چرا یه مشکل حادی پیش میاد اونم اینه که اگه بخوای اینکارو بکنی 2 تا هارد 160 خواهی داشت!
آره ویندوز 7 هم مثل بقیه ویندوز ها مشکلی در raid نداره فقط باید درایور ساین شده باشه معمولا درایور های جدید گاهی اوقات مشکل ساین دارن.
چرا یه مشکل حادی پیش میاد اونم اینه که اگه بخوای اینکارو بکنی 2 تا هارد 160 خواهی داشت!
آره ویندوز 7 هم مثل بقیه ویندوز ها مشکلی در raid نداره فقط باید درایور ساین شده باشه معمولا درایور های جدید گاهی اوقات مشکل ساین دارن.
ممنون
من طبق چیزی که تو تو دفترچه مادر بورد بود رفتم تو storage config گزاشتمش رو raid
بعد وقتی سیستم بالا میمود زدم Ctlr+I
رفتم توش و رید 0 و ساختم
همونطور که شما گفتی حجم کلش شد 298 گیگ !
بعد رفتم که ویندوز xp بزنم روش
F6 زدم بعد رفت تو یه صفحه که میشد S یا Enter زد
منم s زدم گفت فلاپی بزار ... یه دونه گزاشتم خراب بود ارور داد
بعد یه سالم گزاشتم یه ارور دیگه داد
منم بیخیال شدم چون هارد مال خودم نبود و دادمش به صاحبش
با ویندوز 7 چجوری باید برم برای نصب رو رید ؟
میشه یکم در این مورد توضیح بدین
توی همون دفترچه توضیحی که برای ویستا داده برای 7 هم صادقه.
یعنی همه کار ها رو طبق روال عادی انجام میدی و توسط یه فلش درایور رو load باید کرد. خدا رو شکر از وجود پر برکت فلاپی به کل خلاص شد raid .![]()
سلام
من دو تا هارد 500 رو رید صفر بستم و به 4 پارت ( c d e f ) تقسیم کردم
روی پارت c ویندوز ویستا 64 بیتی ریختم
روی پارت d ویندوز 7 ریختم
البته الان با هر ویندوزی که وارد میشم اون میگه من c هستم و اون یکی D ( با هم دعوا دارن) که فکر کنم این از خصوصیات ویندوز 7 است.
اما مسئله:
من میخوام به جای ویندوز 7 ، ویندوز xp بریزم ( 32 بیتی )
میخواستم ببینم مشکلی ایجاد نمی کنه. یعنی dvd ویندوز اکس پی رو بذارم و به جای 7 بریزم؟
دوستان کسانی که از رید 0 روی مادربوردهای AMD و هاردهای جدید 500 سام استفاده کردند آیا کارایی قابل توجهی رو احساس میکنند یا نه؟
---------- Post added at 06:43 AM ---------- Previous post was at 06:40 AM ----------
چرا من تغییر سرعتی در راید 0 احساس نمیکنم؟
محدودیتی وجود نداره و فقط لازمه درایورها رو لود کنید (تهیه Custom Disk یا فلاپی)
شما سیستم عاملتون رو روی درایوهای RAID نصب کردید؟
سلام به همگی
به منم زود جواب بدید ممنون میشم میخوام برم خرید
مادربورد من 4 تا جای SATA داره به نام های SATA1 تا 4 (که الان هارد 160 رو به SATA 1 نصب کردم)
و یدونه هم SATA-RAID داره!
من که گیج شدم یکی یه لطفی بکنه توضیح بده ممنون میشم که اون SATA-RAID مال چیه!؟
و اینکه من الان یه هارد 160 دارم میخوام برم 2 تا 500 بخرم و اون 2 تا رو RAID 0 بکنم و اون 160 رو هم معمولی وصل کنم
چطوری باید به مادربورد این 3 هارد رو وصل کنم!؟ منظورم همون SATA-RAID این وسط چی کارست!؟یکی لطف کنه کامل توضیح بده ممنون میشم
مادربرد شما (ASUS P5B) از پل جنوبی Intel ICH8 استفاده می کنه که از RAID پشتیبانی نمی کنه و چهار پورت SATA در اختیارتون قرار میده. یک چیپست JMicron JMB363 روی مادربردتون هست که دو پورت SATA در اختیارتون قرار میده و از RAID0 پشتیبانی می کنه ولی ASUS یکی از این پورتها رو به عنوان e-SATA قرار داده که عملا باعث میشه شما نتونید دو هارد 500 معمولی رو RAID کنید.
سلام
من الان 2 تا هارد 160 ساتا دارم که Raid 0 هست .... میخام یکی دیگه هم بگیرم همین 160 گیگ ... میخام بدونم با چه حالتی Raid میشه ؟
مادربرد من هم ASrock A770DE+ هست با چیپست AMD770 .....
ممنون میشم راهنماییم کنید .... مرسی
می تونید دوباره هر سه هارد رو با هم RAID0 کنید، فقط این لازمه اینه که کل Array ها از ابتدا ایجاد بشن.
محبوب ترین حالت با سه هارد RAID5 است که متاسفانه مادربرد شما پتشیبانی نمی کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)