تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1098 از 1185 اولاول ... 985989981048108810941095109610971098109911001101110211081148 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,971 به 10,980 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام دوستان درمورد عطرهای نیچ :

میخواستم کمی توضیح بدین و اینکه آیا برند خاصی دارن؟
    در کشورمون کجا میشه این عطرهارو پیدا کرد وقیمت هاش که میدونم خیلی بالاست در چه حده؟
    به صورت گرمی فروخته میشن یا شیشه ای؟
    از بین برند های موجود دربازار شنیدم بعضی عطرهاشون نیچه! این درسته؟ کدوم عطرها و برند ها هستن؟ ازکجا معلوم میشه کدوم محصول از یک برند نیچه؟

ممنون
    سلام عطرهای نیچ عطرهایی هستند که در تعداد محدود و برای سلیقه های خاصی طراحی میشن...
    برندهای زیادی هستند که در این رده عطر تولید میکنند برندهایی که به طور معمول عطر بصورت متدوال نمیزنن
    از طرفی تعدادی از برندها هم هستند که عطرهای رایج رو تولید میکنند اما بعضا در این زمینه هم فعالیت دارند
    والا محل عرضه که خیلی راحت پیدا نمیشن خیلی انگشت شمار هستند جاهایی که این عطرها رو عرضه کنند به همون دلیل تولید محدودش!
    ولی فکر میکنم که اگر سفارش بدید بعضی جاها هستند که اینکارها رو بیارن براتون(در حد حدس هست)
    من خودم یکبار عطر میثم بودم کسی که برام تست میکرد از یک برندی عطر بهم نشون داد گفتم خانوم این دیگه چه برندیه اصلا نشنیدم گفت چون نیچه
    بماند که در ایران خیلی رو حساب کتاب حرف نمیزنن (اصطلاحا یه چیزی میگن برا خودشون )
    نه گرمی که نیستن ظاهرشون کاملا مثل یک عطر عادی هست

برندهای خاص+رایحه های خاص+تولید و عرضه محدود

موفق باشید

2. 6 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amirfakhrian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ممنون از جوابتون
    قیمت نارسیسو در سایتهای اینترنتی 470 است که یک مقدار بالا است. پیشنهادتون با این حساب کدوم گزینه است.
    اگر ادکلن خنک با ماندگاری خوب در این رنج قیمت موجود نیست چند ادکلن 4 فصل بهم معرفی کنید. ولی مهمتر از ماندگاری رایحهش همه پسند باشه.

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

ممنون از جوابتون
    قیمت نارسیسو در سایتهای اینترنتی 470 است که یک مقدار بالا است. پیشنهادتون با این حساب کدوم گزینه است.
    اگر ادکلن خنک با ماندگاری خوب در این رنج قیمت موجود نیست چند ادکلن 4 فصل بهم معرفی کنید. ولی مهمتر از ماندگاری رایحهش همه پسند باشه.
    حجم 50 میلش زیر 300 هست...
    بهرحال اگر حتما باید حجم بالا باشه
    ورساچه ورسنس هم عطر خنک و خوبیه که خیلی همه پسند هست! از طرفی شباهت رایحه بالایی با شنل چنس سبز رنگ هم داره...منتهی خیلی خاص محسوب نمیشه و زیر 200 هست

اما عطر متعادل و چهارفصل سه تا پیشنهاد دارم یکیش باربری(بربری) دبیت هست که بی نهایت لطیف و دوست داشتنیه و CH از کارولینا هررا و مورد اخر که بیشتر روش تاکید میکنم:

آنجه دمون له سکرت از جیوانچی

((دقیقا همین رنگ صورتی چون ورژن بنفشش متفاوته ولی با همین اسمه...))

5. 7 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amirfakhrian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ممنون
    اشتباه از من بود. فکر کردم که نارسیسو فقط 100 میل داره. کیفیت برام مهمتر از کمیت است.با این حساب نظر آخرتون همین ادکلن است؟

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

ممنون
    اشتباه از من بود. فکر کردم که نارسیسو فقط 100 میل داره. کیفیت برام مهمتر از کمیت است.با این حساب نظر آخرتون همین ادکلن است؟
    خب راستش بله بنظر من میتونه یک عطر همه پسند و کاملا زنونه باشه

8. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه shervin1996's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام
    بیرون رفتن های مکررِ شب عید و تست عطر های مکرر
    امروز هم چندتا عطر تست داشتم :

1.Narciso Rodriguez for Him : عطری نعنایی و کاملا گیاهی به اضافه رایحه ای تلخ مثل بوی خیار! البته رایحه ای شیرین هم در این عطر حضور داره که بسیار کمرنگ و ضعیف، یک لحظه خودشو نشون میده و بعد در انبوه رایحه های گیاهی گم میشه.
    بیشتر به درد استفاده رسمی میخوره. رایحه ای شیک و مخصوص یک جنتل من رو داره. اما من در این دسته رایحه ها عطرهای دیگه ای رو ترجیح میدم.
    اینهم توضیح خانم فرزین نیا:

عطری در گروه آروماتیک- فوژه.
    نارسیسو رایحه ای کاملاً مردانه ، تلخ و خاکستری دارد! عطر آن همچون رنگ شیشه آن تیره ، دودی و خاکیست. ترکیبات آن یادآور عطر خالص ، مردانه ، خاکی و قدرتمند اولین بیژن است و در ادامه رایحه ای دودی و با طراوت همچون نت میانی لالیک Encre Noir از آن استشمام می شود. عطر مرطوب برگهای بنفشه همچون نسیم، هر از گاهی در میان Narciso وزیدن می کند و طراوتی آرام بخش را در کنار رایحه خاکستر مانند شکوفا می سازد. نارسیسو مردی مدرن است و بسیار رسمی. از تست این محصول پشیمان نخواهید شد.
    مناسب بیش از 28 سال
    تولید 2007
    ماندگاری بسیار خوب ، پخش رایحه متوسط.
    حدود قیمت 100 میلش هم : 235 هزار تومن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    2. Gucci by Gucci Sport :
    رنگ سبز کاملا مناسب این عطره.
    یکی از عطرهای همه پسند برند گوچی. من شخصا رایحشو به خاطر فرش بودنش دوست داشتم.
    میوه ای و گیاهی. رایحه ای تلخ وترش و کاملا مناسب بهار و تابستان.
    اما اگر دنبال رایحه ای خاص هستید خیلی دور و بر این یکی نرید
    ماندگاری وپخش زیادی هم نداره امابرای استفاده روزانه مخصوصا جوان ها و نوجوان ها کاملا مناسبه.
    حدود قیمت 90 میل: 197 هزار تومن

Creed Green Irish Tweed.3 :
    من عاشق این رایحه هستم

من از این عطر اسمارت 18 میل دارم که وقتی امروز اصلشو تست کردم اعتمادم رو به برند اسمارت از دست دادم. چون اسمارت فقط رایحه ای شیرین از این عطر ارائه داده که بسیار برام خوشبو بود و روی اون حساب عاشق این عطر شدم.
    اما اصلِ این عطر پس از اسپری به خاطر به لیمو در اولین نتش ترشی ای رو در رایحش داره که توی ذوقم زد و من رو از خریدش درر آینده منصرف کرد.
    ولی زود قضاوت کردم!
    بعد از گذشت حدود یکی دو ساعت رایحه ای که از بهترین های عمرم بود از راه رسید و فهمیدم اسمارت نت آخر این عطر رو تقلید کرده و اعتماد از دست رفتم به سرعت بازگشت
    رایحه ای گیاهی وخنک، البته شیرین با کمی ترشی ملایم.
    همه پسند ولی خاص وشیک. تلفیق این دو گزینه فقط مخصوص برند های شایسته و بی نظیری مثل کریده.
    شنیدم عطر مورد علاقه سلبریتی های زیادی هم هست

حدود قیمت 120 میل : 580 هزار تومن

Last edited by shervin1996; 20-03-2015 at 22:12.

10. 9 کاربر از shervin1996 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

^^^^
    با این سرعتی که شما دارید عطر تست می کنید تا یک مدت دیگه چیزی برای تست باقی نمیمونه
    دیروز در L'instant را بو کردم و دقیقا متوجه نت چای که بهش اشاره کردید شدم اما وقتی اسپریش می کنید سایر نت ها بوی چای را پوشش میدن.
    عطرهای گرلن پیچیدگی زیادی دارن و هر بار آدم توشون چیز جدیدی کشف میکنه.

12. 5 کاربر از farid123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام بر دوستان خوشبو و خوش پوش

دو تا ادکلن تست کردم که خوشم اومد....گفتم در میون بذارم شما هم تست کنید اگه خوشتون اومد بخرید برای روز ها و شب های بهاری و تابستونی

Azzaro Pour Homme Summer Edition 2013

من از ادلکن های آزارو زیاد خوشم نمیاد! چون یه ادکلن ازش هدیه گرفتم مدل ویزیت که اصلا دوسش نداشتم...

ولی اینو تست کردم روحم تازه شد!

کمتر ادکلن خنکی هست که نظر منو به خودش جلب کنه ولی این یکی واقعا تازه و فرش بود....پیشنهاد میکنم حتما تست کنید و اگر خوشتون اومد بخرید...قیمتش هم زیاد نیست حول و حوش 100 تا 115 تومن

Kenzo Homme Night

این ادکلن هم برعکس بقیه ادکلن های کنزو بوی اسپایسی خاصی داره! یعنی شیرین و خنک هست و اسپایسی! کلا ادکلن های اسپایسی معمولا گرم هستند ولی این یکی یه رایحه خوشمزه ای داره که حداقل من دوسش دارم! شیرینی ندارهکه باعث سردرد بشه! یه جورایی جذاب و اغوا کننده هست..

البته ممکنه همه پسند نباشه ولی اگر دوست دارید در مهمانی های شبانه تابستانی و بهاری یه رایحه خنک ولی معطر اسپایسی ازتون به مشام برسه یکی از معدود انتخاب هاتون این ادکلن هست.

14. 8 کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

سلام به دوستان اهل فن عزیز

یه بررسی از این مدلها میخواستم اگه ممکنه :

- Le male
    - Aqua farenhghit
    - lancome hypnose

+ 3 4 تا ادکلن دستم هست که بوش رو دوست ندارم. برا فروش یا تعویض کجا رو پیشنهاد میدید ؟! البته تو فروشگاه انجمن پست دادم بازخورد نگرفتم

داره خودمونی میشه shervin1996's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام به دوستان اهل فن عزیز

یه بررسی از این مدلها میخواستم اگه ممکنه :

- Le male
    - Aqua farenhghit
    - lancome hypnose

+ 3 4 تا ادکلن دستم هست که بوش رو دوست ندارم. برا فروش یا تعویض کجا رو پیشنهاد میدید ؟! البته تو فروشگاه انجمن پست دادم بازخورد نگرفتم
    سلام سال نوی دوستان عطردوست وعطر بازِ انجمن مبارک.
    درمورد عطر دوم:
    عطری خنک ومناسب فصول پیش رو که بعد از اسپری کردن رایحه ای مثل خیار یا نفت رو داره اما بعد از گذشت مدتی تغییر میکنه و شیرین میشه. رایحه ای مرکباتی ، چوبی و گلی که باچرم ترکیب شده و عطر جذاب و خاصی پدید آورده.
    این مطلب رو هم بخونید:

ترکیب بسیار عالی و جالب و معجزه آسای این محصول خارق العاده و جدید برند کریستین دیور دقیقا فکر و حس شما را به سمت ترکیبی بسیار عجیب و آمیزه ای سحرآمیز از آب و آتش میبرد و به جرأت میتوان گفت هیچ ترکیبی تا کنون با چنین وصفی دیده نشده است که بتوان دو عنصر حیاتی زمین را بدین گونه در هم ترکیب کند، زیباترین نقطه وصول این عطر در اینست که در ابتدا گرمای آتشین وجودیش را به رخ شما میکشد ولی کم کم با گذشت زمان رو به آرامش رفته و خنکی و طبع سرد خویش را به شما نشان میدهد. تفاوت این محصول در مقایسه با نسخه های قبلی فارنهایت از دیور در ترکیب، ماندگاری و همچنین پخش بوی آن است که همه این زیبایی ها و عجایب را در یک بطری 125 میل با نهایت ظرافت و دقت میتوان یافت. این عطر منحصر به فرد و بسیار شیک و فوق العاده خاص و تک در فوریه 2011 و توسط آقای Francois Demachy تولید و معرفی شد.
    درمورد عطر سوم یکی دو بار، فقط در حد استشمام از بطری بوش رو شنیدم که رایحه ای گرم وشیرین داشت و هل حرف اول رو میزد.
    اینطور که خوندم رایحه ای نزدیک به لاگوست چلنج داره که از بررسی ترکیباتش میشه گفت درسته. اما این عطر شیک تر ومجلسی تر و صد البته گرم تره که برای استفاده روزانه خیلی مناسب نیست اما فکر نکنید که خیلی سنگین و یا سردرد آوره من که اینطور حس نکردم .
    Last edited by shervin1996; 22-03-2015 at 18:17.

17. 6 کاربر از shervin1996 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •