من نمیدونم چرا بعضیا میگن بده. برای من که عالیه. ۲ساعته تونستم ۱.۸ گیگ دانلود کنم.
من نمیدونم چرا بعضیا میگن بده. برای من که عالیه. ۲ساعته تونستم ۱.۸ گیگ دانلود کنم.
برای اینکه برای من پیج رو نصفه باز میکنه. پینگ میگیرم پینگ لاست داره. پشتیبانیش با پر ر**** کامل میگه مشکل از ما نیست از خارج از ایرانه!!! برای اینکه ۴روز قبل ۲۴ساعت مشهد اینترنتش قطع بود و پشتیبانیش اصلا تلفن رو جواب نمیدادن انگار نه انگار که تلفنش داره زنگ میخوره.
من از صبانت دانلود نمیخوام (دانلود پیشکش)فقط یک اینترنت پایدار میخوام که بتونم پیج باز کنم که متاسفانه تا الان چنین چیزی رو به من نداده. گوگل بعضا نصفه باز میشه...افتضاح تر از صبانت isp در ایران داریم???
مدیر وب سایت easytrading.ir
می خوام تخلیه کنم اما نگرانم این چند روزه بی اینترنت بمونم
دقیقا واسه همین نگرانی من دو تا خط تلفن گرفتم و هر کدومشون به یک سرویس دهنده وصله و با خیال راحت هر کدم رو که میبینم داره اذیت میکنه عوض میکنم.حتی میتونید برای اینکه راحتتر باشید از یک وایمکس هم برای چنین مواقعی استفاده کنید.
صبانت سر تخلیه خیلی اذیت میکنه بودن از دوستانی که مدت زیادی پورتشون خالی نشده
از اونور هم اطمینانی به شرکت دیگه نیست یهو بعد از هزار دنگ و فنگ اخرش می شه بدتر از قبل
متاسفانه هیچکی تو تاپیک پارس جواب نمی ده
من پورتم را دو روزه جمع کردند دوست عزیز حضوری برو بهشون بگو جمع آوری را برای مخابرات ارسال کنند تلفنی هیچکاری نمیکنن عمدا طولش میدن علت جمع آوری هم پرسید بگو مشکلی ندارم اینترنتتون خوبه اما میخوام شرکتتهای دیگه هم تست کنم پارس انلاین شانسیه حواست باشه اول یکماهه بگیری
باشه دوست گرامی سرم خلوت شد اقدام میکنم دو ماه تا اخر قرار دادم مونده جهنم ضرر
شانس که ندارم پارس هم بد در اومد موندم چکار کنم؟ باز برگشت صبانت؟
Last edited by sleeplessness; 21-06-2014 at 22:06.
دوست عزیز وقتی که فقط یک خط تلفن داری که 90 درصد کاربران همینطور هستند متاسفانه برای تخلیه پورت از 3 تا 7 روز بی اینترنتی رو باید تحمل کنی.منم به همین علت دو تا خط تلفن گرفتم.و الانم دقیقا دارم شرکتهای مختلف رو با یکی از خطهام امتحان میکنم.البته الان تو آسیاتک موندم و یک ماه به یک ماه تمدید میکنم سرویس 10 مگ رو چون ازش فعلا که راضی هستم .یا میتونی یک مودم وایمکس برای روزهای بی اینترنتی از کسی قرض بگیری.
سرعت شبانه واسه همه تا دیال آپ پایین میاد یا فقط من این مشکل رو دارم؟ از ده روز پیش تقریبا شبانه از 100 رسید به 30 و الانم دو شبه که 5 کیلوبایت سرعت دانلود میده و حتی صفحه ها رو هم باز نمی کنه
چرا من نمیتونم از پنل کاربری صبانتم سرعت های بالای 2 مگابیت رو آنلاین خریداری کنم؟
قبلاً گزینه هاش بود.
راهی هست بتونم با قیمت مناسب از پنل کاربریم سرعتهای بالای 2 مگ بخرم؟ یا اینکه باید با نماینده فروش تماس بگیرم؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)