تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1099 از 1185 اولاول ... 995999991049108910951096109710981099110011011102110311091149 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,981 به 10,990 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

سلام
    سال نو مبارک

امروز با یکی از نزدیکان که عطر وارد میکنه صحبت کردم و قرار شد برام چند تا عطر بیاره منم چون خودم زیاد سر در نمیارم اومدم از اینجا بپرسم
    اگه امکانش هست چند عطر برتر خنک شیرین و تلخ رو معرفی کنین، از عطر های با رایحه شیرین و خنک و کمی با بوی قهوه خوشم میاد سبک های دیگه هم بود بگین- از نظر قیمت محدودیتی ندارم چون تقریبا یک سوم قیمت اصلی برام میفته اگه عطری با بوی خاص مردونه هم میشناسین معرفی کنین

ممنون.

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام
    سال نو مبارک

امروز با یکی از نزدیکان که عطر وارد میکنه صحبت کردم و قرار شد برام چند تا عطر بیاره منم چون خودم زیاد سر در نمیارم اومدم از اینجا بپرسم
    اگه امکانش هست چند عطر برتر خنک شیرین و تلخ رو معرفی کنین، از عطر های با رایحه شیرین و خنک و کمی با بوی قهوه خوشم میاد سبک های دیگه هم بود بگین- از نظر قیمت محدودیتی ندارم چون تقریبا یک سوم قیمت اصلی برام میفته اگه عطری با بوی خاص مردونه هم میشناسین معرفی کنین

ممنون.
    سلام

گری وتیور از تام فورد

گرین ایریش و اونتوس از کرید

الور هوم اکستریم و پلاتینیوم از شنل

بلک ایکس اس از پاکو رابان هم باید مورد پسندتون باشه(با توجه به علاقتون و قیمتش مفت در میاد)

پ.ن: اون بولدها تاکید بیشتری دارن

3. 6 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام به دوستان اهل فن عزیز

یه بررسی از این مدلها میخواستم اگه ممکنه :

- Le male
    - Aqua farenhghit
    - lancome hypnose

+ 3 4 تا ادکلن دستم هست که بوش رو دوست ندارم. برا فروش یا تعویض کجا رو پیشنهاد میدید ؟! البته تو فروشگاه انجمن پست دادم بازخورد نگرفتم
    من به هیچ وجه از این عطر خوشم نمیاد
    در ابتدا بوی قوی وانیل به اضافه بدترین رایحه در دنیای عطر و ادکلن یعنی لاوندر میده
    من از لاوندر متنفرم و تو این عطر به مقدار زیادی وجود داره که بوی مواد شوینده شیمیایی رو برای من تداعی میکنه
    ما یه مایع شیشه پاک کن تو خونه داریم که دقیقا بوی این عطرُ میده. وقتی این عطرُ بدون تست خریدم و روی دستم اسپری کردم، اولین چیزی که به ذهنم رسید بوی شیشه پاک کن و دترجنت بود و این برام غیر قابل تحمله
    ماندگاری خیلی خوب و پخش بوی متوسطی داره
    دور ریختن پول به معنای واقعی از نظر من
    اینم نظر Kain در مورد Le male.نظر شخصی خودم هم اینه که این عطری نیست که هر کسی بپسنده هر چند من اصلا به لاوندر اینقدر بدبین نیستم.
    Last edited by farid123; 22-03-2015 at 17:56.

5. 6 کاربر از farid123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amirfakhrian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    نظرتون در مورد برند آمواج و دو ادکلن این شرکت reflection و ciel چیه؟ آیا ارزش هزینه بالا رو دارند؟
    Last edited by amirfakhrian; 22-03-2015 at 23:22.

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت

پيش فرض

سلام

گری وتیور از تام فورد

گرین ایریش و اونتوس از کرید

الور هوم اکستریم و پلاتینیوم از شنل

بلک ایکس اس از پاکو رابان هم باید مورد پسندتون باشه(با توجه به علاقتون و قیمتش مفت در میاد)

پ.ن: اون بولدها تاکید بیشتری دارن
    خیلی ممنون از راهنمایی
    موقع تست نکته ای هست که بهش توجه کنم؟ ببخشید من مبتدی ام کلا چجوری تست کنم اینارو؟

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنمایی
    موقع تست نکته ای هست که بهش توجه کنم؟ ببخشید من مبتدی ام کلا چجوری تست کنم اینارو؟
    یعنی خودتون موقع تست حضور دارید؟ یا نه قراره براتون بیارن و بعد از اون میخواید مطمئن بشید؟
    خب متاسفانه شبیه سازی ها الان خیلی خوب شده فقط میشه گفت از جای مطمئن باید خرید بشه((حالا من نمیدونم چقدر به طرفتون اطمینان دارید))
    ولی یک حالت کلی جهت تایید وجود نداره به اون صورت
    ((اخه متاسفانه جعبه و سلفون و همه چی میشه عینا کپی شده باشه))

ولی اگر قبل سفارش قصد دارید با رایحه ها اشنا بشید برای الور ،گرین ایریش، اونتوس و بلک ایکس اس سری اسمارت یا کلا عطرهای حجم پایین در بعضی مغازه ها و داروخونه ها هست

9. 5 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت

پيش فرض

یعنی خودتون موقع تست حضور دارید؟ یا نه قراره براتون بیارن و بعد از اون میخواید مطمئن بشید؟
    خب متاسفانه شبیه سازی ها الان خیلی خوب شده فقط میشه گفت از جای مطمئن باید خرید بشه((حالا من نمیدونم چقدر به طرفتون اطمینان دارید))
    ولی یک حالت کلی جهت تایید وجود نداره به اون صورت
    ((اخه متاسفانه جعبه و سلفون و همه چی میشه عینا کپی شده باشه))

ولی اگر قبل سفارش قصد دارید با رایحه ها اشنا بشید برای الور ،گرین ایریش، اونتوس و بلک ایکس اس سری اسمارت یا کلا عطرهای حجم پایین در بعضی مغازه ها و داروخونه ها هست
    خودم موقع تست هستم، قرار دو سه روز دیگه برم خونشون و اون هم مارک هایی که میگم بیاره - به این شخص تقریبا اعتماد دارم ولی میخوام مطمئن بشم - فرق عطر اصل و کپی (که تو کارایی مشخص بشه) چیه تقریبا؟ منظورم اینه از لحاظ ماندگاری یا پخش بو تفاوت فاحشی با هم دارن؟
    بعضیا میگن فلان عطر ورژن عربه یا عربیه؟ اینا یعنی تقلبی؟ چون فکر کنم این آقا هم از همونجا وارد میکنه
    ببخشید سوالام زیاد شد

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

خودم موقع تست هستم، قرار دو سه روز دیگه برم خونشون و اون هم مارک هایی که میگم بیاره - به این شخص تقریبا اعتماد دارم ولی میخوام مطمئن بشم - فرق عطر اصل و کپی (که تو کارایی مشخص بشه) چیه تقریبا؟ منظورم اینه از لحاظ ماندگاری یا پخش بو تفاوت فاحشی با هم دارن؟
    بعضیا میگن فلان عطر ورژن عربه یا عربیه؟ اینا یعنی تقلبی؟ چون فکر کنم این آقا هم از همونجا وارد میکنه
    ببخشید سوالام زیاد شد
    نه دوست عزیز اینکه ورژن اروپا باشه یا عربی دلیل نمیشه عربی تقلبی هست
    ولی خب میگن ورژن اروپایی بهتره (از لحاظ ماندگاری)
    والا من شخصا تجربه ای برای مقایسه ی یک عطر در دو نسخه اروپا و عرب ندارم که بگم این حرف صحت داره
    ولی
    عطر دارم که ورژن عربی باشه اما با کیفیت
    عطر هم دارم که حتی ته شیشه حک شده هست و اصل فرانسه و این حرفا اما ماندگاریش جالب نیست

بحث تقلب چند جور مطرحه
    یسری ها که فیک هستند یعنی شیشه بی کیفیت دارن و شما ظاهرشو ببینی یجوری هستش و داد میزنه (داغونن کلا مثل اینا که بیرون پاساژا صندوق عقب ماشین میزارن برای فروش!)

یسری دیگه هم هستند که متاسفانه با شباهت قابل توجهی مشابه سازی شدند واین تشخیصش سخته

بهرحال شما کد ته شیشه رو (چه برچسب هست چه حک شده )با کد ته جعبه مقایسه کن یکی باشه

نکته بعدی شیشه عطر رو چند لحظه تکون بده ببین حباب های تشکیل شده زود محو میشن یا خیلی کف میکنه(حباب کمتر خلوص بیشتر)

دیگه هم اینکه تست موندگاری (اگر اجازه بده بزن به مچ دستت ببین چند ساعت میمونه یک مقایسه با نرمالش داشته باشید )

مثلا اونتوس باید خیلی خوب پخش بشه و تا ساعتها ماندگاری داشته باشه! اگر یکی از عطرها مثل اونتوس اکی بود میشه به بقیه هم امیدوار شد

بله تقلبی باشه ماندگاری ها متفاوته و حدود یک ساعت بعد کلا عطر محو میشه (تاکید میکنم معیار ماندگاری هست)

+

نکته مهم اینکه من هیچکدوم از اینها رو انجام نمیدم :| فقط از جایی خرید میکنم که فکر میکنم عطراش اصله

12. 6 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه abbass11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

سلام دوستان امکانش هست چندتا سایت معتبر وبا انصاف و مطمعن واسه خرید ادکلن بهم معرفی کنید اگر هم بر خلاف قوانینه لطف کنین پیام خصوصی بدین
    و کسی تا حالا ادکلن های اولترا ویولت و ایس من و ایسی میاکی بلو را داشته لطف کنه در مموردشون یه اطلاعاتی به من بده
    با تشکر .

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام دوستان امکانش هست چندتا سایت معتبر وبا انصاف و مطمعن واسه خرید ادکلن بهم معرفی کنید اگر هم بر خلاف قوانینه لطف کنین پیام خصوصی بدین
    و کسی تا حالا ادکلن های اولترا ویولت و ایس من و ایسی میاکی بلو را داشته لطف کنه در مموردشون یه اطلاعاتی به من بده
    با تشکر .
    سلام دوست عزیز در مورد اولترا اطلاعی ندارم
    ولی
    ایس من از برند تری ماگلر یکی از خاص ترین رایحه هایی بوده که تا حالا برخورد داشتم یک بوی خیلی خاص! کمی شیرین با یک تند و تیزی مختصر از لحاظ ماندگاری بسیار خوب و از لحاظ پخش متوسط
    به هرحال در بین عطرهای خنک از لحاظ ماندگاری و پخش خوب محسوب میشه
    منتهی بسیار محدود پیدا میشه و تقریبا میشه گفت به جز یک مورد در سطح اینترنت که کلا ندیدم باشه و خیلی از مغازه ها هم دیگه این عطر رو ندارن

در مورد ایسی میاکه بلو هم که سرآمد عطرهای خنک مردانه در زمینه پخش و ماندگاری هست یک بوی تند و خنک علفی و گیاه مانند که بسیار خوب پخش میشه و ماندگاریش هم عالی هست
    منتهی همه پسند نیست! مثلا شخصا به دل من نمیشینه
    بنابراین توصیه میکنم که حتما تست کنید قبل از خرید
    و صرف اینکه خوب پخش میشه دلیل خوبی برای خرید نیست
    موفق باشید
    Last edited by Atghia; 24-03-2015 at 09:16. دليل: اشتباه تایپی

15. 5 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •