سرعت شبانه من نصف شده 380 تا نهایت سرعتش میانگین 300![]()
سرعت شبانه من نصف شده 380 تا نهایت سرعتش میانگین 300![]()
منم دقیقا الان دو خط دارم میخوام همین کارو بکنم. یک سرویس ۱۲گیگ ۱۲۸ از های وب میگیرم وقتایی که صبانت دیگه داغون میشه از های وب استفاده میکنم.من که کارم پیج باز کردنه ۱۲۸ کاملا جواب میده برام
مدیر وب سایت easytrading.ir
دیشب 3735 مگ دانلود کردم ....
باورم نمیشه ! طی 1 ماه گذشته شبی بزور 500 یا 600 مگ دانلود میشد
خدا کنه همینطور بمونه![]()
یک ماه شبی 500 مگ چه صبری داشتی
مودمت به هیچ عنوان خاموش روشن نکن
امکانش هست بتونی یک هفته راحت دانلود کنی
آقا الان دو یا سه شب هست که سرعت دانلود رایگان من از 150 رسیده به 400 و دارم شاخ در میارم.چه خبر شده؟سرویس 6 مگ دارم.
نزدیک 2 هفته ست 25 شده شبانه .....
طاهرا بعضیا که سرعتاشون تخیلیه ....
1 ماه تا اخر سرویس مونده دوستان خواهشا کسی 1 2 مگ داره بگه شبانه ش چطوریه !
یا باید تخلیه کنیم یا مجبورم 1 مگ بگیرم ....
Last edited by WANG; 23-06-2014 at 00:55.
سرویس من هم فیکس شده روی 35 با idm
512 دارم بر اساس اعلامیه باید 64 باشه که نیست
Last edited by sleeplessness; 23-06-2014 at 01:23.
یه باگ هست فقط ماله صبانته اگه دوتا دانود بزاری شبانه سرعته کل حدودا 100 تاست اگه 10 تا دانلود بزاری سرعت میرسه به مرز یعنی 400 تا به همین راحتی هر پارت سرعت 40 کیلو میرسه
دوستان من الان متوجه یک مطلبی شدم.الان که در ساعات رایگان هستم سرعت دانلودم از سرورهای داخل کشور و سایتهایی مثل سافت98 و یا سافت گذر 600 کیلو بایتهاما دقیقا همین الان سرعت دانلودم از سایتهای خارجی یا کلا حتی سایتهای داخلی که سرورشان خارج از کشور هستند در حدود بین 70 تا 150 متغیر هستش.مثلا دانلود از سایت opera.com با سرعت حدود 70 هستش و یا دانلود از یک سایت داخلی که من ازش فیلم دانلود میکنم و کاربر vip اون هستم و لینک مستقیم داره الان داره بهم سرعت 150 میده.در صورتیکه همین الان از سافت گذر یا سافت98 دارم با سرعت 600 دانلود میکنم.ظاهرا اینا هم مثل آسیاتک و چند تا دیگه دارن سرعت سرورهای خارج از کشور رو محدود میکنند.دوستان الان از سافت گذر یا سافت98 یک دانلودی بکنند ببینید سرعت شما هم همینطوره؟
بعید میدونم شبانه 600 تا باشه چون الان نهایتا بین 380 تا 400 تا هستش حالا شاید شهر یا منطقه شما اینجوریه مشهد که سرعت های شبانه دقیقا نصف روزانه هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)