متاسفانه تمام دکل های اطراف من سرعت کامل رو می دن ( اگر محدودم نکنن )
دانلود من هم معملا 6 ساعت ان هم در نیمه شب تا صبح است.( تازه من 10 ساعت معمولا بینش استراحت می دم بعد یکم کار عادی می کنم و دوباره نصف شب می زارم باسه دانلود.)
ریستارت مودم رو من زیاد انجام می دم ( بخاطر اسکن کردن و ریست سیستم و .... )
برو default gateway رو بزن ip مودم ببین درست میشه( من یک جا مشابه این حالت شمارو دیدم این کارو کردم درست شده)
متاسفانه تعداد کسایی که اینجا کافی نت داشته باشن کم است + نرم افزاری هم که استفاده کردی رو نگفتی چی هست و چه چیزی رو کد زدی که بشه رفت بررسی کرد.
هیچکی از غیب که نمی تونه بدون اینکه چی استفاده می کنی راهنمایی کنه
پ ن:
اگر مسئله تنظمیات شبکه باشه و به تنظیمات ایرانسل ربط نداشته باشه فکر کنم تو شبکه مطرح کنی بهتر باشه.
متاسفانه بخاطر قات زدن مودم من و الکی چک کردن اتصال بین مودم با سیستم ( تا حد 100 کیلوبایت در ثانیه )حجم این ماه من درست در نیامده است و گرنه بررسی می کردم
پ ن:
مودم رو ریست فکتوری کردم تا حالت بهتر شه.
راستش این حالت استندبای رو اگر تو منو نشون بدین ممنون می شم - چون من تا حالا بهش دقت نکردم
+
این مورد محاسبه رو نگرفتم منظورت دقیقا چی هست...( از لحاظ حجم و حساسیت - نسبت حجم به زمان حساسیت دارد یا کلا به حجم بعد از ریست کردن حساسیت دارد؟)
زمانبندی دانلود من یکم فرق می کنه ( شروع و پایانش جلوتر است )- بزار با زمان بندی مال شما چک کنم ببینم نتیجه چی میشه.
باسه بازی سرعت زیاد مهم نیست - پینگ مهم هست
بهش بگو ببینه سرور های بازی که بهش وصل میشه کجا هست بعد بگو با سایت زیر ping بگیره و کیفیت و نوسان پینگش رو بگیره + میزان پکت لاست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]