تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1098 از 1291 اولاول ... 9859899810481088109410951096109710981099110011011102110811481198 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,971 به 10,980 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خب. اول بگم که فقط کارایی که کردم رو براتون توضیح میدم . دیگه باقیش با خودتون.مورد اول: حواستون به آی پی آدرس و فرکانس دکلتون باشه حتما!!!!!! چیزی بود که باعث شد اخطار سوم رو بگیرم. درس مهمی هم گرفتم. چیزی که پیاده کردن کم و بیش شبیه به چیزیه که توی فری تایم های اینترنت های محدود دیدیم! سرعت اینترنت ناپایداره و به سختی به بیشترین سرعتش میرسه. فقط اینو بگم که هروقت دیدین اینترنتتون حتی با سیگنال ضعیف هم به راحتی به سرعت های بالا و نزدیک به سرعت واقعی تعرفتون رسید بترسید. راستش در مورد این موضوع زیاد نمیتونم توضیح بدم چون بستگی به منطقه تحت پوششتون داره. ضمنا. من وقتی اخطار سوم رو گرفتم مودمم به فرکانس 3596500 وصل بود. بعد از اون هم سعی کردم فرکانس رو روی 3591500 نگه دارم(هرچند ضعیف بود)مورد دوم که خیلی مهمه: ایرانسل در مورد کاربرانی که مصرف اینترنت خیلی بالایی دارن و 24 ساعته دانلود میکنن حساسیت خیلی بیشتری داره. واسه همین بهتره در کنار دانلوداتون(مثلا 3-4 گیگی که دانلود میکنید چند ساعتی استراحت بدید و حتی اگه تونستید برای پاک کردن ردتون و گرفتن آی پی جدید یه بار مودم رو ریستارت کنید(هرچند که بیشتر کنترل ها از روی مک آدرس انجام میشه)این روش هم خودم پیاده کردم. وقتی دیدم حساسیت روم زیاد شده زیاد دانلود نمیکردم و بیشتر دانلودم رو شب ها انجام میدادم. یعنی شب مودمو ریبوت میکردم. وقتی بالا میومد میذاشتم دانلود کنه. به مشکل هم برنخوردم. جالبه بدونید بعضی اوقات که میرفتم حجم دانلودیمو چک میکردم میدیدم کمتر از حجمی که دانلود کردم پام حساب کرده. یعنی مثلا یه روز که 10 گیگ دانلود کرده بودم به جای 10 گیگ 6 گیگش رو برام حساب کرده بوده!!!!!به گمونم روی کسایی که آخرای تعرفشون هست و به زودی تعرفشون تموم میشه هم حساسیت کم میشه. آخه همین الان که دارم براتون مینویسم روز سومی هست که کامپیوتر من خاموش نشده (البته مودم خاموش شدها. داشتن آپگرید میکردن سرویس هاشون رو). این مورد روی بعد از شارژ دوباره تعرفه تست میکنم و خبرشو بهتون میدمحرف آخرم اینه. 1- سعی کنید روی فرکانس و ای پی مودمتون حساسیت نشون بدید و ترجیحا توی تایم فری سرویس رو ریبوت کنید. 2- دانلود بکنید. اما آروم آروم.هرچی لازم بود و میدونستم گفتم. سوالی نیست؟

اینم شات از مودمم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

متاسفانه تمام دکل های اطراف من سرعت کامل رو می دن ( اگر محدودم نکنن )

دانلود من هم معملا 6 ساعت ان هم در نیمه شب تا صبح است.( تازه من 10 ساعت معمولا بینش استراحت می دم بعد یکم کار عادی می کنم و دوباره نصف شب می زارم باسه دانلود.)
    ریستارت مودم رو من زیاد انجام می دم ( بخاطر اسکن کردن و ریست سیستم و .... )
    فکر می کردم این مشکلمو حل شده ولی نشده!

یه چیز جدیدم فهمیدم!
    هربار که مودمو خاموش و بعد روشن کنم، دوباره وصل می شه به نت
    ولی فقط برای چند دقیقه!

برو default gateway رو بزن ip مودم ببین درست میشه ( من یک جا مشابه این حالت شمارو دیدم این کارو کردم درست شده)

کسی نبود به داده ما برسه
    متاسفانه تعداد کسایی که اینجا کافی نت داشته باشن کم است + نرم افزاری هم که استفاده کردی رو نگفتی چی هست و چه چیزی رو کد زدی که بشه رفت بررسی کرد.
    هیچکی از غیب که نمی تونه بدون اینکه چی استفاده می کنی راهنمایی کنه
    پ ن:
    اگر مسئله تنظمیات شبکه باشه و به تنظیمات ایرانسل ربط نداشته باشه فکر کنم تو شبکه مطرح کنی بهتر باشه.

سلام

ميگم کسايي که از DU Meter يا نرم افزار هاي مشابه که ترافيک مصرفي رو نشون ميدن استفاده ميکنن ، ميشه چک کنن که حجم مصرفيشون واسه ماه (دوره) فعلي توي ecare هم درست ثبت شده ؟
    من هرطوري که حساب ميکنم حداکثر 70 تا 76 گيگ مصرف کردم اما توي ecare حجم مصرفي رو 85 گيگ ثبت کرده!
    سلام

این بالا پایین کردن و ثبت کردن حجم ها دیگه توی ISP های ایران یه چیزه عادیه همه از این موضوع شاکی هستن
    حالا اونایی که سرویس های حجمی دارن به سرعت این موضوع رو میفهمن ولی ماهایی که نامحدود داریم باید خیلی دقت کنیم و حساب کتاب کنیم که متوجه بشیم

متاسفانه بخاطر قات زدن مودم من و الکی چک کردن اتصال بین مودم با سیستم ( تا حد 100 کیلوبایت در ثانیه )حجم این ماه من درست در نیامده است و گرنه بررسی می کردم

پ ن:
    مودم رو ریست فکتوری کردم تا حالت بهتر شه.

مرسی مدیر جان(میلاد )
    این نکته و یه نکته دیگه هم یادم رفت بهتون بگم. سعی کنید حالت استند بای مودمتون رو روشن نگه دارید. نامحدودی ها بعد از هر دانلود سنگین که دارید مودم بره استندبای و ارتباط اینترنت نیمه قطع بشه(اصطلاحا میگن idle) و حجم دانلودیتون براتون محاسبه بشه.
    چیزی که جدیدا فهمیدم اینه که ایرانسل حجمی دانلودی رو بعد از هربار دیسکانکت شدن محاسبه میکنه. همین تغییرات ناگهانی و زیاد حجم ممکنه حساسیت سیستم رو روتون بیشتر کنه ها!!!!!!چون یکی از راه های کنترل و بلاک کردن کاربر همین امر میتونه باشه.

مورد دومی که لازمه بگم درمورد روز هایی هست که دانلود میکنید. بر اساس تجربه شخصی سعی کنید روزهایی دانلود کنید که توی دنیای اینترنت روز عادی به حساب میاد. مثلا روزی مثل روز ثبت نام یـــــــارانـــــــه ها و روز های آخر هفته تاجایی که میتونید دانلود هاتون رو کم کنید.

چیزایی که توی صفحه قبلی گفتم رو کسی انجام داد؟ نتیجه ای حاصل شد؟
    خوشحال میشم من رو هم در جریان اوضاع اینترنتتون بذارید

اینم وضعیت جدید حجم دانلودیم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موارد امنیتی که برای کاربران نامحدود گفتم:
    راستش این حالت استندبای رو اگر تو منو نشون بدین ممنون می شم - چون من تا حالا بهش دقت نکردم
    +
    این مورد محاسبه رو نگرفتم منظورت دقیقا چی هست...( از لحاظ حجم و حساسیت - نسبت حجم به زمان حساسیت دارد یا کلا به حجم بعد از ریست کردن حساسیت دارد؟)

نرم افزار dumeter حتي 0.1 کيلوبايت رو هم محاسبه ميکنه پس حجمي که توي اون قسمت مصرف ميشه رو هم حساب ميکنه.
    مودم هم مستقيم به يک سيستم وصل هست پس حجم جاي ديگه مصرف نميشه.
    در ضمن تفاوت حجمي که الان براي من هست چيزي بيشتر از 10 گيگ هست که واسه 15 روز حجم زيادي هست که واسه اين چيزا مصرف بشه.

اين مورد رو واسه دانلود شبانه حتما رعايت ميکنيم
    بعد اينکه با ريست مودم يا چند ساعت بيکاري از 1 شروع ميشه به دانلود، 6:45 هم دانلود استاپ ميشه و اگه بخوام ادامه بدم دوباره از 7:20 شروع ميکنم.
    واسه اينکه فاصله و ... بين دانلود ها بيفته فکر ميکنم درست باشه چون 2باري که دانلود زياد داشتم تقريبا همين طور بود. هم اکثر حجم هاي سنگين رو شب ها انجام ميدادم و با فاصله هم مراعات ميکردم که اخطار نگرفتم و 7 روز آخر واسه اينکه ببينم چقدر ميشه تا اخطار بياد همينطور ادامه ميدادم که اخطاري نگرفتم.
    زمانبندی دانلود من یکم فرق می کنه ( شروع و پایانش جلوتر است )- بزار با زمان بندی مال شما چک کنم ببینم نتیجه چی میشه.

سلام بچه ها
    من وایمکس ندارم ولی یه سوال...یکی از دوستان من که کرج هستش خیلی به مشکل برخورده
    یعنی سندش شدیدن اومده پایین حتی تو یه بازی ساده مثل clash of clans هم نمیتونه بره...
    با اینکه 512 حجمی داره سرعت دانلودش روی تقریبا روی 30 هست...هیچ بازی آنلاینی نمیتونه انجام بده
    به نظزتون طبیعیه؟ همه الان تو همین وضعیت هستن؟
    یا مشکل خاصی داره
    ایشون با انجمن آشنایی ندارن...گفتم از دوستان یه کمک بگیرم بلکن مشکلش حل شد
    باسه بازی سرعت زیاد مهم نیست - پینگ مهم هست
    بهش بگو ببینه سرور های بازی که بهش وصل میشه کجا هست بعد بگو با سایت زیر ping بگیره و کیفیت و نوسان پینگش رو بگیره + میزان پکت لاست .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 5 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

من که دیگه خسته شدم خدا نکنه برق بره الان ۱ ساله هر زمان برق میره میاد تا سه ساعت محاله که از پنج تا چراغ مودم یکیش روشن شه بعدشم که روشن میشه تا دوساعت به نت وصل نمیشه

مال من سرعتش خوبه ولی این عدم اتصال داره میره رو اعصابک الانم با مبین نت اومدم وگرنه اون که فعلا اصلا خط نمیده

پشتیبانی هم که خودشو راحت کرده هر چی ما میگیم میگه مشکل سراسریه

Sent from my A1-810 using Tapatalk

4. این کاربر از NINTENDO_DS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

چقدر طول میکشه از موقعی که تو سایت ثبت نام میکنی بیان مودمو تحویل بدن و سرویسو فعال کنند؟ بعد باسه سرعت بالای 128 مدرکو باید به کی تحویل بدی ؟

ممنون
    به نصاب مودم باید تحویل بدی

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

به خدا تو gsmarena وقتی میخونم کامنتهارو گریه ام میگیره و دلم به حال خودمون میسوزه که طرف اومده مشخصات گوشی رو خونده بعد میگه این گوشی بیاد من نمیخرم چون 4g نداره بعد ما 2g که به زور داریم حتی سرعت نت وایمکسمون هم به پای 3g اونا نمیرسه که من باید ماهی ۸۲۰۰۰۰ تومن بریزم نصف ماه که یا نت قطعه یا اخطار میاد نصف بعدشم مشکل سراسریه بعد اونا با ۵۰ دلار نسبت به درآمدشون هم ۴g دارن هم اینترنت پر سرعت همین امارات فسقلی بغل خودمون نت هتل که سرعت متوسطه سرعت دانلودش ۱۱۰۰ کیلوبیت بود واسه ۵۱۲ بعد من یک مگ دارم سرعتم بالای ۱۱۳ نمیره
    فقط تبلیغ الکی میکنن مردمم که ساده همه گول میخورن
    خدا شاهده ایمن ایرانسل تا فردا وصل نشه میرم یک adsl میگیرم اینم مودمشو از پنجره پرت میکنم بیرون

7. 3 کاربر از NINTENDO_DS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

متاسفانه تمام دکل های اطراف من سرعت کامل رو می دن ( اگر محدودم نکنن )
    همه دکل هاي اطراف 2مگ رو بهت ميدن ؟
    خوش به حالت. واسه من فقط يک دکل درست هست و بقيه همه افتضاح

=====

به غير از هاست هاي تامين شده از Hetzner Online AG با هاست هاي Yesup Ecommerce Solutions Inc. ، RIPE Network Coordination Centre ، Server Block و intergenia AG مشکل هست يا حداقل واسه من اينطور هست که با ايرانسل باز نميشه اما با اينترنت از جاي هاي ديگه و يا قند شکن باز ميشه.
    سايت هايي مثل:
    justclick.ru، folkd.com و همين p30world از Hetzner Online AG
    mihanwebads.com ، jarchi.ir، topseda.ir از Yesup Ecommerce Solutions Inc
    amazon.es و بعضي سرورهاي دانلود سايتmul.ir و mediaset.it از RIPE Network Coordination Centre
    akairan.com و gsmarena.com از Server Block
    xbox360iso.com و rarlab.com از intergenia AG

==========
    از 10 دقيقه پيش (13:20)براي من درست شده و تمام سايت ها بدون مشکل ميان.
    اگه يک وقت نيومد ، يکبار مودم رو ريبوت Reboot کنيد و دوباره امتحان کنيد.
    Last edited by ase_pase; 03-05-2014 at 12:32.

9. 2 کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amin4All's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

الان بهترین راه برای استفاده دایم از نت چیه؟
    جوری که بتونم خواستم به لپ تاپم وصلش کنم و همه جا داشته باشم نت رو و هر موقع خواستم به PC خونه .

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

مال من از دیشب اصلا آنتن نمیاد دارم دیوونه میشم نمیدونم دکله مشکل داره مودمهمشکل داره چیه که این وصل نمیشه

آخر فروم باز Amin4All's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دوستان وایمکس رو میشه همه جا برد و روی لپ تاپ ازش استفاده کرد ؟
    تعرفه هاش چطوریه ؟ نامحدود داره ؟
    از رایتل که خیلی بد تعریف میکنن .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان وایمکس رو میشه همه جا برد و روی لپ تاپ ازش استفاده کرد ؟
    تعرفه هاش چطوریه ؟ نامحدود داره ؟
    از رایتل که خیلی بد تعریف میکنن .
    وایمکس رو می تونید همه جا ببرید (حتی اون مودم وای فای ش رو هم می تونید ببرید، فقط باید به پریز برق دسترسی داشته باشه!)
    تعرفه‌های بهار ۹۳ برای کاربران وایمکس به تفکیک استان:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

رایتل هم من دارم
    خوبه ولی نه خیلی!
    بعضی ساعات روز افت سرعت داره
    ولی وقتی که تو اون ساعت ها نباشه، سرعت ش خیلی بیشتر از سرعت اسمی شه
    تو تهران و کرج هم من امتحان کردم خوبه
    ولی شمال که اصلا آنتن نمی ده!
    مشهدم تست کردم خوب بود
    ولی خیلی نامرد گرون فروشه!! !

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

امروز مشترک ایرانسل شدم ، مودم مدل 130 گرفتم با 25 درصد تخفیف 150 تومن + اینترنت 128 نامحدود که در مجموع 192 تومن در اومد .
    فردا هم قراره برم باقی مبلغ رو بدم و مودم رو تجویل بگیرم .
    امیدوارم سرعت دانلودش زیر 10 نباشه که بشه وبگردی کرد حداقل و سرعت آپلودش هم واقعا 8 باشه .
    نکته ای که هست اینکه همون اول بهم گفتن این تخفیف فقط شامل مودم های خانگی میشه یعنی سرعت بالای 128 نمیدن حتی با مدرک .
    من هم که کلا مدرکی برای ارائه نداشتم واسم تفاوتی نداشت ، مبین نت هم دارم که احتمالا اون رو بفروشم دیگه .
    امیدوارم مشکلاتم کم باشه زیاد مزاحم این تایپک نشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •