توي همون اتاق روي ديوار يك محفظه هست كه اون كليد توش ميچرخه
بگرديد پيداش ميكنيد![]()
توي همون اتاق روي ديوار يك محفظه هست كه اون كليد توش ميچرخه
بگرديد پيداش ميكنيد![]()
سلام . من اولین پستیه که ارسال میکنم و دوست دارم در مورد این بازی باشه . من این بازیو چند بار تموم کردم . اگه کمک خواستید کوتاهی نمیکنم .
خوش آمدید.
امیدواریم که فعالیتتون هر روز بیشتر از پیش بشه.![]()
دوستان شما اينو با امولاتور روي پي سي بازي ميكنيد يا روي ps2؟
ps2 من كه عمرش به دنيا نبود و چند ماه پيش قبل از اين كه اين بازي رو تموم كنم دارفاني رو وداع گفت.الان ميتونم روي ps3 بازي كنم ولي بايد بازي رو ارجينال بخرم كه اونم اصلا تو ايران گير نمياد.
اگه كسي با امولاتور بازي كرده خواهشا بگه با كدوم امولاتور تا منم بتونم تمومش كنم.
البته يادمه توي ps2 گير افتاده بودموقتي بازي با كلر تموم ميشه و با كريس بازي رو شروع ميكنيم توي اون خونهه توي همون جزيره راكفود گير كرده بودم دقيقا يادم نيست
برای PS2 که منتشر نشده...PS3 و XBOX 360 و PC جزو پلتفورمهای این بازی هستن
كد ورونيكا يه بازي قديميه برادر براي دريم كست گيم كيوب و پلي استيشن دو منتشر شده فقط
امروز این بازی رو تموم کردم! بدون استفاده از چیت یا راهنما!
با امولاتور PCSX2 0.9.7 به راحتی روی کامپیوتر اجرا میشه.
ولی عجب بازی خفنی بود واقعا حال کردم.
ولی یه چند جا عجیب گیر کردم.
اولیش پیدا کردن جای تابلوی اسکلت روی دیوار بود!
دومیش 7 لیتر پر کردن مخزن روغن واسه پل بود!
سومیش که پدرم رو در آورد پیدا کردن موش بود!
چهارمیش حل کد تاس بود! چند تا امتحان کردم دیدم نشد گفتم با اصل شمارش حلش کنم. یه حساب کردم دیدم اگه تکرار نباشه باید 360 تا کد امتحان کنم ( 360 = 3 * 4 * 5 * 6 ) که مجبور شدم با یه روش دیگه حلش کنم!
پنجمیش در آوردن چشم های ببر بود که باید برق رو قطع میکنم!
ولی آخر سر چند تا چیز موند! که فکرم رو مشغول کرده باید یه دور دیگه با دقت برم ببینم :
یکیش یه اجاق هست که بعد از اینکه فندک رو به اون مرد زخمی دادم پیداش کردم. جلوتر یه لامپ نفتی هم بود. یه جایی هم یه در که روش چاشنی حرارتی میزاره هم موند که مینیویسه باید گرما بهش بدم!
وقتی با کریس وارد جزیره میشم روی دیوار یه جفت SMG هست که نتونستم برشون دارم!
چهار تا کشو رو با راهنمایی تابلوی اتاق حل کردم ( آتشفشان جنگل رو میسوزونه و خاکسترش زمین رو تشکیل میشده!) قرمز سبز خاکستری بعد کشوی آخری باز میشه و یه کلت طلایی بهم میده که تا آخر با خودم این ور و اون ور کشوندمش ولی هیچ جایی به دردم نخورد!
روی آسانسور بزرگ دو طرفه روی جعبه بالایی یه کیف تیرکمان آتشین بود ولی دستم بهش نرسید!
توی زیر زمین بهداری یه اتاق بود که پرده هاش به صورت در بود و تصویر رو هم زوم میکرد که به نظرم رسید که باید یه جوری باز بشه ولی نشد!
در کل معماهاش خیلی های هستن و اصلا قابل مقایسه با ورژن های قبلی نیست و وقتی باهاشون روبرو میشدم واقعا ناامید میشدم ولی وقتی بعد از تلاش حلشون میکردم احساس خوبی بهم دست میداد
بعد از این کدوم اویل اومده؟ کسی میدونه؟
Last edited by Squall Leonhart; 09-09-2010 at 23:49.
واقعيتش اگه بخواي حساب كني چند تا قسمت (OUT Break يا File 1 و 2 داره كه من هيچ وقت تجربشون نكردم)بعد از این کدوم اویل اومده؟ کسی میدونه؟
از قرار معلوم واسه PS2 این عناوین به ترتیب اومدن :
Resident Evil: Code Veronica X 2001
Resident Evil Survivor 2: CODE Veronica 2002
Resident Evil: Dead Aim 2003
Resident Evil: Outbreak 2004
Resident Evil: Outbreak File #2 2005
Resident Evil 4 2005
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)