این هم پینگ ها دوستان : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم پینگ ها دوستان : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
شما میتونید با سرعت 256 تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برنامه های تلویزیون رو ببینید؟؟
تا چند ماه پیش من نمی تونستم هی قطع میشد ولی الان خیلی راحت پخش می کنه!!بدون کوچکترین مشکلی....
کلا پینگ امروز به صورت باور نکردنی خیلی خوب بود!
کم گزاف نگفتیم وقتی میگیم شرکت دزدان مخابرات تهران3 گیگ در ماه بدون رایگان میشه حدودا روزی 100 مگ
حالا سرعت رو شما اصلا فرض کن 10 مگابیت !!! میتونی روزی 2 تا ویدیو یوتیوب ببینی یا 3 تا آهنگ دانلود کنی
اگه مخابرات بخواد نامحدود رو جمع کنه خودشو جمع کرده در واقع
![]()
بله دیگه ترافیک داخلی نباید مشکلی باشه من با 128 هم یه زمانی مشکل نداشتم! اگه انقدر مشتاق دیدن رسانه میلی هستیسایتهای دیگه ای هم هستند که لینک با کیفیتهای متفاوت میدن برای IPTV هم میتونی پیگیری کنی لامصب این صدا و سیما ذهن و قلب مردم رو تسخیر کرده از بس پرمحتواست ملت خودجوش میرن پشت بوم دیش ها رو پرت میکنن پایین!
![]()
Kianoosh یه توضیح در مورد این ipTV میدی؟
چه ویژگی هایی داره؟اینترنت ملی هم داره؟
من دارم iptv از یک ماه پیش منطقه 2 گرفتم .
فقط در تهران بعضی مراکز ربطی به اینترانت اینها نداره مثل یک اینترنت لوکال هست مراکز مخابراتی یک سخت افزاری قرار دادن مستقیم وصل می شه به صدا سیما .
به نظر من نامحدود بر نمی داره محدود آورده که بگه حجمی هم هست همین اینترنت نامحدود برای مخابرات سود زیادی داره چون 20% اینترنت جهانی هست بقیه اینترانت چون اینترانت هم برای مخابرات هست پس هزینه ای نمی کنه .
اگه برداره هم با انصراف مشترکین می زاره دوباره یک چیزی هم بهت بگم باور نمی کنی وقتی 3 گیگ تموم شد اینترنت قطع نمی شه هابرای هر گیگ 2 هزار می یاد روی قبض
![]()
من چجوری بفهمم مسیرم از کجا شده ؟؟؟
اخه تا 1 هفته پیش پینگ با لندن 109 بود الان شده 200 ؟؟
به نظرتون چرا اینجوری شده ؟؟
@tct9 برای من . ممنون میشم جواب بدید
مرکز مخابراتی سلمان فارسی ؟
برای شما Downstream و UPstream رو مودم چند بستن ؟
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)