با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
خوب شما که اگه از قبل سرویس شبانه دار گرفته باشی که فعاله ؟؟ یعنی مشترکین قدیمی که شبانه رایگان داشتند هم شبانه شون حذف شده ؟؟
سلام،من امروز با 2020 تماس گرفتم بعد از ثبت درخواست یه شماره6 رقمی بهم داد که اونو ثبت کردم.حالا میخواستم بدونم چند روز طول میکشه تا adsl فعال بشه؟من فقط به قصد بازی کردن اینترنت میخوام و مهم پایین بودن پینگه،میخواستم بدونم کدوم تعرفه رو انتخاب کنم و همچنین من فقط تابستون میخوام استفاده کنم
ایا زمانی ک هیچ استفاده نکنم باید آبانمان رو پرداخت کتم؟ ممنون میشم جواب بدین![]()
سلام
وقتتون بخیر
بچه ها من وایرلس دارم و چند مدتی هست که دچار مشکل شده و مدام باید dns رو دستی عوض کنم !!!
این برام شده عذاب !!
اولا به نظرتون صلاح هست از وایرلس به adsl نقل مکان کنم ؟؟؟
دوم تلفن من فیبر نوری هست و مرودشت هستم !!
کدوم شرکت میتونه سرویس ارائه بده که کیفیتش بالا باشه ؟؟؟
حذف نشده. و متاسفانه جدیدا هم چیزی ارایه نمیشه.
درود
معولا خطوط فیبر نوری را یا آسیاتک ساپورت میکنه یا مخابرات
شمارتون را پ.خ کنید چک کنم بهتون اطلاع بدم
والا من چند شب پیش چک کردم احساس کردم داره زیاد میندازه پام، دیدم تعرفه ام شده اینترنت سراسری ۸ گیگ ۲۰۴۸ پس پرداخت، قبلا سراسری ۶ ماه بود، بعد تو لیست تعرفه ها رفتم برا سراسری زده بود متوقف، برا همین گفتم شاید خودش سوییچ کرده رو طرح سراسری بدون شبانه که الان بیست نت میده. ولی تو ریز کارکرد روزانه یه مصرف شبانه هم دارم. نمیدونم والا گیج شدم نمیدونم شبانه داره پام حساب میکنه یا نه. جالبه دیروز نسبت به پریروز ۲ تومن رفته بود رو صورتحساب بعد الان چک کردم ۵ تومن اومده پایین !!! ما که نفهمیدیم این بیست نت چکار میکنه ؟؟!!
بله درسته برای من هم همینجوری شده .. شبانه هم انگار دارم چون دیروز صورتحسابم 129 تومن بود دیشب چند گیگ دانلود داشتم الان نگاه کردم دیدم صورتحسابم شده 124 تومنخیلی سیستم مضخرفی دارند معلوم نیست چجور حساب میکنند الان برای من دو میلیون هم قبض بیاد نمیتونم چیزی بگم
چون اصلا قسمت صورتحسابش هیچیش معلوم نیست![]()
عجب!
سرعت سرویس 2 مگ مخابرات (بیست نت) رو که تا دیروز روی 6 مگ ست شده بود به 4 مگ کاهش دادن
برای سایر دوستان هم این اتفاق افتاده؟؟؟
بله ....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)