تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1098 از 1783 اولاول ... 98598998104810881094109510961097109810991100110111021108114811981598 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,971 به 10,980 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

من نمیدونم چرا بعضیا میگن بده. برای من که عالیه. ۲ساعته تونستم ۱.۸ گیگ دانلود کنم.

2. این کاربر از far30center بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

من نمیدونم چرا بعضیا میگن بده. برای من که عالیه. ۲ساعته تونستم ۱.۸ گیگ دانلود کنم.
    برای اینکه برای من پیج رو نصفه باز میکنه. پینگ میگیرم پینگ لاست داره. پشتیبانیش با پر ر**** کامل میگه مشکل از ما نیست از خارج از ایرانه!!! برای اینکه ۴روز قبل ۲۴ساعت مشهد اینترنتش قطع بود و پشتیبانیش اصلا تلفن رو جواب نمیدادن انگار نه انگار که تلفنش داره زنگ میخوره.
    من از صبانت دانلود نمیخوام (دانلود پیشکش)فقط یک اینترنت پایدار میخوام که بتونم پیج باز کنم که متاسفانه تا الان چنین چیزی رو به من نداده. گوگل بعضا نصفه باز میشه...افتضاح تر از صبانت isp در ایران داریم???

مدیر وب سایت easytrading.ir

4. این کاربر از easytrading بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

می خوام تخلیه کنم اما نگرانم این چند روزه بی اینترنت بمونم

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

می خوام تخلیه کنم اما نگرانم این چند روزه بی اینترنت بمونم
    دقیقا واسه همین نگرانی من دو تا خط تلفن گرفتم و هر کدومشون به یک سرویس دهنده وصله و با خیال راحت هر کدم رو که میبینم داره اذیت میکنه عوض میکنم .حتی میتونید برای اینکه راحتتر باشید از یک وایمکس هم برای چنین مواقعی استفاده کنید.

7. 2 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دقیقا واسه همین نگرانی من دو تا خط تلفن گرفتم و هر کدومشون به یک سرویس دهنده وصله و با خیال راحت هر کدم رو که میبینم داره اذیت میکنه عوض میکنم .حتی میتونید برای اینکه راحتتر باشید از یک وایمکس هم برای چنین مواقعی استفاده کنید.
    صبانت سر تخلیه خیلی اذیت میکنه بودن از دوستانی که مدت زیادی پورتشون خالی نشده
    از اونور هم اطمینانی به شرکت دیگه نیست یهو بعد از هزار دنگ و فنگ اخرش می شه بدتر از قبل
    متاسفانه هیچکی تو تاپیک پارس جواب نمی ده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

صبانت سر تخلیه خیلی اذیت میکنه بودن از دوستانی که مدت زیادی پورتشون خالی نشده
    از اونور هم اطمینانی به شرکت دیگه نیست یهو بعد از هزار دنگ و فنگ اخرش می شه بدتر از قبل
    متاسفانه هیچکی تو تاپیک پارس جواب نمی ده
    من پورتم را دو روزه جمع کردند دوست عزیز حضوری برو بهشون بگو جمع آوری را برای مخابرات ارسال کنند تلفنی هیچکاری نمیکنن عمدا طولش میدن علت جمع آوری هم پرسید بگو مشکلی ندارم اینترنتتون خوبه اما میخوام شرکتتهای دیگه هم تست کنم پارس انلاین شانسیه حواست باشه اول یکماهه بگیری

10. این کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من پورتم را دو روزه جمع کردند دوست عزیز حضوری برو بهشون بگو جمع آوری را برای مخابرات ارسال کنند تلفنی هیچکاری نمیکنن عمدا طولش میدن علت جمع آوری هم پرسید بگو مشکلی ندارم اینترنتتون خوبه اما میخوام شرکتتهای دیگه هم تست کنم پارس انلاین شانسیه حواست باشه اول یکماهه بگیری
    باشه دوست گرامی سرم خلوت شد اقدام میکنم دو ماه تا اخر قرار دادم مونده جهنم ضرر
    شانس که ندارم پارس هم بد در اومد موندم چکار کنم؟ باز برگشت صبانت؟
    Last edited by sleeplessness; 21-06-2014 at 22:06.

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

باشه دوست گرامی سرم خلوت شد اقدام میکنم دو ماه تا اخر قرار دادم مونده جهنم ضرر
    شانس که ندارم پارس هم بد در اومد موندم چکار کنم؟ باز برگشت صبانت؟
    دوست عزیز وقتی که فقط یک خط تلفن داری که 90 درصد کاربران همینطور هستند متاسفانه برای تخلیه پورت از 3 تا 7 روز بی اینترنتی رو باید تحمل کنی.منم به همین علت دو تا خط تلفن گرفتم.و الانم دقیقا دارم شرکتهای مختلف رو با یکی از خطهام امتحان میکنم.البته الان تو آسیاتک موندم و یک ماه به یک ماه تمدید میکنم سرویس 10 مگ رو چون ازش فعلا که راضی هستم .یا میتونی یک مودم وایمکس برای روزهای بی اینترنتی از کسی قرض بگیری.

13. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه darkestpalace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سرعت شبانه واسه همه تا دیال آپ پایین میاد یا فقط من این مشکل رو دارم؟ از ده روز پیش تقریبا شبانه از 100 رسید به 30 و الانم دو شبه که 5 کیلوبایت سرعت دانلود میده و حتی صفحه ها رو هم باز نمی کنه

15. این کاربر از darkestpalace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ne555's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

چرا من نمیتونم از پنل کاربری صبانتم سرعت های بالای 2 مگابیت رو آنلاین خریداری کنم؟
    قبلاً گزینه هاش بود.
    راهی هست بتونم با قیمت مناسب از پنل کاربریم سرعتهای بالای 2 مگ بخرم؟ یا اینکه باید با نماینده فروش تماس بگیرم؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •