وبگردیش در حد همون 32 هستش دیگه.
خوبه بدک نیست.
سرعت ایرانسل من قبلا استفاده میکردم تا 20 میرفت ، تازه اونم صبح ها.
با این 256 میتونی روزی 1 گیگ دانلود کنی، فقط باید سیستمت صبح تا غروب روشن باشه.
وبگردیش در حد همون 32 هستش دیگه.
خوبه بدک نیست.
سرعت ایرانسل من قبلا استفاده میکردم تا 20 میرفت ، تازه اونم صبح ها.
با این 256 میتونی روزی 1 گیگ دانلود کنی، فقط باید سیستمت صبح تا غروب روشن باشه.
البته فکر کنم پول مودم رو هم ازت بگیرن
هر چی از قرارداد مونده نصفشو پول رو ازت میگیرن
مثلا از یه سال 2 ماه استفاده کردی از اون 10 ماه 5 ماه رو پولشونو ازت میگیرن
سلام...
دوستان میشه راهنماییم کنید؟؟
من دو سه روز پیش رفتم مخابرات منطقه مون قرارداد 1 ساله ی 2 مگ با دو گیگ ترافیک ماهیانه که تعرفه ش 17500 هست رو ثبت نام کردم و قرارداد بستم..اونا هم یه مودم وایرلس رایگان بهم دادن..هیچ پولی هم ازم نگرفتن..ظاهرا پول ماهانه روی قبض میاد و باید پرداخت کنم...حالا می خوام بدونم اگه الآن بخوام قراردادو فسخ کنم و برم از شرکتای دیگه سرویس بگیرم تکلیف این مودم رایگان که گرفتم و پولی که هنوز به مخابرات ندادم چی میشه و چطوری باید به تفاهم برسیم؟؟
ممنون اگه شفاف تر توضیح بدید...چون خیلی گیج شدم!!
سلام...
دوستان میشه راهنماییم کنید؟؟
من دو سه روز پیش رفتم مخابرات منطقه مون قرارداد 1 ساله ی 2 مگ با دو گیگ ترافیک ماهیانه که تعرفه ش 17500 هست رو ثبت نام کردم و قرارداد بستم..اونا هم یه مودم وایرلس رایگان بهم دادن..هیچ پولی هم ازم نگرفتن..ظاهرا پول ماهانه روی قبض میاد و باید پرداخت کنم...حالا می خوام بدونم اگه الآن بخوام قراردادو فسخ کنم و برم از شرکتای دیگه سرویس بگیرم تکلیف این مودم رایگان که گرفتم و پولی که هنوز به مخابرات ندادم چی میشه و چطوری باید به تفاهم برسیم؟؟
ممنون اگه شفاف تر توضیح بدید...چون خیلی گیج شدم!!
تکلیف مودم رایگان چی میشه این وسط؟؟پول مودم رو نمیگیرن و فقط پول نصف مدت قرارداد کلی رو میگیرن؟؟/یا برعکس پول مودم رو میگیرن و پول قراردادو نمیگیرن...؟؟؟!!!!!هر چی از قرارداد مونده نصفشو پول رو ازت میگیرن
مثلا از یه سال 2 ماه استفاده کردی از اون 10 ماه 5 ماه رو پولشونو ازت میگیرن
دوستان باز کرم ریزی شروع شده.یعنی یه هفته هست شروع شده برای من که از 7 تا 9 یا 10 صبح خوبه.بعدش با سرعت 50 کیلوبایت از پرسرعت ترین سرور ها دانلود دارم.لازم به ذکر است اینترنت 1 مگ 6ماهه دارم.
الان چیز پی ان ها همه قطع هستند؟لطفابه بنده اطلاع بدید تا هی روی این بدبخت نرم افزارهای چیز پی ان نصب نکنم و هی پاک نکنم.
لعنت بر.............
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو روی کروم نصب کن.آدرس جیمیلت رو هم بده نصب میشه.من مشکلی ندارم
من نمیتونم برم سایت بانک ها برای پرداخت اینترنتی ...البته بعضی https ها واسم باز میشه مثلا هاتمیل رو میتونم بعد از چند بار رفرش برم داخل ایمیلم ولی https بانک ها باز نمیشه و مجبور میشم از کمرشکن استفاده کنم ... من این مشکل رو قبلا نداشتم و بدون کمر شکن خرید اینترنتی میکردم ... اونایی که همچین مشکلی رو دارن بیان بگن چی کار باید کرد؟ یعنی حتما باید از کمر شکن استفاده کنیم؟
Last edited by Ennio; 04-12-2013 at 21:18.
ن جون داداش....واسه این خوب شد زنگ زدم 2020 گفتم دهنه بچه های فروم سرویس کردین اینام گفتن چشم واسه گل روی شما درس میکنیم...در ضمن گفتم به درزی سلام برسونید اونم گفت چشم حتما =)))))
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)