از ادونچر بودنش و دوئلر خوبی بودن
از شیوه پخش اسکیلش
از طریقه لول آپ کردنش
از رنک 1 بودنش تو ورد
تا اونجایی هم که من میدونم بر خلاف قوانین بازی های rpg هستش و هیچ کدوم از اعضای تیم طراح , ناظر یا مدیریت بازی حق داشتن کاراکتر تو اون بازی رو ندارن .
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
از ادونچر بودنش و دوئلر خوبی بودن
از شیوه پخش اسکیلش
از طریقه لول آپ کردنش
از رنک 1 بودنش تو ورد
تا اونجایی هم که من میدونم بر خلاف قوانین بازی های rpg هستش و هیچ کدوم از اعضای تیم طراح , ناظر یا مدیریت بازی حق داشتن کاراکتر تو اون بازی رو ندارن .
اگه بخوایم دقیق بگیم اونا 82 نفر بودن و ما 59 نفر
اما ما خیلی از اعضامون حتی یه دمیج هم نزدن و استراتژی حملمون کاملا بی خود بود میانگین دمیج ما 582 بود در صورتی که میانگین دمیج اونا 731
منم با اینکه لولم 33 بود 1088 تا دمیج زدم در رنکینگ حمله به این شهر هادی نفر3 ام و من نفر 9ام بودم
خدا زيادش كنه!!
اينو ديگه بي خيال!اگه بخوایم دقیق بگیم اونا 82 نفر بودن و ما 59 نفر
اما ما خیلی از اعضامون حتی یه دمیج هم نزدن و استراتژی حملمون کاملا بی خود بود میانگین دمیج ما 582 بود در صورتی که میانگین دمیج اونا 731
منم با اینکه لولم 33 بود 1088 تا دمیج زدم در رنکینگ حمله به این شهر هادی نفر3 ام و من نفر 9ام بودم
شهري كه توي جنگ قبلي بهمون كمك كرده بود زير حمله هست!!
تا پنج ساعت ديگه نبرد شروع ميشه!!
آقایون من 5 تا نقشه،یه تله، و یه Union flag رو انداختم تو انبار فورت...بقیه ها سریعتر بیاین و چیزای لازم رو بریزین لطفا
همینطوری آیتم نریزین تو فورت ! خطرناکهآقایون من 5 تا نقشه،یه تله، و یه Union flag رو انداختم تو انبار فورت...بقیه ها سریعتر بیاین و چیزای لازم رو بریزین لطفا
اول یه برنامه ساخت و ساز درست کنید بعد هر ساختمونی رو که میخواستین بسازین یه نامه بدین همه و مقدار دقیق هر آیتم که باید وارد فورت بشه رو اعلام کنید و بیشتر از اون آیتم اضافی نریزید![]()
نه خب اگه یه عزیزی بیاد و دوتا اره بزاره راحت میشه لول 2 ساختمون اصلی فورت رو ساخت....تازه جنگ هم 15-16 ساعت دیگه شروع میشه تا اون موقع کلی وقت داریم
تلگرام بعدي:
7.
فرستنده:MortalWarrior
موضوع: salam
توضيح: متاسفانه باز هم جواب هاي من نيافتاده!! يادم هم نمياد چي گفته بودم!
MortalWarrior On 4/27/09 at 6:45 PM
agha man alan forum e p30 ro khondam fahmidam mikhayd shahro bedid daste in chiniya
benazaram bozorgtarin eshtebahe va khodemono mazhakeye amo khas mikonim to west va baes mishim hame be hemaghate ma bekhandan
daghighan man hamin karo to w5 (ya shayad 6)kardam va ye shahro az yeki gereftam va hamashono endakhtam biroon va kole shahremoonam beheshoon khandidim kheyli hal dad !!
ama toro khoda inkaro inja nakonid ke aberoye khodemoon o oon cyrus e bozorg ro mibarim
========
MortalWarrior On 4/27/09 at 6:46 PM
age az pass out shodan e to in shahr mitarsin , man inja mimoonam , ya inke aslan ye acc misazim mizarimesh to in shahr har chand rooz ye bar ham behesh sar mizanim na shahr ghost mishe na daste chiniya miofte
می گم این فورت عجب چیزیه ها ! الان داداش من تو ورد 1 هست تازه ورت رو اضافه کردند ... چند روزی هست ... خیلی چیز جالبیه !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)