سلام میدونم که سوالم بی ربطه اما خیلی سریع به جواب نیاز دارم
تهیه دیسک ریکاوری رو باید قبل از پارتیشن بندی (یعنی موقعی که فقط یک درایو دارم) انجام بدیم یا بعدش؟
ممنون
سلام میدونم که سوالم بی ربطه اما خیلی سریع به جواب نیاز دارم
تهیه دیسک ریکاوری رو باید قبل از پارتیشن بندی (یعنی موقعی که فقط یک درایو دارم) انجام بدیم یا بعدش؟
ممنون
لب تاب زير 1 ميليون 12 اينچ چي معرفي مينيكد dell vostro 1200 چطوره نظر دوستان؟ يه لب تاب سبك ميخوام
در تاپیک خودش به طور کامل توضیح داده شده.خواهشن رعایت کنید(اما جوابش:فرقی نداره!)
]چرا هیچکس به سوال من جواب نمی ده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی خیلی بی ربط و پیش پا افتاده است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته فكر كنم منظور شما از لپ تاپ،CPU باشه!!! چون فقط مشخصات 2 تا CPU رو نوشتي و نه مدل لپ تاپ رو!!!
مسلما از لحاظ سرعت و كارايي با هم متفاوت هستند. حالا بايد ببيني كه كارت چيه و آيا ارزش 350 تومن هزينه بيشتر رو داره يا نه؟!!!
cash بيشتر، در نرم افزارهاي محاسباتي بهتر خودشو نشون ميده.
میدونم باورش یکم سخته ولی من یه fw 45gjb خریدم با 3 سال گارانتی ایران اهجو به قیمت 1500 !!!!مبارکم باشه![]()
یه سوال از آقای Biostar وهر کسی که می تونه کمکم کنه :
من باتری لپ تپمو چی کار کنم؟
یعنی وقتی تو خونم در بیارم یا نه؟
خلاصه کمک کنید من تو تاپیک ها که نفهمیدم در بیارم یا نه؟!
لپ تاپ 490 dfb
سلام جیگر.
در مورد باتری و نگهداری از باتری بحث های زیادی در P30world شده به طور مثال تاپیک زیر ممکنه مفید باشه(جای بحث ایجا نیست)
اگر طولانی مدت قصد استفاده از باتری رو نداری ،باتری رو با شارژ نصفه از نوت بوک جدا کن اما یادت باشه هر چند وقت بک بار باتری رو کالیبره کنی(دو ماه یک بار) و هر 15 روز یک با باتری رو حداقل یک بار شارژ کنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)