خوب عزیزم اونی که شما داری اسمش مودم نیست ، اسمش روتره .
مودم خالی هنوز هم خیلی جاها استفاده میشه معمولا هم مال زیمنس هستش .
مودم وایرلس یعنی چی ؟![]()
خوب عزیزم اونی که شما داری اسمش مودم نیست ، اسمش روتره .
مودم خالی هنوز هم خیلی جاها استفاده میشه معمولا هم مال زیمنس هستش .
مودم وایرلس یعنی چی ؟![]()
چون چند وقته فیلمهای hd روخوب پخش نمیکنه افت فریم داره.
ميگم ديگه شما اونوري
اين تو زبان ما ها ايراني ها اينجا است
از اين چيزا زياده دوست عزيز يه سر بيا ايران
والا نمي دونم
با چي فيلم مي بيني MultiMan يا ShoWTime ؟
Last edited by shahin_mp3; 18-11-2011 at 19:23.
پس اسم توش یه هفت هشت تا بازی هست که راحت اجرا میشه(خدای جنگ بتلفیلد3و....) فقط یه بازی به نام آنچراد3 هست که وقتی اجراش میکنم میزنه باید آپدیت بشه تا بازی بشه کرد 3.55 هست برا من اگه بله رو بزنم دیگه نمیتونم بازی هارو اجرا کنم؟چیکارش کنم اینبازی اجرا بشه بصورت مبتدی بگید ممنون)
این اون پیغامه
game requires firmware version 3.72 do you want to change param.sfo version to 3.55 چه کار کنم
همون موقع اش هم که من ایران بودم بین مودم و روتر فرق میذاشتند - من نمیدونم شما از کجا رفتی اینترنت گرفتی ولی داتک همون اولش همه ی اینها رو براتون توضیح میده !
اين داره خودش ميگه 3.72 مي خواي بكنمش 3.55 كه بازي اجرا شه بزن Yes
در ضمن براي اطمينان برو تو پوشه ي بازي يه فايلي به نام PS3 UPDATE هست اگه توش چيزي هست پاكش كن ممكن يه موقع اپديت كنه ديگه اونوقت هيچي
دوست عزيز فكر مي كني ما خودمون نمي دونيم
من مي گم اين تو زبونمونه
توضيح ميدن غلط كردن اينا فقط به فكر پولشونن شما كي اومدي ايران ؟ مغازه دارش من بايد برم واسش توضيح بدم كه فرق مودم خالي با روتر چيه همون داتك انقدر گند زد كه سرويسشو رفيقام داشتن ول كردن
در ضمن اون موقع كه هيچكي نمي دونست ADSL چيه من ADSL داشتم
شما هي مي خواي حرف خودتو بزني
گفتم خودش تصميم مي گيره چي بگيره ما راهنمايي هامونو كرديم
Last edited by shahin_mp3; 18-11-2011 at 19:35.
خوب عزیز من داری اشتباه میکنی ، من کلا ۵ ساله ایران نیستم قبلش هم توی ایران هم توی داتک و هم توی فناوا کار میکردم - برای همین میگم شما داری اشتباه میکنی .
این هم زبون توی ایران نیست ، زبون شماست توی همین سایت شما تشریف ببرید توی انجمن های مربوط به شبکه میبینید که همه فرق روتر و مودم رو میدونند و اونهایی هم که نمیدونند سوال کردند که بدونند !
این هم نمونه اش :
من نمیدونم شما کی ADSL داشتید ، ولی اگر به قول خودتون اون موقع که هچ کسی نمیدونست ADSL چیه شما داشتید (یعنی قبل از اعمال محدودیت ۱۲۸ کیلوبیتی برای کاربران خانگی) ! پس باید بدونید که اون موقع ها مودم/روتر اصلا وجود نداشته و فقط مودم خالی میدادند به مردم . پس یا شما زمانی اینترنت گرفتید که مودم/روتر ها وارد بازار شده بوده یا از همون اولش فرق مودم رو با روتر نمیدونستید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی همین آلمانش که آلمانه هنوز که هنوز یک سری شرکت ها مثل Alice یک مودم خشک و خالی میدند دست مردم چه برسه به ایران که هنوز ملت نمیدونند V-DSL و ISDN و ... چیه !
توی همون ایران هنوز داتک مودم خالی دست مردم میده و اگر مودم/روتر بخواید یا باید خودتون برید بخرید یا پول بیشتری بهشون بدید .
در نتیجه اگر طرف فرق بین مودم و روتر و روتر بیسیم (WiFi) رو ندونه نمیتونه انتخاب درستی انجام بده .
خیلی از کاربران اینترنت خانگی در ایران با این مشکل مواجه میشند چون دستگاه هایی که در ایران به مردم تحویل میشه خیلی قدیمی هستند و کاربر مجبور میشه بره یه دونه روتر هم بخره ، در ضمن مودم بیسیم هم که پیشتر فرمودید اینه :
که تازه وارد ایران شده و فقط روی موج GPRS یا همون 2G کار میکنه و برای UMTS و 4G کاربرد نداره چون سامانه اش در ایران وجود نداره .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا شما هی بگو توی ایران این طوری حرف میزنند اینه اونه تو ایران نیستی و از این حرفها !
برادر شما حالت خوبه...؟؟؟
اینی که ما داریم هم مودم هست هم روتر حالا مشکل چیه...؟؟؟
از شما که تو المانی با اون همه تکنولوژی بعیده...!!!!
گرچه المانی ها بیشتر به فکره سلامتی هستن تا این جور چیزا.
اینم عکس:
![]()
اقا شرمنده اینو میگم ولی اطلاعات شما تو این قضایا خیلی پایینه...!!!
من این مودمی که تو پست قبلی گذاشتم 2 ساله دارم قبلش هم asus am-604g داشتم که اونم مودم روتر بود.
الان هر جنسی تو اروپا بیاد 1 هفته بعدش تو ولیعصر خودمون پیدا میشه.
داتک هم خیلی وقته مودم بیسیم ارائه میده میگی نه برو تو سایتش نگاه کن اون پایین صفحه نوشته:
محدودیت کاربرای خانگی هم که حرفه مفتهشرکت مودمهای ADSL بیسیم (Wi-Fi) چهار پورت را به مبلغ ۴۵۲,۰۰۰ ریال و مودمهای بیسیم (Wi-Fi) تک پورت را به مبلغ ۳۷۳,۰۰۰ ریال, نقداً به فروش می رساند.
من الان 256 دارم ولی تست سرعتم رو نگاه کن:
==============================================
تاپیک رو منحرف کردیم رفت
دوستان mw3 بگیرم یا bf3....؟؟؟
کپی میکنم.وقتی میخواد اجرا بشه میگه باید روی هارد خارجی باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)