آره همين خوبه،من فقط ميخوام اسم و لوگوي تيم ها و ليگ ها درست بشه.قربون دستت اگه ميتوني آپ كن![]()
آره همين خوبه،من فقط ميخوام اسم و لوگوي تيم ها و ليگ ها درست بشه.قربون دستت اگه ميتوني آپ كن![]()
آقا دمت گرم از زحمتت ولی متاسفانه لینک پاک شده و نمیشه دانلود کرد اگه میشه دوباره آپ کن
اینم فیس عقیلی برای صدای بارون عزیز :(عکسشم تو لینک پایینه)
پرسپولیس رنگ عشقه ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم عکس:
---------- Post added at 01:11 AM ---------- Previous post was at 01:06 AM ----------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی من یاد گرفتم پنالتی ها رو درست بزنم ! همینطور ضربه ایستگاهی رو .
دلیلشم آنالیز این فیلمهای آموزشی بوده و همچنین کارو قلق گیری زیاد .
شما هم ناامید نشو ... تو پستهای قبلی دوستمون نوشته بود 1 تا 3 ثانیه نگه میداریم ...
بله درسته باید با یک بازیکن چند بار پنالتی بزنی تا بالاخره قلقش دستت بیاد و همینطور اون بازیکن رو واسه پنالتی هات بذاری .![]()
Last edited by Traceur; 05-05-2010 at 00:13.
سلام ، آیا برنامه ای هست که بشه هر جای بازی رو که دلت میخواد تغییر بدی ؟ (برای pes06 میخوام) آیا برنامه pes06 editor میتونه این کار رو انجام بده ؟ خیلی ممنون از راهنماییتون
مثلا چه جاهایی از بازی رو میخوای تغییر بدی؟؟؟!!!
مثلا بعضی از تیمها نه لباسشون و نه استادیومشون و نه اسمشون و نه لوگوشون قابل تغییر نیست و همچین چیزایی که در edit قابل تغییر نیستن رو میخوام تغییر بدم !!!
ویرایش شد...
---------- Post added at 01:48 AM ---------- Previous post was at 01:46 AM ----------
خدا خیرتون بده یکی از این حرفه ای ها بیاد بگه تغییر میشه داد یا نه و اگه میشه با چه برنامه ای ؟
من pes6 رو بیشتر از همه ی pes ها بازی کردم اینکه لباسشون قابل تغییر نیست اگه منظورت لباس مثلا منچستر یونایتده اونو باید با پچهای مناسب pes6 آپدیت کنی . من تا اونجایی که یادمه اسم تیمها رو در گزینه ی TEAM NAME میشه تغییر داد و همچنین استادیوم رو هم میشه از گزینه ی STADIUM SELLECT تغییر داد ولی
من از این بازی یه سوپر پچ دارم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی این بازی خیلی قدیمی و آپدیتشم واسه قدیمه. چرا 2010 بازی نمی کنی؟؟
این patch که وجود نداره !!!
به این سایت برو :
وبعد گزینه ی (I get it, this download won't work if I try to do it with Internet Explorer! Just give me the download link!)رو تیک بزن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد رو
click here to start download
کلیک کن.![]()
لوگوها که با همون پچ Krauser درست میشه.
خوب این رو می تونی روی DLC 1.06 استفاده کنی تا مشکل نوشتار های فیک رو توی بازی اصلا نداشته باشی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)