وقتی شبانه نیس خب ایرانسل بهتره با ۱۳ تومن ۳ گیگ میده همه جا هم نت داری سرعتش بیشتره هزینه و زمان رانژه و تخلیه هم وجود نداره بیشتر شهر ها هم انتن ۳g داره
وقتی شبانه نیس خب ایرانسل بهتره با ۱۳ تومن ۳ گیگ میده همه جا هم نت داری سرعتش بیشتره هزینه و زمان رانژه و تخلیه هم وجود نداره بیشتر شهر ها هم انتن ۳g داره
13 تومن چرا!!1000 تومن شبانه میگیری،توی یک ساعت کلی دانلود کن.البته با 4G.
با عرض سلام و وقت بخیر
به دلیل اینکه من نمیتونم پ.خ ارسال کنم یه توضیحاتی رو خدمت دوستان بدم .
1- سرویس وایرلس پوشش دهی تمام استان رو داره .
2- سرویس وایرلس کاملا زیرساختی مجزا داره و اصلا ربطی به مخابرات نداره ، چه خط تلفن داشته باشید یا نه ، چه خط تون کافو باشه یا نه .
3- هزینه بسته ها و سرویس ها دقیقا شبیه سرویس ADSL هستش و هیچ افزایش تعرفه ای رو توی وایرلس نداریم .
4- پشتیبانی سرویس کاملا متفاوت هستش ، چون همه چیز در اختیار خودمون هستش پشتیبانی کاملا قوی صورت میگره . اما متاسفانه توی ADSL چون مشکل در مخابرات هستش کاری از دست تیم پشتیبانی بر نمیاد . اما توی بحث وایرلس ، بحث کاملا فرق داره ، چون من کاملا به پایدار بودن سرویس اطمینان دارم ، زمان نصب سرویس شماره همراه خودم رو بهتون میدم که اگه یه زمانی سوالی داشتید مستقیم با خود بنده تماس بگیرید .
5- سرویس های وایرلس دانلود شبانه رایگان داره و بدون پورت ارور و قطعی هستش .
6- هزینه های نصب و راه اندازی برای شرایط مختلف متفاوت هستش ، اما یه ویژگی برای مشترکین آپارتمانی داریم ، به این صورت که اگه شما اطلاعیه شرکت رو مبنی بر راه اندازی اینترنت توی آپارتمان تون نصب کنید و از آپارتمان شما 4 مشترک مایل باشند که از این سرویس استفاده کنند ، " هزینه نصب و راه اندازی + اشتراک یک ماهه " به پاس تشکر از شما برای شما کاملا رایگان خواهد شد ، یعنی بابت 4 مشترک آپارتمانی یک مشترک رایگان نصب خواهد شد . ( دوستانی که مایل هستند از این جشنواره استفاده کنند و سرویس رایگان رو داشته باشند از طریق پ. خ شماره تماس شون برای من ارسال کنند تا باهاشون تماس بگیرم .) هزینه نصب سرویس در این طرح برای آپارتمان ها بابت هر واحد 100 هزار تومان هست ( بابت نصب آنتن + روتر برد + سیم کشی به هر واحد + اشتراک یک ماهه با سرعت 2 مگ واقعی و 4 گیگ حجم )
دوستان شما هم مشکل قطع و وصلی زیاد دارید؟؟برای من اینطور شده،هر یک دقیقه یبار قطع میشه!![]()
نه ندارم....
خط که PCM باشه چاره ش چیه؟
چه نتی میشه براش کشید؟
خدایی این مخابرات چشه؟!!حالش خرابه ها!!
ترافیک زمان دار اضافه کرده،2 گیگ،1 روزه،3 هزار تومن!
![]()
ظاهرا وضعیت مخابرات کرمانشاه در دانلود شبانه مناسب نیست... یکی از عزیزان برای دانلود درخواست معرفی یک شرکت کرده بود که جوابی که به اون دادم هم اینجا مینویسم برای کسانی که دانلودر هستند یا به هر دلیل دانلودی بیشتر از 150 گیگ در ماه دارند.
بهترین انتخاب در حال حاضر شرکت شاتل و استفاده از سرورهای شاتل لند هست.
خرید سرویس حجمی پایه 2 گیگ با قیمت ماهانه 7500 تومن+ خرید اکانت از سایت شلتل لند 10000 تومن = 17500
با این روش به مدت یک ماه با ریموت فابلهای کمتر از 2گیگ روی سرور شاتلند میتونید به طور نامحدود در ساعات روزانه با حداکثر سرعتی که خط شما میکشه دانلود داشته باشید. (واقعا نامحدوده و هرچقدر تونستید میتونید دانلود کنید حتی تا سقف 5000 گیگابایت)
نکتش اینه فایلها باید قابلیت ریموت شدن داشته باشن و لینک مستقیم باشن و تورنت کار نمیکنه در این روش.
بعد از شاتل هم صبانت و پارس انلاین به ترتیب میتونن بدون در نظر داشتن شبانه واقعا انتخاب خوبی باشن و بعد از اونا هم های وب. (چون های وب هم شبانه حذف کرده)
به عنوان یه توصیه سعی کنید اینترنت حسابگر رو اخرین گزینه قرار بدید یعنی تنها بین دیال اپ و حسابگر این شرکت کلاش به نظرم ارزش انتخاب کردن پیدا میکنه!!....
اینترنت همراه هم انصافا خیلی بهتر شده نسبت به چند ماه پیش، در ساعات شبانه اینا (الهبه) همراه اول سرعتی حداقل 2 مگابیت و حداکثر 4-6 مگابیت از نسل سوم و چهارم تجربه سرعت داشتم و برای ایرانسل هم در همین حول و حوش ولی سقف سرعت در ساعات 2 به بعد تا 10-12 میره ولی محدوده همون 2-6 استیبل تره.
با همراه اول و همین سرعتش میشه به نظرم با 1000 تومن در شش ساعت نامحدودش (2-8) حدود 12-18 گیگ راحت دانلود داشت...این برای الهیه بود و خیلی از جاها ممکنه تفاوت داشته باشه و بهتره هر کس منطقه خودش رو چک کنه.
دانلود شبانه آسیاتک هم خیلی افتضاح تا جایی که بتونن سرعت رو کم می کنند . صبانت هم که زیاد دانلود کنی محدود میکنه
کد این بسته رو که میگی داری؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)