بله رفیق تموم میشه ولی خداییش 21 ماه خیلی سخته...
فقط تا میتونی عکس بگیر بعدا قدر عکس ها رو میدونی من خودم 368 تا عکس از خدمتم دارم!!!
tapa talked
بله رفیق تموم میشه ولی خداییش 21 ماه خیلی سخته...
فقط تا میتونی عکس بگیر بعدا قدر عکس ها رو میدونی من خودم 368 تا عکس از خدمتم دارم!!!
tapa talked
2 سوال از دوستانی که تازه دفترچه فرستادن. برگه شماره 3 رو هم باید پر کنیم؟
همین که مربوط به اعلام مشخصات بستگان مشمول است
چون به نظر میاد فقط کسی که می خواد معافیت بگیره باید پر کنه
بعد این دفترچه رو باید همینطوری ببرم تحویل پلیس +10 بدم؟
سلام
نه نیازی به برگ شماره 3 نیست
برگه شماره یک و شماره دو رو تکمیل شده ببرید پلیس +10 همراه مدارکی که در صفحه 5 نوشته
با سلام و خسته نباشید
پدرِ یکی از دوستانِ من مریضِ وهمین یه دونه پسرو داره . مریضیش دیسک کمر و حاده و زده به پای راستش ومیلنگه . دکتر گفته اصلا جسم سنگین نباید بلند کنه . خواستم بدونم میتونه کفالت بگیره؟؟
ممنون
اگه غیبت نداشته باشه با تشخیص کمیسیون پزشکی معاف هست
من خودم 99 درصد احتمال میدم معاف بشه
سلام دوستان خسته نباشید
من 1-8 اعزام شدم 01 تهران ما 3 نفر که اعزام مجدد (120 روز) یا بهتر بگم سابقه خدمت قبلی داشتیم رو جدا کرده وپس از پذیرایی با شربت, نشستیم فرم مخصوصو پر کردیم وبرگه اعزاممونو گرفت و گفت تا 16-8 خداحافظ
یعنی 16 بیا دنبال امریه !
بنظر شما لیسانس کامپیوترم کجا میافتم ؟
من از کادری پرسیدم لباس و پتو و کوفت وزهرمار به ما میدید؟ گفت نه خودتون برید بخرید ...!!!!!!!
من موندم 16 برم 01 چند روز مهلت میدن تاخودمو ب اونجا معرفی کنم؟
وسایل ببرم یا نه ؟
آیا برم یگان لباس و وسایل میتونم بگیرم یا واسه خودمو بی دردسر ببرم ؟؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
دوستان برای معاینه پزشکی باید 10ام برم بیمارستان ولی 10ام یه کار خیلی خیلی مهم هم برام پیش اومده ، زده 8 صبح باید بیمارستان باشم ، حالا اگه 10-11 برم مشکلی برام پیش میاد؟
یه کاری هست که نمیشه ازش گذشت ، اصلا از روز اول شانس نداشتیم :( آخه تو این وضعیت باید دقیقا همون روز این کار برام پیش بیاد!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوست عزیز , ممنون از جواب . از کجا انقدر مطمئن هستید؟ همچین موردی دیدید؟
Last edited by majid5.; 30-10-2012 at 14:34.
سلام،میگم تو دفترچه ارشد امسال که همین صبح دیدم تو سنجش نوشته فارغ التحصیلانی که مدت 6ماه از فراغت از دوره کارشناسی نگذشته باشد،نیاز به برگه اعزام به خدمت ندارند،مگه این مدت 1سال نیست؟
سلام دوستان
من یه سوال دارم
اگه پسری سرپرست خانوار باشه (پدر فوت کرده باشه)
اما یه برادر کوچیک تر داشته باشه، از خدمت می تونه معاف بشه با نمی تونه؟
ممنون
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)