ببینید کارمون به کجا رسیده که کلمه ایران رو هم هموطن هامون سانسور می کنن.
ببینید کارمون به کجا رسیده که کلمه ایران رو هم هموطن هامون سانسور می کنن.
مبین نت باز تو ساعت رایگان حجم اینترنت من راکم کرده برای شما هم این اتفاق افتاده؟
دوستان از چه طریق این روزها به فیس بوک وارد میشین؟ نه ساکس و نه وی پی ان استیبل نیست و گاهی کار میکنن، گاهی کار نمیکنن. نرم افزاری یا روشی پیشنهاد میدین؟ من فقط فیس بوک رو لازم دارم.
منم با حرف شما موافقم
خود من هم الان یه خط وایرلس با کفیت عالی دارم که هر موقع مبین نت اذیت کرد از اون استفاده می کنم (بهتر بگم از هر دوشون با هم استفاده می کنم)
خودم به دو دلیل مبین نت رو گرفتم یکی اینکه هزینه های وایرلس یکم بالاست (البته تو سرعت های بالا) و دوم اینکه زیاد جابجا میشم
با این اوضاع حداقل خودمون باید به اعصاب خودمون رحم کنیم.
Last edited by arash59b; 19-09-2012 at 16:21.
ضمن تأییدحرفهای آرش خان، برای خورد کردن اعصاب بهونه های بهتری ام هست:
توجه کنید این سرعت در این کشور سرعت متوسطی محسوب میشه!
بعد این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم بخونید. مخصوصاً دو خط آخرش. قشنگ اعصابتون خورد و خاکشیر میشه!
با تمام این حرف ها از کی باید امروز شاکی باشم با اینکه قبل از ساعت 8 مودم را از برق کشیدم حجم من راکم کرده برای شما این اتفاق نیفتاده؟
چی بگم والا. همه میگن نیاز نیست از برق بکشی. منم چندبار از برق نکشیدم، دیدم انگار مشکلی نیست. اما یه بار 2 گیگ ازم کم شد. ازون به بعد دیگه ساعت 2 شب از برق میکشم. 8 صب ام همینطور که آمار ساعات رایگان جدا بشه.
از 24 ساعت 22 ساعت و 23 دقیقه رو با ساکس وصلم
مشکلی نداره ساکس که...
آقا من معذرت میخوام از همه ی دوستان ، ظاهرا مشکل فقط از منه و مبین نت به عنوان بهترین سرویس دهنده ی اینترنت ایران داره کارشو ردیف انجام میده
خوش به حالت رفیق چون من برعکس شما الان حدود یک ماهه که نه با ساسک نه وی پی ان و نه هیچ وسیله ی دیگه ای نمیتونم به صورت استیبل به فیس بوک وصل شم
جسارتاً من حرفتو تأیید می کنم (البته اون قسمت مربوط به کانکت شدن با...)، چون من با هر چی فکرشو بکنی کانکت میشم. با همین نرم افزارهای رایگانی که تو دست و بال همه هست، تازه با سرعت کاملاً مناسب!
Last edited by امیر انصاری; 19-09-2012 at 21:02.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)