باید فایل جار که rar هستش رو کنار فایل jad باز کنم
باید فایل جار که rar هستش رو کنار فایل jad باز کنم
الان شما داری سوال میکنی یا مشکلت رو میگی ؟
اين سامسونگ معلوم نيست چرا انقدر كارو پيچيده مي كنه
خیر.
توضیحات کامله.
فایل JAR نباید extract بشه.
پس چرا موقع نسب بازی روی گوشی erorr میده
همه مطالب قبلی خوندم و موردهای که گفته شده رو مو به مو انجام دادم
ولی یه مسله عجیب اینکه بازی که دانلود کردم خودش به صورت فایل rar بود وقتی بازش کردم 2 فایل jad و jar داره که به نظرم گویای 2 تا بازی هست
کمک کن shahab jan اگر زحمتی نیست
خوب اینطوری کارت راحت شده وقتی رار رو باز میکنی میبینی که دوتا فایل جاد حار داره اونها رو ازش درگ کن بیرون ولی از هم جداشون نکن . بعد از طریق برنامه آپلودر اضافش کن . آقا شهاب هم گفتند که فایل جار رو باز نکن یعنی اگه تو روی فایل جار کلیک کنی میبنی که پر از فایل های دیگه هستند که نباید دست بخوره و فشرده بابد بافی بمونه
در ضمن برو توی تنظیمات شبکه در قسمت جاوا ------ رو غیر فعال کن و بعد شروع به نصب کن
دوست عزیز اینکه من می گم 2 تافایل jar و 2 تافایل jad داره
برای ما بی سواد ها جوری بنویس بفهمیم درگ چی هست
بعد تنظیمات ------ رو از کجا دست کاری کنم
شرمنده![]()
درگ نمیدونی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ !!!!!!!!!!!!!!! بابا منظورم این بود اصلا ولش کن تا اینجا رو داشته باش :
اگه دوتا فایل جاد و دوتا جار خوب یعنی دوتا نرم افزار مجزاست یا دوتا بازی مجزاست . تو فقط باید دوتا از اونهایی رو که هم اسم هستند رو از اون جا extract کنی و توی یه پوشه یا اصلا روی دسکتاپ یا هر جایی که فقط بغل هم باش بندازی . نکنه extract کردن بلد نیستی اگه بلد نیستی اون دوتایی رو که میخوای extract کنی رو آبی کن یعنی انتخابشون کن و کلیک رو روش نگه دار روی یکی از هاردهات انتقال بده و بعد کلیک رو ول کن .
تنظیمات شبکه هم باید بری توی قسمت دنیای جاوا و آپشن رو بزنی و گزینه آخر رو انتخاب کنی . که در قسمت apn بنویس internet و ------ هم غیر فعال کن
از لطف شما و شهاب جان ممنون نتونستم بی خیال انگار قسمت ما نیست
بیخیال نشو . هر روز به بار امتحان . مثل من که همین طوری موفق به نصب برنامه روی گوشیم شدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)