امروز چه فیلم هایی پخش میشه. دیشب(سه شنبه) یه فیلم آلمانی داد حیف آخرهاش رو دیدم به نظرم فیلم خوبی بود.
به نظرم فیلم های امسال در مقایسه با پارسال (به خصوص سینما یک) خیلی بد بودن(البته به جز جانشین هادساکر) .
امروز چه فیلم هایی پخش میشه. دیشب(سه شنبه) یه فیلم آلمانی داد حیف آخرهاش رو دیدم به نظرم فیلم خوبی بود.
به نظرم فیلم های امسال در مقایسه با پارسال (به خصوص سینما یک) خیلی بد بودن(البته به جز جانشین هادساکر) .
Last edited by Sam Fisher 11; 28-03-2007 at 02:05.
کانال یک فیلم "وقتی همه خواب بودند" رو باید طبق برنامه پخش کنه
کانال 2 فیلم سوفی شل
کانال 3 فکر کنم اژدها و سیاهچاله
کانال 4 یکشنبه طولانی نامزدی
کانال 5 هم فیلم " تاریکی"
پیشنهاد من فیلم کانال 4 است اما فکر کنم خیلی ازش سانسور کنن
سوفی شل رو که امشب داد...کانال 2 فیلم سوفی شل
خداییش فیلم قشنگی بود...
آهان پس من اشتباه کردم
مرسی از اینکه تصحیح کردی
آره فیلم خوبی بود. خیلی دلم واسه دختره سوختگناه داشت، حقش نبود این جور اونم با گیوتین
![]()
فیلم سینمایی«یکشنبه طولانی نامزدی» با سرپرستی ناصرطهماسب برای سینما چهار دوبله می شود.
داستان فیلم درباره دختری به نام ماتیله است که در سن سه سالگی پدر و مادرش را در یک تصادف رانندگی از دست داده و عمه و عمویش او را بزرگ می کنند. ماتیله در دوران کودکی با پسربچه ای به نام مانک آشنا می شود و این دوستی تا دوران نوجوانی ادامه پیدا می کند، تا اینکه جنگ جهانی اول آغاز شده و مانک به خط اول جبهه اعزام می شودو ظاهراً در جنگ جان خود را از دست می دهد. ماتیله بنا به حس درونی اش معتقد است نامزدش زنده است و برای پیداکردن او تحقیقاتی را انجام می دهد.ژان پیرژنه در سال 2004 یکشنبه طولانی نامزدی را کارگردانی کرده است.
دوستان آیا تو ایام نوروز فیلمهای کارگردان فقید سینما کیشلوفسکی رو هم می زاره ؟
ممنون که فیلم رو تعریف کردی. خب یک کلام میگفتی که من دیدمش...
عنوان تاپیک نوشته بحث و معرفی
به اینم می گویند : Plot Summary که نه داستان و نه روایت کله
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)