میتونم دلیلش رو ازتون بپرسم به نظر منم که مارک کانن بهتره ولی آخه WX7 امکانات توپی داره و خیلی دودلم کرده خواهشا دوستان دیگه هم بیان نظر بدن
میتونم دلیلش رو ازتون بپرسم به نظر منم که مارک کانن بهتره ولی آخه WX7 امکانات توپی داره و خیلی دودلم کرده خواهشا دوستان دیگه هم بیان نظر بدن
بله بهترین برای شما دوستان IXUS 310 یا IXUS 300 هست
ممنون
sx 230 از اینا بهتره یا نه؟
از شما خواهش میکنم نظرتون رو درباره WX7 هم بگید و یه مقایسه کوچکی با IXUS 310 بکنید![]()
هر امکاناتی که wx7 داره کانون 310 هم داره ولی کانون ازش بزرکتره و سونی جمع و جور تر ه.....
امروز یه فروشنده میگفت که WX7 یه ویژگی طلایی داره که مثلا از یه منظره چنتا عکس میگیره و یه عکس خوب تحویلت میده 310 هم این ویژگی رو داره؟ اسم این ویژگی جیه؟
نه ولی 310 این ویژگی رو داره که از یه منظره یه عکس میگیره
ولی اون عکس از چنتا عکسی که سونی میگیره و باهم ادغام میکنه هم بهتره
سونی برای جبران کمی کیفیت نسبت به کانن یسری امکاناتی که بنظر من بدرد هرکسی هم
نمی خوره اضافه کرده که بتونه با کانن رقابت کنه ولی اگر امکانات و کارایی سونی و کوچکتر بودن براتون در اولویت قرار داره همونو بگیرید
سلام دوستان . اقا میخوام یه دوربین بخرمبودجه حداکثر 400 تومان ! زوم اپتیکال حداقل 10 . حسگر هم حتما میخوام CMOS باشه
خودم یه سونی پیدا کردم همه چی هم داره ولیییییییییی ! من میخوام دوربین با باتری قلمی کار کنه ! مدل سونی اینه : Sony Cyber-Shot DSC-HX7V ولی خودش شارژر داره . من یه دوربین میخوام با این مشخصات ولی با باتری قلمی باشه . ممنون
![]()
سلام دوست عزیز
باتری لیتیومی خیلی بهتره ...
چرا دنبال باطری قلمی هستین ؟
کلا بله
vvc عزیز جواب کاملی دادند
---------- Post added at 09:20 PM ---------- Previous post was at 09:16 PM ----------
سلام
چه کاریه ، باطری قلمی چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بهترین SX230 خوبه
البته HS10 هم هست البته حدود 420 هست قلمی میخوره (4 تا) و بزرگ و سنگین هست
والا همه دنبال دوربين با باطري غير قلمي ميگردن !
تنها دوربيني كه در بازار ايران فعلا موجوده و باطري قلمي ميخوره و سنسور cmos داره و 16 مگاپيكسل HS20 هست...
اگه سنسور CCD ميخواي با باطري قلمي دوربين جديد كنون هم وارد بازار ايران شده SX150
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)