خیلی سبز یا مبتکران بر حسب سلیقه !!!
خیلی سبز یا مبتکران بر حسب سلیقه !!!
من میگم برا پیش 1 خیلی سبز بهتره
چون با کمتر از نصف حجم مبتکران ، همون کارآیی یا حتی بهتر رو داره
من میگم :
تجربی -> مبتکران
ریاضی -> خیلی سبز
مشکل اینجاست که دسترسی به جزوات ندارم. اگر استاد خوبی میشناسید که جزوه شو در اینترنت میفروشن معرفی کنید (مشابه عمارلو برای زیست) ممنون
سلام...
به نظر من کتاب مبتکران بهتره البته من هر دو تا کتاب رو خوندم ولی به نظر من کتاب مبتکران سوالاش بیشتر ذهن ادمو درگیر میکنه و کاملا مفهومیه....
البته از هر کدوم که استفاده کنین به نوبه خودش میتونه مفید باشه...
موفق باشید...![]()
سلام...
به نظر من کتاب مبتکران پیش 1 بهتر از خیلی سبزه...البته من هر دو تا کتابو خوندم و به نظرم سوالای کتاب مبتکران بیشتر ذهن داوطلبو درگیر میکنه و کاملا مفهومیه...
البته استفاده از هر کدوم از این کتابا به نوبه خودش میتونه مفید باشه...
موفق باشید...![]()
کسی میدونه چاپ جدید بنی هاشمی که امتحانات نهایی دی 92 سوم ریاضی داشته باشه کی چاپ میشه؟
جناب آقاي روابط عمومي دكتر عمارلو، جزوه دكتر عمارلو 680 صفحه هست و شامل كل صفحات كتاب درسي ميشه. يعني جزوه عمارلو اينطور تعريف ميشه " كتاب درسي + نكاتي كه به صورت دستنويس و تايپي توش نوشته شده " حالا خودتون حساب كنين از اين 680 صفحه اگه كل صفحات كتاب هاي دوم و سوم و پيش 1 و پيش 2 رو حذف كنيم چند درصدش ميمونه. حتي اگه يه صفحه هم كپي كرده باشه بازم كار بدي كرده كپي كردن و فروختن اگه كار خوبي نيست پس براي همه خوب نيست نه فقط براي كسايي كه منافع مادي دكتر عمارلو رو كاهش ميدن.
===
بچه ها ميكروبانك رياضي جديد گاج عاليه ها ازش غافل نشين.
سلام
دوستان کتاب دیفرانسیل اندیشه فائق توی دوتا فصل حد و مشتق روی هم چند تا تست داره؟
سطح تست هاش چطوره؟ نسبت به کتابایه دیگه آسون تره یا سخت تر؟ (گاج، الگو، تخته سیاه و ...) پاسخ تشریحیش چطوره؟
و سوال دیگه اینکه من از 17 سوالی که از دیفرانسیل میاد (به جز پایه) هفت تاش رو بزنم از سرم هم زیاده با ده سال کنکور قلمچی میتونم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)