من فقط یه سایت باز کردم و هیچ نه دانلودی نه آپلودی و خلاصه هیچ آپدیتی نکردم تو کانکشن هم زده بود 2 مگ دریافتی و 250 کیلو ارسالی رفتم حجم باقیمانده رو نگا کردم 150 مگ کم کرده بود![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
من فقط یه سایت باز کردم و هیچ نه دانلودی نه آپلودی و خلاصه هیچ آپدیتی نکردم تو کانکشن هم زده بود 2 مگ دریافتی و 250 کیلو ارسالی رفتم حجم باقیمانده رو نگا کردم 150 مگ کم کرده بود![]()
میتونی زنگ بزنی نمایندگی یا مرکزی آسیاتک که سرویست رو الان فعالش کنن
میشه همان برنامه مدیریت نت رو معرفی کنی؟
networx رو دانلود کن...
مال منم بیش از حد کم میکنه
مثلا امشب 9.1 گیگ دانلود کردم
اما دیدم 9.8 گیگ نشون داده....
سلام دوست عزیز
نمیخام نگرانتون کنم ولی چند ماه پیش درست همین اتفاق واسه منم افتاد تماسای زیادی گرفتم ولی نتونستن کاری کنن منم چون اینترنت لازم بودم رفتم دوباره شارژ کردم و درواقعا پول تمدید قبلیم به باد رفت
-----------------------------------------------------------------------------------------
دوستان بهترین سرویس برای وبگردی با پینگ مناسب حداکثر 15000تومن چیه؟
Last edited by mhd1990; 17-05-2013 at 14:58.
اتفاقا چون فکرشو میکردم یه روزی یه همچین بلایی سرم بیاد از روز اول گرفتن این سرویس منم برنامه networx رو نصب کردم و از رو همون میگم 6 گیگ و 269 مگ کل دریافت و ارسالم بوده...
تازه این برنامه بیشترم حساب میکنه.
ولی الان که رفتم ریز مصرف رو از روزیکه سرویسم رو عوض کردم دیدم بالای 10 گیگ ترافیک انداخته...دزدی تو روز روشن!!!
خدا رو شکر اینترتم هم شر نمیشه و فقط خودم استفاده میکنم.
حالا فردا زنگ میزنم حالیشون میکنم.
من امروز این قضیه رو بهشون گفتم(دقیقا همین وضعیت شما رو دارم و با برنامه networx کنترل پهنای باندمو میدونم)
طرف میگفت اولین باره که میشنوم ترافیک از حساب کاربری بیشتر کم میشه!!![]()
دوست عزیز شما 10گیگ رایگان دانلود کردی؟
طرح شما چیه؟
چون تا جایی که من تو این تاپیک دیدم حتی دومگ شبانه رو یک مگ بستن بعد شما چه جوری با یک ساعت کاهش شبانه 10گیگ دانلود کردی؟
حالا من فردا زنگ میزنم.میگم تو نت هم پرسیدم بقیه هم این دزدی رو گزارش کردن...بیخیال نمیشم...قشنگ دوبرابر کم کردن...
همین هم بهش گفتم
طرف تعجب کرده بود...
تو باغ نبود بنده خدا....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)