمیشی ... البته بازی یه مد داره که میتونی با نصب اون سوار ماشین بشی ..... تقریبا با پچی که باید نصب کنی 12 مگه

پروفشنال Inkareeeeeeeeee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    دانمارك

پيش فرض

سلام
    گروه دیوتی هوایه همدیگر رو ردارند احتمالا یکی از برو بچه هاشون رو کشتی که میزنند به نظر من برگرد به سیوی که کارت ندارن آخه همه ماموریت هایه اصلی تو شهریه که دست گروه دیوتیه اما در مورد عضو شدن خودم هم هنوز نشدم و لی موفق شدم برم با فرمانده شون صحبت کنم
    بعد گزروندن ماموریت x16 رفتم پیش bar keepr و یه ماموریت جدید گرفتم بعد رفتم اونجایی که فرمانده دیوتی هست و دم در نگهبانی میدن و نمیزارن وارد شی(نزدیک آرنا) با اونایی که نگهبانی میداد صحبت کردم همیشه میگفت غریبه ها رو راه نمیدیم ولی این بار یه گزینه اضافه شده بود برامون که گفتن رئیس با من کار داره باسه همین گزاشتن برم داخل رییس رو ببینم و ازش ماموریت بگیرم فکر کنم کم کم خودش بهم پیشنهاد بده عضو بشم
    در مورد اون مسلسلی که گفتی اگه منظورت اویه که 10 تا خشاب میخوره تو کمپfreedom تویه یکی از خونه ها روبرویه انبار نیمدایره شکل یدونه با دوربین هست

راستی تابستون میام ... هم امتحان ها تموم شده هم هوا خوبه
    من این x16 رو رفتم ولی بازم نتونستم فرماندرو ببینم .

من در بدر اون مسلسله هستم که هنوز نتونستم بفهمم کدوم کمپ منظورته ، میشه یه جورایی راهنمایی کنی که بتونم برم برش دارم ؟!
    این دیوتی ها هم دیووووونم کردند ، فقط یسری از اونها باهام دشمن هستند نه همشون ، گیر عجب احمقهایی افتادم من !

پروفشنال Inkareeeeeeeeee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    دانمارك

پيش فرض

درسته که باید پیاده روی کنی ولی تو راه انقدر اتفاق هایه مختلف میوفته که خسته نمیشی ... البته بازی یه مد داره که میتونی با نصب اون سوار ماشین بشی ..... تقریبا با پچی که باید نصب کنی 12 مگه

کوووووووو ؟!؟!؟!؟!
    میبینم که تو از من خوره تری تو بازی ، حالا لینک این مد رو هم بده ببینم چی میشه !

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

از همگی ممنون که جوابمو دادید.

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام
    این لینک مد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فکر کنم باید پچ 10001یا همچین چیزی رو نصب کنی که احتمالا سیو های قبلیت از بین بره شایدم نره .... سیو هاتو یه جا کپی کن بعد نصب کن حتا خود سازنده پچ هم گفته که من امتحان نکردم
    اگه زبانت خوبه توضیحات رو بخون نوشته چطوری بازی رو سوم شخص کنی..... اگه امتحان کردی یه ندا بده ببینم چطور شد آخه من نمیتونم از اول بازی کنم
    وقتی x16 رو تموم کردی برو پیش barkeeper و ماموریت جدید بگیر اونوقت راهت میدن
    در مورد کمپ فریدوم هم آدرس میدم شاید یافتی ..... تویه شهر که هستی یه منطقه داره به اسم wild zone (همون منطقه ای که تفنگه زیر پل افتاده بود) در ابتدای اونجا چند تا مانع و بروبکس دیوتی رو میبینی که دارن که دارن نگهبانی میدن وروبروشون یه در شکسته هست که اگه وارد بشی لودینگ داره و به وایلد زون وارد میشی ولی تو نرو تو اون دره و به سمت راست بپیچ .... یه جاده ست که میره به خارج شهر رو نقشه نگاه کنی میبینی نوشته توی این جاده یه ساختمونه که بری روش مینویسه army old base یا همچین چیزی .... اونجا کمپ فریدوم هست

قابلی نداشت محمد جون البته باید دستگاه نسبتا قوی داشته باشی تا از این بازی لذت ببری
    Last edited by MAXXX; 05-05-2007 at 23:33.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام
    من این بازی رو خریدم فقط یه مشکلی دارم این که حدود نیم ساعت از بازی که میگذره جونم شروع میشه به کم شدن نمیدونم چی کار کنم؟
    لطفا منا راهنمایی کنید.

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

احتمالا یا وارد منطقه آلوده شدی یا زخمی شدی و بخاطر خونریزی جونت کم میشه اگه زخمی شده باشی یه علامت شبیه قطره میاد گوشه تصویر اگر هم آلوده شده باشی علامت رادیواکتیو میاد گوشه پایین سمت چپ تصویر
    فکر میکنم یکی از این دو باشه که مورد اول رو باید با باند و کیت های پزشکی درست کنی و دومی رو با آمپول مخصوص

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •