دوستان تو این تاپیک چندتا سوال کردم اگر بلدید لطفا واب بدید که فردا انشا الله من هم بخرم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان تو این تاپیک چندتا سوال کردم اگر بلدید لطفا واب بدید که فردا انشا الله من هم بخرم
بستگی داره به بازی و مقدار ویبره.........بهترین کار هم اینه که باطری شارزی بگیری......
دوستانی که راجه به monitor و مسایل مربوط میپرسن یکم رعایت کنن لطفا
تاپیک جداگانه برای این موضوع هست اونجا مطرح کنید
transfer kit برای اتصال hdd کنسول به pc هست
نه نمیشه
مارک باتری هات چیه ؟
من که duracell دارم روزی 6 ساعت fix حدودا 15 روز کار میده
عزیزم ، توی مانیتور همینه . چونکه مانیتور توان تغییر رزولوشن داره و TV نداره برای همین پیکسل های TV همیشه کمی بلور تر هستند ، اگر خروجی گرافیکت رو به TV وصل کنی متوجه میشی چون متن ها خونده نمیشوند .
این چیزی که مانیتور داره نشونت میده رندر واقعی کنسول هستش و اگر از این داستان خوشت نمیاد یا باید یک مانیتور TV بخری یا باید با همون TV سر کنی .
آقا من یه باطری شارژی سونی CycleEnergy داشتم از قبل ، از ۱۹ روز پیش که کنسول رو خریدم دارم باهاش بازی میکنم تا همین امروز Batman رو با نصف چلنج هاش و Modern Warfare 2 رو هم تموم کردم ، دیگه بماند چقدر Tekken و FIFA (یه دور لالیگا رو تموم کردم) و Dirt و چیزای دیگه بازی کردم و تا نصفه رفتم مثل Gears of War . شاید بگم متوسط روزی ۶ ساعت رو بازی کردم .
الان آیکونی که وضعیت باطری رو نشون میده فقط خط اولش خالیه !!!!
![]()
Last edited by h.a.m.i.d; 12-01-2010 at 18:42.
من چند صفحه قبل بود عکسی گذاشتم که نشون میداد کم مصرفترین controller بین کنسول ها ماله 360 هست
در کنار خوش فرم ترین و راحت ترین
آقا من یه مشکلی دارم ، من این رو خریدم :
ولی خیلی زود تر از دوراسل خالی میشه ، الان با دوراسل دو هفتست دارم بازی میکنم ولی با این همش 3 روز ، چرا ؟ تازه این اوریج مال خود مایکروسافت هم هست ، وزنشم از دوراسل بیشتره :(
نکنه خرابش کردم ؟
حمید جان چند گرفتی این باطری ها رو ؟
2700 mAh هست دیگه ؟
اگر هارد نداشته باشم به مرور زمان برای درایو مشکلی پیش میاد یا نه؟
بستگی داره
به نوع استفادت
و جنس Dvd که بازی ها روی اون هست
ولی درکل هارد جدا از عمر بیشتری که به لنز میده و ساکتیه کنسول , مزیت مهمش کاهش چشمگیر loading بازی هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)