نمیشه ریسک کرد این همه بدی خط رانژه بشه بعد موقع نصب ببینی که برات معمولی اوکی کردن نمیشه دیگه کاریش کرد
نمیشه ریسک کرد این همه بدی خط رانژه بشه بعد موقع نصب ببینی که برات معمولی اوکی کردن نمیشه دیگه کاریش کرد
راست میگی.
ولی نمیدونم چرا دفتر های وب تو اهوازو زده در حال راه اندازی نکنه اینم مثل فن اوا تقلبی داشته باشه![]()
Last edited by farshad0123; 07-06-2014 at 21:06.
رفتم شرکت شاتل اهواز جاتون خالی برق نداشتن بعد اینترنتشون قطع شده بود بلد نبودن وصلش کنن
بعد از خانمه پرسیدم در ساعت شبانه سرعت رو کم میکنید چرا ؟ به چه شکله ؟
گفت نمیتونی هر شب یکسره دانلود کنی یک شب در میون میتونی 500 مگ دانلود کنی![]()
به به زنگ زدم فن آوا گفتم تعرفه نامحدود دارید گفت بله همیشه داریم
کسی از سرعتش خبری نداره؟
مرکز اهواز آدرسش کجاست ؟ میخام ببینم مرکز مخابراتمون رو پشتیبانی میکنه یا نه
لقمان نمایندگی!!!!! فن آواست مثلا!!! ولی کلا قیمت هاش متفاوته و گرون تره . نپرسیدی ازشون که خودشون تلفنی ثبت نام میکنن یا نه؟
Sent from my P6-U06 using Tapatalk
بهبهان سرویس میده اونوقت اهواز زده در حال راه اندازی؟؟؟؟!!!!!
دوستان چیکار کنیم من از چند نفر پرسیدم بعضیا میگن لقمان خوبه بعضیا میگن بد جریانش چیه؟چرا تکلیف این isp روشن نمیشه؟میترسم نرم لقمان سرعتش خوب باشه از طرفی میترسم برم لقمان سرعتش بد باشه
من که نمیتونم ریسک کنم چون ممکنه خطمو پی سی ام کنن شانس بیارم بتونم از یه شرکت دیگه اشتراک بگیرم ولی دیگه نمیشه از اونجا هم تخلیه کنم
Last edited by farshad0123; 07-06-2014 at 22:09.
من 4 سال پیش لقمان داشتم بعد یه ماه تخلیه کردم. البته نمایندگی لقمان که توی شهرمون بود
خیلی گرونه چقدر باید آب نومان بدیم به درد نمیخوره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دنبال یه چیز ارزونم مثل مخابرات 25 تومن که گیر نمیاد فوقش میرم وایرلس از راصد میگیرم 7 شب تا 7 صبح هم رایگان داره
منم اگه دیدم خطم pcm شد میرم راصد چون مطمئنم دیگه بهتر از راصد پیدا نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)