تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 1099 از 1219 اولاول ... 9959999910491089109510961097109810991100110111021103110911491199 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,981 به 10,990 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

خب هميني كه مي گي تو خونه ي ما اينجا ايران است مودم و روتر و وايرلش همه با هم هست

يه مودم وايرلس داريم كه چند تا پورت مي خوره

حالا ايشونم اينجوري بخره خيلي راحت تره به كار هاي ديگشم وايرلس مياد كه كامپيوتر و موبايل و PS3 همه رو وايرلس وصل كنه تا اين كه سيم بكشه

حالا باز ميل خودشه كه چيكار كنه

تازه انچنان قيمتي هم بين مودم و روتر با وايرلس اينجا نيست

در ضمن اينجا ايران است
    خوب عزیزم اونی که شما داری اسمش مودم نیست ، اسمش روتره .
    مودم خالی هنوز هم خیلی جاها استفاده میشه معمولا هم مال زیمنس هستش .
    مودم وایرلس یعنی چی ؟

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فكر نكنم

حالا چرا همچين فكري مي كني ؟ مگه چه جوري شده ؟
    چون چند وقته فیلمهای hd روخوب پخش نمیکنه افت فریم داره.

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

خوب عزیزم اونی که شما داری اسمش مودم نیست ، اسمش روتره .
    مودم خالی هنوز هم خیلی جاها استفاده میشه معمولا هم مال زیمنس هستش .
    مودم وایرلس یعنی چی ؟
    ميگم ديگه شما اونوري

اين تو زبان ما ها ايراني ها اينجا است

از اين چيزا زياده دوست عزيز يه سر بيا ايران

چون چند وقته فیلمهای hd روخوب پخش نمیکنه افت فریم داره.
    والا نمي دونم

با چي فيلم مي بيني MultiMan يا ShoWTime ؟
    Last edited by shahin_mp3; 18-11-2011 at 19:23.

4. 2 کاربر از shahin_mp3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال arash2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Abayland

پيش فرض

پس اسم توش یه هفت هشت تا بازی هست که راحت اجرا میشه(خدای جنگ بتلفیلد3و....) فقط یه بازی به نام آنچراد3 هست که وقتی اجراش میکنم میزنه باید آپدیت بشه تا بازی بشه کرد 3.55 هست برا من اگه بله رو بزنم دیگه نمیتونم بازی هارو اجرا کنم؟چیکارش کنم اینبازی اجرا بشه بصورت مبتدی بگید ممنون)
    این اون پیغامه
    game requires firmware version 3.72 do you want to change param.sfo version to 3.55 چه کار کنم

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

ميگم ديگه شما اونوري

اين تو زبان ما ها ايراني ها اينجا است

از اين چيزا زياده دوست عزيز يه سر بيا ايران
    همون موقع اش هم که من ایران بودم بین مودم و روتر فرق میذاشتند - من نمیدونم شما از کجا رفتی اینترنت گرفتی ولی داتک همون اولش همه ی اینها رو براتون توضیح میده !

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

پس اسم توش یه هفت هشت تا بازی هست که راحت اجرا میشه(خدای جنگ بتلفیلد3و....) فقط یه بازی به نام آنچراد3 هست که وقتی اجراش میکنم میزنه باید آپدیت بشه تا بازی بشه کرد 3.55 هست برا من اگه بله رو بزنم دیگه نمیتونم بازی هارو اجرا کنم؟چیکارش کنم اینبازی اجرا بشه بصورت مبتدی بگید ممنون)
    این اون پیغامه
    game requires firmware version 3.72 do you want to change param.sfo version to 3.55 چه کار کنم
    اين داره خودش ميگه 3.72 مي خواي بكنمش 3.55 كه بازي اجرا شه بزن Yes

در ضمن براي اطمينان برو تو پوشه ي بازي يه فايلي به نام PS3 UPDATE هست اگه توش چيزي هست پاكش كن ممكن يه موقع اپديت كنه ديگه اونوقت هيچي

همون موقع اش هم که من ایران بودم بین مودم و روتر فرق میذاشتند - من نمیدونم شما از کجا رفتی اینترنت گرفتی ولی داتک همون اولش همه ی اینها رو براتون توضیح میده !
    دوست عزيز فكر مي كني ما خودمون نمي دونيم

من مي گم اين تو زبونمونه

توضيح ميدن غلط كردن اينا فقط به فكر پولشونن شما كي اومدي ايران ؟ مغازه دارش من بايد برم واسش توضيح بدم كه فرق مودم خالي با روتر چيه همون داتك انقدر گند زد كه سرويسشو رفيقام داشتن ول كردن

در ضمن اون موقع كه هيچكي نمي دونست ADSL چيه من ADSL داشتم

شما هي مي خواي حرف خودتو بزني

گفتم خودش تصميم مي گيره چي بگيره ما راهنمايي هامونو كرديم
    Last edited by shahin_mp3; 18-11-2011 at 19:35.

8. این کاربر از shahin_mp3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

ا
    دوست عزيز فكر مي كني ما خودمون نمي دونيم

من مي گم اين تو زبونمونه

توضيح ميدن غلط كردن اينا فقط به فكر پولشونن شما كي اومدي ايران ؟ مغازه دارش من بايد برم واسش توضيح بدم كه فرق مودم خالي با روتر چيه همون داتك انقدر گند زد كه سرويسشو رفيقام داشتن ول كردن

در ضمن اون موقع كه هيچكي نمي دونست ADSL چيه من ADSL داشتم

شما هي مي خواي حرف خودتو بزني
    خوب عزیز من داری اشتباه میکنی ، من کلا ۵ ساله ایران نیستم قبلش هم توی ایران هم توی داتک و هم توی فناوا کار میکردم - برای همین میگم شما داری اشتباه میکنی .
    این هم زبون توی ایران نیست ، زبون شماست توی همین سایت شما تشریف ببرید توی انجمن های مربوط به شبکه میبینید که همه فرق روتر و مودم رو میدونند و اونهایی هم که نمیدونند سوال کردند که بدونند !
    این هم نمونه اش :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من نمیدونم شما کی ADSL داشتید ، ولی اگر به قول خودتون اون موقع که هچ کسی نمیدونست ADSL چیه شما داشتید (یعنی قبل از اعمال محدودیت ۱۲۸ کیلوبیتی برای کاربران خانگی) ! پس باید بدونید که اون موقع ها مودم/روتر اصلا وجود نداشته و فقط مودم خالی میدادند به مردم . پس یا شما زمانی اینترنت گرفتید که مودم/روتر ها وارد بازار شده بوده یا از همون اولش فرق مودم رو با روتر نمیدونستید .
    توی همین آلمانش که آلمانه هنوز که هنوز یک سری شرکت ها مثل Alice یک مودم خشک و خالی میدند دست مردم چه برسه به ایران که هنوز ملت نمیدونند V-DSL و ISDN و ... چیه !
    توی همون ایران هنوز داتک مودم خالی دست مردم میده و اگر مودم/روتر بخواید یا باید خودتون برید بخرید یا پول بیشتری بهشون بدید .
    در نتیجه اگر طرف فرق بین مودم و روتر و روتر بیسیم (WiFi) رو ندونه نمیتونه انتخاب درستی انجام بده .
    خیلی از کاربران اینترنت خانگی در ایران با این مشکل مواجه میشند چون دستگاه هایی که در ایران به مردم تحویل میشه خیلی قدیمی هستند و کاربر مجبور میشه بره یه دونه روتر هم بخره ، در ضمن مودم بیسیم هم که پیشتر فرمودید اینه :
    کد:
    که تازه وارد ایران شده و فقط روی موج GPRS یا همون 2G کار میکنه و برای UMTS و 4G کاربرد نداره چون سامانه اش در ایران وجود نداره .
    حالا شما هی بگو توی ایران این طوری حرف میزنند اینه اونه تو ایران نیستی و از این حرفها !

10. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برادر شما حالت خوبه...؟؟؟
    اینی که ما داریم هم مودم هست هم روتر حالا مشکل چیه...؟؟؟
    از شما که تو المانی با اون همه تکنولوژی بعیده...!!!!
    گرچه المانی ها بیشتر به فکره سلامتی هستن تا این جور چیزا.

اینم عکس:

12. این کاربر از A.IvI.I.N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب عزیز من داری اشتباه میکنی ، من کلا ۵ ساله ایران نیستم قبلش هم توی ایران هم توی داتک و هم توی فناوا کار میکردم - برای همین میگم شما داری اشتباه میکنی .
    این هم زبون توی ایران نیست ، زبون شماست توی همین سایت شما تشریف ببرید توی انجمن های مربوط به شبکه میبینید که همه فرق روتر و مودم رو میدونند و اونهایی هم که نمیدونند سوال کردند که بدونند !
    این هم نمونه اش :
    کد:
    من نمیدونم شما کی ADSL داشتید ، ولی اگر به قول خودتون اون موقع که هچ کسی نمیدونست ADSL چیه شما داشتید (یعنی قبل از اعمال محدودیت ۱۲۸ کیلوبیتی برای کاربران خانگی) ! پس باید بدونید که اون موقع ها مودم/روتر اصلا وجود نداشته و فقط مودم خالی میدادند به مردم . پس یا شما زمانی اینترنت گرفتید که مودم/روتر ها وارد بازار شده بوده یا از همون اولش فرق مودم رو با روتر نمیدونستید .
    توی همین آلمانش که آلمانه هنوز که هنوز یک سری شرکت ها مثل Alice یک مودم خشک و خالی میدند دست مردم چه برسه به ایران که هنوز ملت نمیدونند V-DSL و ISDN و ... چیه !
    توی همون ایران هنوز داتک مودم خالی دست مردم میده و اگر مودم/روتر بخواید یا باید خودتون برید بخرید یا پول بیشتری بهشون بدید .
    در نتیجه اگر طرف فرق بین مودم و روتر و روتر بیسیم (WiFi) رو ندونه نمیتونه انتخاب درستی انجام بده .
    خیلی از کاربران اینترنت خانگی در ایران با این مشکل مواجه میشند چون دستگاه هایی که در ایران به مردم تحویل میشه خیلی قدیمی هستند و کاربر مجبور میشه بره یه دونه روتر هم بخره ، در ضمن مودم بیسیم هم که پیشتر فرمودید اینه :
    کد:
    که تازه وارد ایران شده و فقط روی موج GPRS یا همون 2G کار میکنه و برای UMTS و 4G کاربرد نداره چون سامانه اش در ایران وجود نداره .
    حالا شما هی بگو توی ایران این طوری حرف میزنند اینه اونه تو ایران نیستی و از این حرفها !
    اقا شرمنده اینو میگم ولی اطلاعات شما تو این قضایا خیلی پایینه...!!!
    من این مودمی که تو پست قبلی گذاشتم 2 ساله دارم قبلش هم asus am-604g داشتم که اونم مودم روتر بود.
    الان هر جنسی تو اروپا بیاد 1 هفته بعدش تو ولیعصر خودمون پیدا میشه.
    داتک هم خیلی وقته مودم بیسیم ارائه میده میگی نه برو تو سایتش نگاه کن اون پایین صفحه نوشته:

شرکت مودم‌های ADSL بی‌سیم (Wi-Fi) چهار پورت را به مبلغ ۴۵۲,۰۰۰ ریال و مودم‌های بی‌سیم (Wi-Fi) تک پورت را به مبلغ ۳۷۳,۰۰۰ ریال, نقداً به فروش می رساند.
    محدودیت کاربرای خانگی هم که حرفه مفته
    من الان 256 دارم ولی تست سرعتم رو نگاه کن:

==============================================
    تاپیک رو منحرف کردیم رفت
    دوستان mw3 بگیرم یا bf3....؟؟؟

14. این کاربر از A.IvI.I.N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

من خودم رو هارد PS3 بازي مي كنم راهي نمي خواد كه بگير كپي كن ديگه با مولتي من
    کپی میکنم.وقتی میخواد اجرا بشه میگه باید روی هارد خارجی باشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •